עבור לתוכן

7900GT - 7900GT Extreme ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים של ATI חזקים יותר הבעיה היא ש NVIDIA "שולטת" על הרבה יצרניות משחקים בעזרת מימונים כלכליים ומפתחי המשחקים מחזירים לה בכך שהם נותנים עדיפות לכרטיסים שלהם.

גם נכון , אבל אני לא יודע כמה זה משפיע על ביצועים ..

הכי טובים ATI זה מניסיון משתיהם , להם יש את השירות הכי טוב , האיכות הכי טובה והביצועים הכי טובים, אין מה להגיד

ואני לא איזה פאנבוי שאני אומר את זה , אומר את זה שוב מתוך ניסיון היו לי מס' כרטיסים גם של NV וגם של ATI

ואני מרוצה הרבה יותר מ ATI במלא בחינות..

• תגובות 66
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משפיע מספיק בשביל שיהיו משחקים שה 7600GT יתקרב לביצועים של ה 1900XT תראה תהבדלים ה DOOM3/Q4 וב FEAR או כל משחק אחר (יש מקרים יותר גרועים משתי אלה)

פורסם

FEAR המשחק שבו X850XT עובר 7800GT?

פורסם

או Serious sam 2, איפה ש X1800XT פותח פער של 40FPS על 7900GT?

מעניין :]

פורסם

יוסף:

דבר ראשון- לא |: ה X1800XT עם 256 מגה קצת חזק יותר מ 7800GTX 256

7900GT שווה בביצועים ב-ד-י-ו-ק ל 7800GTX 256 (היה זמן שטענו שזה כרטיס זהה עם קירור שונה וכו')

צריכת חשמל- נכון

פליטת חום- לא כל כך, הקירורים של ATI מעיפים את החום החוצה

OC- ה X1K קורעים לסדרה 7 את הצורה

שטויות

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=4

ה 79GT לוקח פה את ה 78GTX256MB ,

עריכה:תשים לב שיש גם מערכי SLI ו CF אז אל תתבלבל ובגרף השני 79GT יחיד לוקח 7800GTX SLI .

פורסם

לכל המתלהבים. ניראה לי שהנכם הולכים שולל אחרי גרפים צבעוניים. על הנייר זה נראה פנטסתי עם כל הגרפים הצבעוניים. אולם בתכלס השינויים הייתי מעז לומר קטנים אם לא מינורים. הרי כל המטרה של תעשיית כרטיסי המסך היא. להוציא כל כמה חודשים כרטיס חדש עם שיפור מינורי. ולסקר אותו עם גרפים נוצצים על מנת למכור לנו הצרכנים עוד ועוד כרטיס. רוצים דוגמה? רק לפני כחצי שנה התקנתי על מחשב פנטיום 4 1.8 כרטיס MMX440 את DOOM3 ו FAR CRY ותאמינו לי המשחקים עבדו חלק על הגדרות סטוק. אז נכון שיש שיפורים משעותיים אבל זה לוקח הרבה יותר זמן ממה שהחברות שמיצרות מנסות להציג. כך שגם כרטיסים מאותה קטגוריה של שני החברות אינם מהווים הבדל משמעותי בינהם. ולכן הייתי אומר ל Pika007 שהבדל של 40FPS ניראה טוב על הנייר. אבל בתכלס בשעת מישחק הייתי בספק אם נרגיש את ההבדל...

פורסם

על מה אתה מדבר ?!?

40FPS הבדל גדול מאוד ולא רק על הנייר .

זו אפשרות להוסיף הרבה באפשרוית גרפיקה ... ונניח שאתה כבר על הMAX.. אז מסיפים עוד 2XAA ל4AA שאתה כבר נימצא עליהם ונהנים מתמונה חלקה יותר ..

כימעט תמיד יש מה לעשות עם יותר FPS...

בקשר לאיך MX440 מריץ דום או פאר קריי ... בחייך.. אין אפילו טעם להגיב על זה..

פורסם

דבריך בעיקרם נכונים, אולם אתה מצייר את זה הרבה יותר מאשר במציאות וזאת כמובן לדעתי. בקשר ל...לאיך MX440 מריץ דום או פאר קריי צודק, אין טעם להגיב כי זה נכון מניסיון.

פורסם

DUK4U

אתה עושה צחוק, DOOM3 נראה על MX440 בדיוק כמו DOOM1 תעשה טובה תישן על האף :s07: :s07: :s07:

פורסם

דבריך בעיקרם נכונים, אולם אתה מצייר את זה הרבה יותר מאשר במציאות וזאת כמובן לדעתי. בקשר ל...לאיך MX440 מריץ דום או פאר קריי צודק, אין טעם להגיב כי זה נכון מניסיון.

הוא כלכך מיושן ששליש מהאפקטים של המשחקים האלה הוא לא מציג בכלל מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך בהם ובכך כל העומס יורד ממנו , זה למה הם פועלים "טוב".

פורסם

בהבדלים מינוריים לא כדאי לבדוק גם תמיכה בנושאים אחרים כגון סרטים ??? לי יש את 7600GT ואיכות הסרטים בו נהדרת (בגלל התמיכה ב HD )

פורסם

deelad אני שיחקתי DOOM3 על הכרטיס MX440 וגם על המיפרט שלי. אז מה שאני רוצה להגיד לך, לך תישן אתה על האף...וחוץ מזה לא אמרתי שזה ניראה אותו דבר. תיקרא טוב לפני שאתה מגיב...

פורסם

duk4u

אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר, נכון?

ואגב, 40 fps יכול להיות כלום, ויכול להיות הבדל ענק.

שמדובר על ההבדל בין 30 ל 70FPS- זה הבדל עצום.

שמדובר על ההבדל בין 40 ל 80FPS (מה שהיה בביקורת על SS2)- זה עדיין הבדל גדול.

מ 50/90 או 60/100 ומעלה, זה כבר הבדל בלתי מורגש.

מה הקשר לעזאזל ל mx440 ולדום 3?

אתה מריץ משחקי DX9 כבדים על כרטיס שבקושי תומך ב DX8, ומתלהב שזה פועל? X_X

שקונים כרטיס במעל 1000 שקל, רוצים שהמשחק ירוץ חלק תוך כדי שהוא נראה טוב עד כמה שאפשר

כלומר- להפעיל פילטרים, והגדרות כמה שיותר גבוהות. לא לאבד 90 אחוז מהאפקטים. כי במקרה הזה, רק שתדע שוודו 3 מריץ מעולה את דום 3, רק חבל שהוא לא יכול לטעון טקסטורות של הפנים של חלק מהדמויות :] זה משעשע למדי.

bluemail- בכל מה שנוגע לוידאו על המחשב עצמו ובעיקר בפלט ב VIVO/S-Video- אין בכלל מה להשוות, NV מפגרת הרבה אחרי ATI. במיוחד אם מדובר על כרטיס עם AVIVO (סדרת X1K כולה)

פורסם

deelad אני שיחקתי DOOM3 על הכרטיס MX440 וגם על המיפרט שלי. אז מה שאני רוצה להגיד לך, לך תישן אתה על האף...וחוץ מזה לא אמרתי שזה ניראה אותו דבר. תיקרא טוב לפני שאתה מגיב...

כל הטעות של מתחילה בזה שלא שמתה לב למה שאמרתי...

לא אמרתי שMX440 לא מריץ דום 3 . הוא מריץ ואולי אפילו בFPS סביר ( :lol:) .

אני דיברתי על איך הוא מריץ דום 3 ...

בכל מירה סתם מחשבה לפותח התארד... למה לא לחקות לבאנצים של RV570 ? אם אני זוכר נכון הוא יגיע עוד חודשיים שלוש וע"פ "באנצ' " שפורסם (ע"י ATI )הוא יהיה עדיף על 7800GTX 512 שדיי שווה ל7900GTX ... ויעלה כמו X1900GT היום ...

פורסם

כל הטעות של מתחילה בזה שלא שמתה לב למה שאמרתי...

לא אמרתי שMX440 לא מריץ דום 3 . הוא מריץ ואולי אפילו בFPS סביר ( :lol:) .

אני דיברתי על איך הוא מריץ דום 3 ...

בכל מירה סתם מחשבה לפותח התארד... למה לא לחקות לבאנצים של RV570 ? אם אני זוכר נכון הוא יגיע עוד חודשיים שלוש וע"פ "באנצ' " שפורסם (ע"י ATI )הוא יהיה עדיף על 7800GTX 512 שדיי שווה ל7900GTX ... ויעלה כמו X1900GT היום ...

7800GTX=7900GTX?הבנתי אותך נכון?

ופיקאצ'ו תגיב למה שאמרתי לך בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים