עבור לתוכן

איך לנגן סרטים עם הפעלה אוטומטית של כתוביות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין למצוא נגן שיתמוך בplaylist של קבצי ווידאו בעל התאמה אישית לכתוביות,

אנסה לפשט את המצב,אני רואה רצף סדרות במחשב והפעלה של תרגום לכל אחד מהסדרות ממש מעצבנת.

(ישנה דרך עם Bsplayer.ע"י התאמת שם קובץ התרגום וקובץ הסרט.אשמח לדרך אחרת.)

תודה.

פורסם

יש את VobSub 2.23

http://www.free-codecs.com/download/VobSub.htm

זה תוסף קטן שדורש התקנה והוא מסנכרן אוטומטית את הטקסט עם הסרט (בהנחה ששניהם עם אותו שם קובץ מלבד הסיומת כמובן).

עובד עם כל נגן וידאו סטנדרטי, כולל WMP וכו'.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

e.t,תודה אבל אם לא שמת לב:

(ישנה דרך עם Bsplayer.ע"י התאמת שם קובץ התרגום וקובץ הסרט.אשמח לדרך אחרת.)

פורסם

דווקא כן שמתי לב (תמיד אני קורא בעיון לפני שאני עונה :)).

ההבדל שב-BS אתה צריך לפתוח את קובץ הוידאו ואח"כ לפתוח (browse) לחוד את קובץ התרגום.

עם התוסף שהזכרתי, אתה רק צריך לדאוג ששני השמות זהים, וברגע שאתה מפעיל את קובץ הוידאו - קובץ התרגום מופיע אוטומטית.

אגב, גם אני ראיתי כך סדרות לפני כל פרק אני משנה את שם קובץ התרגום לפי קובץ הוידאו (או להיפך) ומפעיל בלחיצה.

הכי פשוט.

יותר מזה לא נראה שתוכל לקבל.

פורסם
  • מחבר

אבל זה מייאש להתאים כ"כ הרבה קבצים (במיוחד שאתה אוסף עונות שלמות),כנראה שאין אופציה אחרת,תודה רבה :)

פורסם

ב-MV2 PLAYER אתה יכול לגרור פשוט את הקובץ לנגן והוא ינגן את הסרט עם הכתוביות גם אם שם הקובץ של הכתוביות לא זהה לסרט

פורסם
  • מחבר

ב-MV2 PLAYER אתה יכול לגרור פשוט את הקובץ לנגן והוא ינגן את הסרט עם הכתוביות גם אם שם הקובץ של הכתוביות לא זהה לסרט

לא נעים לשאול,אבל עקבת אחרי האשכול?

אני לא מעוניין לגרור שום דבר,אני רוצה שהכל יעשה בצורה אוטומטית או מוגדרת מראש.

פורסם

למה אתה לא מנסה את VOB SUB ?

זה בדיוק בשביל מה שאתה מבקש, צור לך רשימת סרטים במדיה פלייר וכל מה שאתה צריך לדאוג זה ששם הקובץ של הכתוביות זהה לשם הסרט.

ב MV2 PLAYER, אם אני זוכר, אפשר גם ליצור רשימת השמעה כמו במדיה פלייר ואם ben007 אומר שהוא מנגן את כל הכתוביות, אז לא צריכה להיות בעיה.

כדאי לך לנסות אותה גם.

פורסם
  • מחבר

כתבתי שאני אנסה אותה.בכל אופן כמו שכתבתי זה קצת מייאש לשנות כ"כ הרבה שמות.

תודה בכל מקרה.

פורסם

לא נעים לשאול,אבל עקבת אחרי האשכול?

אני לא מעוניין לגרור שום דבר,אני רוצה שהכל יעשה בצורה אוטומטית או מוגדרת מראש.

הוא עקב אחרי האשכול .

הייחוד של MV2 הוא בכך שהיא תריץ את הסרט עם קובץ הכתובית שנמצא איתה בספרייה - לא חשוב מה השם שלו .

ברגע שאתה יוצר רשימת צפייה (בה כל פרק בתיקייה נפרדת עם הכתובית שלו) , לא יהיה לך צורך בהתעסקות נוספת .

פורסם
  • מחבר

הבנתי,אוקיי גם זו דרך לא כ"כ יעילה בשבילי,יותר מידי תיקיות (אבל טוב לדעת שיש עוד אופציה :))

תודה.

פורסם

אתה מבין שאין תוכנה שתדע להתאים בין 24 קבצי סרטים ל 24 קבצי כתוביות באותה הספרייה כאשר לכל אחד שם שונה , כן ?

אתה צריך למצוא שיטה מסויימת שתהיה עדיפה עליך - שמות זהים / תיקייה נפרדת .

פורסם
  • מחבר

הבנתי,פשוט חשבתי שיש אפשרות שאני יכול ליצור פלי ליטס שלכל אחד מן הרשימה תהיה בחירה אישית של התרגום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים