פורסם 2006 ביולי 1319 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275150,00.htmlכמה שאני אוהב אותם! השם יברכם!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים צריך לפוצץ את הערים המרכזיים בפצצות אטום מימן הכול ולעשות שכול הצבא שיש יהרגו את כול הפלסטינים ושיכחו את כול המקומות של הפלסטינים והיו שלנו :pissed: :angryfire: :angryfire: >
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כל הכבוד להם איך מתגיסים אני בטור מהנדס אוירונטי בעתיד אוכל לעזור להם בפיתוח קאסמים ארוכי טווח :
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275150,00.html כמה שאני אוהב אותם! השם יברכם! כמה שהם עושים טעות הם מסכנים את חייהם של החיילים שלנו, לעזאזל הם לא צה"ל אין להם שם שהם יכולים לאיים. שלא יפגעו בהם אסור שיקרה משהו לחיילים זה לא משחק. כל הכבוד להם איך מתגיסים אני בטור מהנדס אוירונטי בעתיד אוכל לעזור להם בפיתוח קאסמים ארוכי טווח : מה כל הכבוד אין לי בעיה שיפגיזו אותם גם אבל זה לא משחק, בכלל לא רציני צריכים להעביר את האסירים לצה"ל הוא ידע איך לטפל בהם.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כמה שהם עושים טעות הם מסכנים את חייהם של החיילים שלנו, לעזאזל הם לא צה"ל אין להם שם שהם יכולים לאיים. שלא יפגעו בהם אסור שיקרה משהו לחיילים זה לא משחק.גם אני אופטימי אבל יש סוכוי גבוהה שהם כבר מתים אתהה יודע
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים שמע מתים או חיים חייב להוציא אותם משם אי אפשר לשבת בצד כמו כבשים ולומר "הם בטח מתים בוא נוותר על העניין" חייבים להראות שלנו אכפת מהחיילים שלנו.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר מי שחי באשליה שהם חיים אז אני ממש מצטער להרוס לו אבל הם מתים אנחנו מתעסקים עם קופים מטומטים אין להם ערכי מוסרואני כבר לקראת קבלה לארגון בתור מהדנס חומרי נפץ יאלה פיגוע! חשבתי להרים את אל אקצה לאוויר
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא יאומןןןןןןןןןן מה המפגרים האלה עשוהמשטרה תעצור אותם (את הפעילים)הפלשתינים ישוחררוואז יציגו את עצמם כמסכנים בעולם ורק יביאו עלינו ביקורת שלילית!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר יאלה שבו בשקט גיבורי חיל חבל מאוד שאין עוד כמה בארץ הזותי שיש להם תאומץ לכזה דברככה צריך לעשות רק חבל שלפסלטינאים לא אכפת
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אתה קולט את הפרדוקס פה? כוחות המשטרה יחפשו את המחתרת הזאת עכשיו ויגלו אותה והפלשתינים יהפכו להיות גיבורים :s07:
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים PurePro, אתה חתיכת קיצוני מפגר ואידיוט.2. לתשומת לב אנשי "שלהבת גלעד" הצחקתם את קצה קצהו של השפיץ של הנייה ונסראללה.מה שעשיתם (אם עשיתם) מראה שאין לכם מושג מול מי אתם מתמודדים.ההבדל בינינו לבינם הוא ששם החיים זולים ואין כמעט משמעות למותו של היחיד, אלא לדרך של הרבים.אצלינו מוקירים ומעריכים כל דקת חיים ולכן גם אם תחטפו את אבו מאזן, הם לא ישחררו אפילו קלטת וידיאו בתמורה לחייו.אם אתם כאלה גיבורים ורוצים לעזור לעניין היהודי, קחו את עצמכם לצפון המופגז ותעזרו שם לנשים ילדים וזקנים להגיע למקלטים להפיג את הפחד ולחיות את היום יום.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני בספק אם זה מזיז לערבושים,אין להם ערך לחיים בדומה לחיות.בכל מקרה,אני מעריך אותם! כל מוות של ערבי זה ברכה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ברכה או לא, זה לא מקדם אותנו לשום מקום. המשטרה תבוא, יתפתח קרב יריות, ימות שוטר וכל הפעילים, הפלשתינים ישוחררו וייעשו גיבוריםתרחיש 2:הפעילים מוציאים את הפלשתינים להורג, הפלשתינים הופכים ל"קורבנות אומללים שמוכיחים כמה אנחנו רעים", הפעילים הולכים לכלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.