פורסם 2006 ביולי 1319 שנים וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר כאילו מה אוברקלוקר יותר מטורף זה מה שמעניין אותי אחיייייייייייייייי אוברקלוקינגגגגג בבקשה תענו לי מהר כמה שאפשר כי אם זהAMD אני יקנה מחרר
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לפי הבנצים והביקורות הקונרו יהיה יותר חזק.... ואם אתה כזה לחוץ אז תקנה...(אם תצטער אחרה זה אנחנו פה..)..
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מה הקשר אוברקלוקר.. תהיה לי בריא.. נדפק השכל או משהו? זה כמו לשאול למי יש MHZ יותר טוב...
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים הוא אמר שהמחשב לOC רצחני, קיבל תשובה.למרות שיש הסתייגות ממנה, מכיוון שאין עדיין תוצאות OC של הEE של AMD.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים והקונרו גם ככל הנראה עדיף לOC באמצעים קונבנציונליים (אוויר)מן הסתם גם באמצעים לא קונבנציונלייםעם קירורים מתחת לאפס (גז, קרח יבש, חנקן נוזלי) ל-A64 יש לפעמים Cold Bug בגלל הבקר זכרון המובנהלאינטל אין בעיה כזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.