פורסם 2006 ביולי 1319 שנים נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן.חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו .חבל. :-[
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לפני שעושים שטות כמו לקנות מוצר בלי לברר עליו פרטים, כדי לברר עליו פרטים לפני כן...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אז עד כמה הוא גדול?כמו שכתבתי - פי 4 מכל פד שאתה מכיר.לפני שעושים שטות כמו לקנות מוצר בלי לברר עליו פרטים, כדי לברר עליו פרטים לפני כן...סמכתי על האתר שלא ימליץ לי על שטיח לעכבר.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כשאני קונה משהו, אני בודק באתר של מי שמייצר אותו את ה specs קודם... מומלץ לכולם.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר בביקורת צויין במפורש גולו, וכן העובדה שהוא גדול לפחות פי 2 מפאד רגילאיפה צויין? והוא גדול בדיוק פי 4 ! (ולא פי 2).זה לא פד זה שטיח!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים בהחלט צויין הגודל המדוייק בכתבה, וגם שהוא גדול יחסיתמה שכן, אם הוא באמת גדול עד כדי כך, אולי היה צריך לציין במילים מדוייקות יותר בכל זאתבכל מקרה לפי דעתי לא ביג דיל, שהמקלדת תכסה את החלק המיותר....
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר מה שכן, אם הוא באמת גדול עד כדי כך, אולי היה צריך לציין במילים מדוייקות יותר בכל זאתבכל מקרה לפי דעתי לא ביג דיל, שהמקלדת תכסה את החלק המיותר....מסכים איתך וזה מה שעשיתי.סתם מעצבן.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים ואפילו זה ציון ביקורת:למעשה הוא כל כך גדול, שגם אם תבחרו לחתוך אותו לשניים, יישאר בידכם משטח הגדול מרוב המשטחים לעכבר הנמכרים כיום.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר ואפילו זה ציון ביקורת:כנראה לא הסברתי את עצמי - אני חושב שלא הייתם צריכים להמליץ עליו,נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.