עבור לתוכן

עכבר לייזר - חוטי או אלחוטי?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין ה-mx400 (חוטי) ל-mx610 (אלחוטי) של לוג'יטק, עם נטייה לכיוון הדגם החוטי...

האם מישהו יודע כמה זמן מחזיקות הסוללות בדגם האלחוטי? המלצות נוספות?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מניסיון,מקריאה ומשיטוט בכל מקום רק חוטי.למה?אם אתה גיימר אז בכלל אין על מה לדבר,זה ברור חוטי.

אם אתה הרבה על המחשב גם חוטי,כי ברוב המקרים הולכים לישון ולא שמים את העכבר בטעינה.וגם יש להם לא מעט בעיות של קליטה/שידור.

תמיד יהיו כאלה(חחח...שיש להם כמובן) שיגידו לך פששש רק אלחוטי..אבל אין כמו חוטי.

פורסם

קודם כל, זהמשנה לך אם זה עכבר אלחוטי או חוטי?

למה אתה צריך את העכבר הזה? למשחקים? ואם כן, אז איזה גיימר אתה ( איזהמשחקים וכמה זמן ביום אתה משחק )?

וכמה עולים העכברים האלה???

פורסם

תלוי....

אם אתה עובד באותו שולחן של המחשב שלך ויש לך מעט מקום קח אל-חוטי, ואם אין לך בעיה של מקום קח חוטי...

פורסם

אני אישית גם לא הבנתי מה הקטע של האלחוטי , לי אין בעיה להשתמש בעכבר חוטי רגיל, גם זה סיפור להחליף כל שניה סוללות ובאמצע משחק זה נתקע לך

פורסם

אני אישית גם לא הבנתי מה הקטע של האלחוטי , לי אין בעיה להשתמש בעכבר חוטי רגיל, גם זה סיפור להחליף כל שניה סוללות ובאמצע משחק זה נתקע לך

אל תגזים לי יש עכבר MX100 (אל-חוטי) ועם סוללות ליטיום הוא מחזיק לי יותר משבועיים ועם סוללות רגילות בערך פחות משבועיים

פורסם

אתם ממש מגזימים עם הסוללות של האלחוטי, יש לאח שלי עכבר אלחוטי ועבר לפחות שנה וחצי מאז הפעם האחרונה שהוא החליף אותן.

כל הקטע של להחליף סוללות באמצע המשחק, נו באמת...

ובקשר לגיימינג עם אלחוטי, אם אתה גיימר ממש רציני זה מאוד תלוי בתקציב שלך, אם יש לך 300-400 שקל אז אפשר למצוא עכבר אלחוטי בלי ותר מדי בעיות ובלי לגים.

אולם אם יש לך פחות כסף אז כבר עדיף חוטי.

ואם אתה גיימר לא כזה רציני, אפילו אם אתה משחק הרבה שעות, אפשר להסתדר מצוין עם עכבר אלטוי שלא קזה יקר שיש לו קצת לגים, כי זה לא יהיה לו מורגש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, נראה לי שאני באמת אלך על החוטי הרגיל. :)

אני מחליף את העכבר כי הגיע הזמן - העכבר הנוכחי שלי בן 6 או 7 (עכבר כדורי (!) של לוג'יטק), ולמרות שהוא עובד מצוין, הגיע זמנו לעבור למגירה... בכל מקרה העכבר נקנה לא לצרכי גיימינג (לא המטרה העיקרית, לפחות).

אני עדיין לא יודע את המחיר שלו בארץ, אבל באיביי ניתן לקנות אותו ב-55$ (כולל המשלוח לארץ).

פורסם

אם אתה לא קונב את העכבר לצורכי גיימינג, ועכבר אל חוטי יהיה ותר נוח לך, אז עדיף שתקה את האל חוטי :xyxthumbs:

ואם אתה קונה את העכבר הזה מחו"ל ב-55%, אז זה יהיה בעיה בגלל שבכל קניה מחו"ל של מעל 50% צריך לשלם מיסים, ואלוי כבר עדיף לקנות מהארץ

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא קונב את העכבר לצורכי גיימינג, ועכבר אל חוטי יהיה ותר נוח לך, אז עדיף שתקה את האל חוטי :xyxthumbs:

ואם אתה קונה את העכבר הזה מחו"ל ב-55%, אז זה יהיה בעיה בגלל שבכל קניה מחו"ל של מעל 50% צריך לשלם מיסים, ואלוי כבר עדיף לקנות מהארץ

הבעיה העיקרית שלי באלחוטי היא הסוללות, וכל כמה זמן צריך להחליף אותן..

אני יודע שמעל 50$ צריך לשלם מכס/מע"מ, ועם הדולר שקפץ ביומיים האחרונים (וכנראה רק ימשיך לעלות בזמן הקרוב), כנראה שאני אוותר על האופציה הזו :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים