עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג WRT54G גירסה 4 בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ.

הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!!

מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4?

יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום?

תודה רבה מראש!

פורסם

זה לא עובד ככה בדיוק. אם לחנות יש ציוד שהם לא מוכרים, הם מחזירים אותו פשוט ומקבלים חדש. אני בספק אם תמצא בכלל.

פורסם

שאלוהים יעזור.

אתה בטח מחפש את גירסה ארבע בגלל שהיא מבוססת לינוקס ואין בה את כל הבאגים המפגרים שגירסה 5 מתהדרת בהם. בלינקסיס החליטו לשמור על גירסת הלינוקס (מה שאתה קורא: "גירסה 4") עקב דרישות הקהל, וכיום היא נקראת WRT54GL. ה-L מסמל LINUX.

חיפוש קצר יעלה לך שבארץ ניתן להשיג אותו כאן: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4653

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את זה גם בשביל הLINUX כמו שציינת, כדי שאוכל לשלוט על הQOS.

אבל חוץ מזה אני צריך את זה בשביל שידור בעוצמות גבוהות. WRT54G, על פי LINKSYS מגיע לעוצמת שידור של 28mW. יש גירסת FirmWare פרוצה לWRT54G גירסה 4 שנותנת לקבוע את העוצמה, בין 0 לבין 251mW!!!

כנס לכאן:

http://wifinetnews.com/archives/cat_hacking.html

תרד קצת למטה... יש שם חבר'ה שהצליחו לשדר לטווח של 268 קילומטר בעזרת WRT54G!!! אתה קולט את זה? 268 קילומטר!!!!!

WRT54GL יוכל גם להגיע לעוצמות השידור האלו?

פורסם

אני מפחדש לחשוב מה יקרה למישהו שיישב ליד ראוטר שמשדר ל268 ק"מ. לא שזה הגיוני בכלל, אין סיכוי בחיים שזה נכון, אבל בכל זאת.

אתה יודע איזה הספק אתה תצטרך לספק לראוטר בשביל שהוא יוכל לשדר ב2.4GHZ ל268 ק"מ?

פורסם

כנראה לא הייתי מספיק ברור.

WRT54 גירסה 4 = WRT54GL. עכשיו מובן? בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני מפחדש לחשוב מה יקרה למישהו שיישב ליד ראוטר שמשדר ל268 ק"מ. לא שזה הגיוני בכלל, אין סיכוי בחיים שזה נכון, אבל בכל זאת.

אתה יודע איזה הספק אתה תצטרך לספק לראוטר בשביל שהוא יוכל לשדר ב2.4GHZ ל268 ק"מ?

לא יקרה כלום...

הפלאפון שלך משדר בעוצמות יותר גבוהות...

חוץ מזה הנתב משדר את זה דרך אנטנה כמו בתמונה, וזאת אנטנה מטורפת היא בקושי נכנסת להם לטנדר.

זה בכלל לא מסוכן כי האנטנה שלהם היא מסוג "צלחת", שזה אומר שהוא משדר רק לכיוון אחד, אם לא תעמוד בטווח האנטנה לא תקבל שום קרינה...

כן אני יודע... הם שידרו ב251mW שזה בעצם 0.251 וואט. זה העוצמה שגירסה 4 הפרוצה מגיעה אליה.

ואני מצליח לשדר עם הלינקסיס הזה עם אנטנה פשוטה ב100 דולר לטווח של 2 קילומטר במהירות ריאלית של 30Mbps, אם אני ממש רוצה אני יכול להגיע ל16 קילומטר אבל ככה המהירות הריאלית תרד ל5Mbps...

כנראה לא הייתי מספיק ברור.

WRT54 גירסה 4 = WRT54GL. עכשיו מובן? בהצלחה.

כן תודה! כנראה שאני בכלל לא מעודכן... נכנסתי לאתר שממנו הורדתי מקודם את הFirmWare לגירסה 4 וגיליתי שבאמת יש גם FirmWare לWRT54GL בגירסאות 1 ו1.1.

אגב יש גם לגירסה 5, אבל לגירסה 5 בכל זאת יש המון בעיות אחרות חוץ מגירסת הFirmWare, יש לו המון ניתוקים כי הוא עובד עם 8MB בראם ו2MB הפלאש שזה פשוט כלום!

תודה רבה על העזרה! אני אלך לקנות WRT54GL, תודה!!!

פורסם

אני לא אתחיל להכנס איתך לפרטים על מה עשיתי בדיוק בחיל הקשר בצבא, אני רק אגיד לך שזה קשקוש ובתחום תדרים הזה, אפילו עם אנטננה כיוונית, תצטרך מקור עוצמה חזק לפחות פי 100. בכל מקרה, זה לא הנושא כאן.

פורסם

ככה זה היה באמת בחודשים האחרונים, אבל משום מה אתה יכול למצוא אותו בזאפ עכשיו בהרבה חנויות.

פורסם
  • מחבר

אני לא אתחיל להכנס איתך לפרטים על מה עשיתי בדיוק בחיל הקשר בצבא, אני רק אגיד לך שזה קשקוש ובתחום תדרים הזה, אפילו עם אנטננה כיוונית, תצטרך מקור עוצמה חזק לפחות פי 100. בכל מקרה, זה לא הנושא כאן.

חבל שהאנטנות שלי מסתדרות מצוין עם הLINKSYS בגירסה 4... הם משדרות ל2 קילומטר ומגיעים למהירות ריאלית של 30Mbps. אם אתה לא מאמין תבוא ותראה!

פורסם

קודם זה היה 268 ק"מ לא? ומה לא הבנת שזה לא המקום לזה כאן? עוד הודעה בנושא שלא קשור לת'ראד ותקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים