עבור לתוכן

השקת הקונרו יוצאת לדרך החל מחצות !להכין ארנקים! מלא ביקורות בעמוד 3!

Featured Replies

פורסם

לגבי ההשוואה של ה2MB נגד ה4MB, בוא נקווה שזה באמת כך.

כי מה שאני ראיתי, ההבדלים היו דיי גדולים, אבל זה היה איזה בנץ' אחד מאיזשהו אתר לא ידוע, וכנראה על רזולוציה וגרפיקה נמוכים.

• תגובות 138
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר הרבה זמן חיכינו למעבד הזה, כיף לשטוף את העיניים בתוצאות.. ;D

כל אלה שהתלוננו על הזמינות בארץ צריכים לחשוב יותר בהיגיון. זוהי רק הכרזת נייר.. המעבדים הראשונים שיצאו בכמויות גדולות יגיעו לשותפים הגדולים של אינטל כמו DELL ו-HP שמוכרים מערכות שלמות.. רק לאחר מכן נראה את המעבד זורם באיטיות לשאר החנויות, והמלאי הראשוני צפוי להיות דיי נמוך.

אין מה להאשים את החנויות בארץ על חוסר זמינות, פשוט להבין שהמעבד לא יהיה כאן זמין למכירה עד השבועות הראשונים של אוגוסט, כצפוי..

ה-E6300 במחיר מצויין בהתחשב במחיר של ה-D930 עד כה, ואני מאמין שלאחר שהמעבדים יתבססו בשוק המחיר לא ירד ברמה משמעותית.. מקסימום לאיזור ה-1150 ש"ח. ונראה לפי XBIT שגם יש לו פונטיצאל אוברקלוק לא רע בכלל (עד ל-2.9Ghz, הרמה של ה-X6800 היוקרתי), אך יהיה צורך בלוח אם משובח לשם כך.

אנחנו מקבלים במחיר מקובל בהחלט למעבד Mainstream, מעבד עם יכולות נהדרות שעולות על מעבדי High-End ששלטו בשוק רק לפני ימים מספר, ובעל צריכת חשמל נמוכה עם אפשרות למערכות חרישות - סופסוף אינטל יוצאת עם יד מנצחת, ואני בהחלט חושב שהתמונה ב-Tom's Hardware עם זידאן מוצדקת.. AMD קיבלו "נגחה" רצינית ויוצאים מהמשחק, לפחות לתקופה הקרובה.

אז נראה שהמצב הוא כזה שאחרי שחיכנו למעבדים כל כך הרבה זמן, עכשיו צריך לחכות ללוח שיוציא את המיץ למעבד התקציבי הזה (או מראש ללכת על מעבד עם מכפלה גבוהה יותר)

אלו שזרקו שטויות כמו 15% שיפור עם CACHE יותר גבוה.. תביאו הוכחות.. לינקים. ואל תשכחו שהמעבדים צרכים לעבוד באותה מהירות (GHZ) כדי להשוות באמת האם ה-CACHE משנה או לא.

פורסם

E6300 ממש לא המעבד הכי פשוט בסדרה

עוד צפוי לצאת E4200 ואחריו קונרו חד-ליבה (שהוא בעצם הסלרון של עידן הCore)

E6300 לכשעצמו הוא מעבד מיינסטרים משתלם מאוד

חסר לך גם E6200 שם.

ה-Conroe-L כפי שהוא מכונה, צפוי לצאת בתחילת 2007

פורסם

זול?!

ממש לא...

ה AMD 3800 dual core AM2 שצפוי לעלות 1300 ש"ח כבר יותר משתלם... לא שווה להשקיע עוד 700 ש"ח ל E6600 .

ואם אמרו שה D950 מתמודד יפה נגד E6700 , אז הוא בטח מנצח E6300 ומחזיק מעמד נגד E6600 (ויעלה בטח 1600 ש"ח).

אז למה כל כך משתלם לקנות conroe ? הביצועים לא יותר מדיי מנצחים מעבדים טובים של היום , ואלה שכן מנצחים - יקרים ב 150% מכל מעבד רגיל.

קחו בחשבון שמי שקונה קונרו , משקיע עוד כמה מאות יותר מדיי בשביל לוח אם טוב.

פורסם

D950 לא מתמודד נגד שום דבר

E6300 לרוב מנצח כמעט כל, אם לא כל Pentium D שקיים

פורסם

הפרש של 13 אלף נקודות זה לא מתמודד

זה מובס

פורסם

למי איכפת מ3DM2K1? ??? ו-3DM2K3 בעיקר מעביד את הכ.מסך ושאר המערכת לא מהווה הרבה השפעה על הניקוד :kopfpatsch:

תסתכלו טוב טוב על הבנצ'ים במשחקים.

ה-E6700 יותר חזק ב 50% מ-P-D 950 ב-UT2004 ו-Q4. בשאר המשחקים הוא עדיין הרבה יותר חזק.

פורסם

Game5 - תעבור על הביקורת של X-bit Labs, יש לך כאן השוואה ישירה בין E6300 ל-AMD X2 3800, הם גם בדקו כל אחד מהמעבדים באוברקלוק מקסימלי.

ולמקרה שאתה מתעצל:

farcry.png

halflife.png

divx.png

wme.png

photoshop.png

premiere.png

winrar.png

3dsmax-2.png

המעבד של אינטל משפיל את המעבד של AMD בכל החזיתות, המעבד של AMD לא מוביל אפילו לא בבנצ'מרק אחד, אפילו ללא אוברקלוק.

ומי שאמר ש-D950 משתווה סתם חירטט...

פורסם

יכול להיות שהשאלה תישמע טיפשית קצת....אבל לא ראיתי דיונים בנושא:

כל הקונרו ואני מדבר על הכפולי ליבה שיצאו היום יהיו 64 ביט....?

ואם כן....(וכמו שהבנתי זה כן)...הם יהיו חייבים ליפעול רק על ווינדואוס 64 ביט כמו הקודמים של אינטל או שאפשר יהיה להתקין ווינדואוס רגיל אפילו אם זה לא מראה יכולת מלאה של המעבד..?!

כמו שקורה כרגע עעם המעבד לי יש למשל AMD 3200 64BIT ואני מישתמש בXP רגיל כי ה64 ביט פשוט דפוק מכיוון שאיין אליוו עדיין דרייברים תוכנות מישחקים וכו'..!

פורסם

הם כולם 64 ביט.. אבל כמובן שיעבדו עם כל מערכת הפעלה שקיימת היום בין אם זה 64 או 32.. לא תהיה שום בעיה

פורסם

הם יעבדו ב 64 ביט על מערכת 64 ביט, וב 32 ביט על מערכת 32 ביט.

דרך אגב, ההרגשה שלי היא שדוקא ה 4200 ישחק אותה, בגלל המחיר, בגלל המכפלה של X8 (וההתחלה בבאס 200).

פורסם

וואלה מצויין..תודה..!!

:xyxthumbs:

זה נכון אבל שה pentium -D ה64 ביט עובדים רק בווינדואוס 64 ביט?

פורסם

לא

פורסם

הם יעבדו ב 64 ביט על מערכת 64 ביט, וב 32 ביט על מערכת 32 ביט.

דרך אגב, ההרגשה שלי היא שדוקא ה 4200 ישחק אותה, בגלל המחיר, בגלל המכפלה של X8 (וההתחלה בבאס 200).

מעבד לאוברקלוקרים בלבד

E6200 יעלה 10$ יותר ממנו

כמובן בהנחה שלא מדובר על קונרוים שלא מסוגלים לעשות 2GHz (מאוד לא סביר) ובאס 266 (גם לא סביר ממש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים