עבור לתוכן

עין תחת עין : נחטפו 2 פלשתינאים מתקיים משא ומתן בנוגע לשחרורום בעד שלושת החיילים

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לפוצץ את הערים המרכזיים בפצצות אטום מימן הכול

ולעשות שכול הצבא שיש

יהרגו את כול הפלסטינים ושיכחו את כול המקומות של הפלסטינים והיו שלנו :pissed: :pissed: :pissed::angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: >:D

פורסם

כל הכבוד להם :xyxthumbs: איך מתגיסים :hi: אני בטור מהנדס אוירונטי בעתיד אוכל לעזור להם בפיתוח קאסמים ארוכי טווח ::)

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275150,00.html

כמה שאני אוהב אותם! השם יברכם!

כמה שהם עושים טעות הם מסכנים את חייהם של החיילים שלנו, לעזאזל הם לא צה"ל אין להם שם שהם יכולים לאיים. שלא יפגעו בהם אסור שיקרה משהו לחיילים זה לא משחק.

כל הכבוד להם :xyxthumbs: איך מתגיסים :hi: אני בטור מהנדס אוירונטי בעתיד אוכל לעזור להם בפיתוח קאסמים ארוכי טווח ::)

מה כל הכבוד אין לי בעיה שיפגיזו אותם גם אבל זה לא משחק, בכלל לא רציני צריכים להעביר את האסירים לצה"ל הוא ידע איך לטפל בהם.

פורסם

כמה שהם עושים טעות הם מסכנים את חייהם של החיילים שלנו, לעזאזל הם לא צה"ל אין להם שם שהם יכולים לאיים. שלא יפגעו בהם אסור שיקרה משהו לחיילים זה לא משחק.

גם אני אופטימי אבל יש סוכוי גבוהה שהם כבר מתים אתהה יודע

פורסם

שמע מתים או חיים חייב להוציא אותם משם אי אפשר לשבת בצד כמו כבשים ולומר "הם בטח מתים בוא נוותר על העניין" חייבים להראות שלנו אכפת מהחיילים שלנו.

פורסם
  • מחבר

מי שחי באשליה שהם חיים אז אני ממש מצטער להרוס לו אבל הם מתים אנחנו מתעסקים עם קופים מטומטים אין להם ערכי מוסר

ואני כבר לקראת קבלה לארגון בתור מהדנס חומרי נפץ יאלה פיגוע! חשבתי להרים את אל אקצה לאוויר

פורסם

לא יאומןןןןןןןןןן מה המפגרים האלה עשו

המשטרה תעצור אותם (את הפעילים)

הפלשתינים ישוחררו

ואז יציגו את עצמם כמסכנים בעולם ורק יביאו עלינו ביקורת שלילית!

פורסם
  • מחבר

יאלה שבו בשקט גיבורי חיל חבל מאוד שאין עוד כמה בארץ הזותי שיש להם תאומץ לכזה דבר

ככה צריך לעשות רק חבל שלפסלטינאים לא אכפת

פורסם

אתה קולט את הפרדוקס פה? כוחות המשטרה יחפשו את המחתרת הזאת עכשיו ויגלו אותה והפלשתינים יהפכו להיות גיבורים :s07: :s07:

פורסם

PurePro, אתה חתיכת קיצוני מפגר ואידיוט.

2. לתשומת לב אנשי "שלהבת גלעד"

הצחקתם את קצה קצהו של השפיץ של הנייה ונסראללה.

מה שעשיתם (אם עשיתם) מראה שאין לכם מושג מול מי אתם מתמודדים.

ההבדל בינינו לבינם הוא ששם החיים זולים ואין כמעט משמעות למותו של היחיד, אלא לדרך של הרבים.

אצלינו מוקירים ומעריכים כל דקת חיים ולכן גם אם תחטפו את אבו מאזן, הם לא ישחררו אפילו קלטת וידיאו בתמורה לחייו.

אם אתם כאלה גיבורים ורוצים לעזור לעניין היהודי, קחו את עצמכם לצפון המופגז ותעזרו שם לנשים ילדים וזקנים להגיע למקלטים להפיג את הפחד ולחיות את היום יום.

פורסם
  • מחבר

ממך ציפתי לתגובה בוגרת :\

פורסם

מה שהפעילים עשו היה לא בוגר :\

פורסם

אני בספק אם זה מזיז לערבושים,אין להם ערך לחיים בדומה לחיות.

בכל מקרה,אני מעריך אותם! כל מוות של ערבי זה ברכה.

פורסם

ברכה או לא, זה לא מקדם אותנו לשום מקום. המשטרה תבוא, יתפתח קרב יריות, ימות שוטר וכל הפעילים, הפלשתינים ישוחררו וייעשו גיבורים

תרחיש 2:

הפעילים מוציאים את הפלשתינים להורג, הפלשתינים הופכים ל"קורבנות אומללים שמוכיחים כמה אנחנו רעים", הפעילים הולכים לכלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים