פורסם 2006 ביולי 1519 שנים במחיר הזה אני יכול להפוך את כל הבית להיטסינק עם היטפייפס בתקרה + LEDים.טוב שזלמן לא מגזימים במחירים...שיהיה להם לבריאות....(ליאור אתה שם לב שאנחנו היחידים בישראל שערים כרגע? אני באמת צריך ללכת לישון..לילה טוב.)
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר לא משתלם לקנות זלמן כמעט בכל חומרה הם יקרים ולמי שאמר שהמארז מכוער או משהו כזה... אז כמו שאומרים על תסתכל בקנקן..... מחשב הוא לא דיקורציה לחדר...
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים רק בארץ המחיר שלו כזה בחו"ל ניראה לי אפשר לקנות בחצי.הקירורים של זלמן ממש לא יקרים אז למה להגיד שהם חברה יקרה?למה המארז כזה יקר דבר ראשון כמו שהזכירו הוא 0DB הכל בשפני חלקים פסיביים.סיבה נוספת לפי מה שאני זוכר הוא גם מסנן רעשים (הצורה שהוא בנוי והחומרים) גורמים לזה שהגופי קירור של החלקים ישמאו פחות חזקים.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חומרים מבודדים!!^^ (ליאור אתה שם לב שאנחנו היחידים בישראל שערים כרגע? אני באמת צריך ללכת לישון..לילה טוב.) נראה לי שאתם היחידים בישראל שייושנים כרגע!! חחחחחח
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים HuGeMouThזה כל הרעיוןאין גופי קירור אחרים במארזהוא מגיע עם ראשים מיוחדים למעבד, לכרטיס מסך וכו'המחוברים ע"י היטפייפים
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה מתחבר גם למעב איזה יופי הבעיה היחידה היא שזה לא עוזר לי השמיעה שלי ממש גרועה (פוצצו לי כמה חזיזים ליד האוזן וניגנו לי עם חצוצרה באוזן בעוצמה של משהו כמו 150DB וזה היה למשהו כמו חצי שעה ובעם אחת ככה כל שבוע מהר מאוד אתה לא שומע שמדברים איתך)
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה לא מבודד כי אין לזה מה לבודד, אין חלקים נעים במחשב חוץ מהכונן והדיסק הקשיח.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מה שנחמד זה שאם תשים לו מאוורר גדול על ההיטסינק הצדדי (כשהוא סגור) אתה בטח מקרר לו ת'תחת > ז"א את כל החלקים הפנימיים ד"א הוא עולה בסביבות 1100$ בחו"ל
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים 1100$ דולר מחיר טוב, חחחחחאל תשכחו שיש ספק איכותי בפנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.