פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אם אני יחבר ככה (תמונה), הלד יוריד את מהירות סיבוב המאוורר.אני צודק?תודה מראש![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים החיבור במקביל ולכן המתח למאוורר לא יושפע וגם מהירות הסיבוב שלו לא תשתנה.מה שיקרה שה LED ישרף ויהפוך ל SED (כלומר יעלה עשן).צריך לחבר נגד בטור ל LED - עבור 12V משהו כמו 470 Ohm
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים דבר ראשון אם אתה רוצה להגביל מתח בצורה הזו אז אתה צריך דיודת זנרוהדבר הכי חמור שאתה עושה פה (לפחות ברעיון שלך) הוא שאתה מגביל את המתח לכל המחשב שלך שזה מאוד חמור ואסור לעשות את זה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ביגלל שכל ה12V וה5V יוצאים מאותה נקודה (כל מתח מנקודה שונה)ואתה שם רכיב להגבלת המתך של הקוים (ולא בטור) אז אתה בעצם מגביל את כל אותו המתח בכל המחשב כלומר שאם הורדתה את המתך ל7V אז בכל המחשב יהיה לך 7V במקום 12V לכן שמים נגד בכל מיני דברים כאלה שמגבילים את המתח ואז שאר המתח נופל על הנגד ולא נוצר נזק למקור המתח מקווה שהבהרתי את עצמי אם עדיין לא הבנתה אני יעלה תמונה שתמחיש את זה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ברגע שאתה מגביל את המתך על אחד הקוים (ראה תמונה)אז גם שאר הקוים היוצאים מהספק באותו המתח יוגבלוואם לדוגמה היתה מחבר לחוטים השניים כונן אז הוא לא יהיה עובד כי הוא יקבל מתח מוגבל ולא את מה שהוא צריך[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מה זה הדיודת זנר הזאת? ולמה יש בעיה לשים סתם נגד כמו שעושים כאן כמעט כולם בפורום?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים דבר ראשון אם אתה רוצה להגביל מתח בצורה הזו אז אתה צריך דיודת זנרוהדבר הכי חמור שאתה עושה פה (לפחות ברעיון שלך) הוא שאתה מגביל את המתח לכל המחשב שלך שזה מאוד חמור ואסור לעשות את זה הוא צודק תקשיב לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.