פורסם 2006 ביולי 1219 שנים שלום. אני רוצה לרכוש את המארז של Gigabyte 3D Aurora אבל אני מאוד רוצה חלון... אז החלטתי לקנות אותו להכין חלון לבד הכוונה שלי היא ככה לפני : אחרי : אז אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אישית בבית שלי או שלו, מאזור חיפה\קריות אני מאוד מאוד אשמח... בנוסף יש לי 2 קטודות אדומות (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=953) יש לי אפשרות להפוך אותם שיעבדו במקום התאורה של הHDD ?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אתה רוצה שמישהו יבוא ויעשה את זה בשבילך ?אי אפשר לחבר קטודות בתור האור של ההארד דיסק פשוט קח דרמל ותתחיל לחתוך, תדביק פרספקט שקוף והנה לך חלון
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר הםםםם אני התחלתי לחשוב על מעגל שכן יפעיל לי את הקטודות לפי זה.... נראה :-)בנוגע לחלון אני רוצה מישהו שיעזור לי, בייחוד שאין לי את הכליםאני צריך עזרה בייחוד שיהיה מדוייק וכדומה כי זה מארז לא זול ואין מקום לטעויות בשבילי....מקווה שיש מישהו שיוכל לעזור :-)חן
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים בקשר לקטודות אפשר לארגן מש'ו... אני גם באיזור ירושלים... אבוע הבא אני בחופשה בחיפה עם המשפחה אבל אני אהיה ממש עסוק.. מצטער...
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר תאמת, לא אכפת לי להגיע לי-ם :-)כי המארז אני קונה ברשל"צ אז כבר על הדרך.... חחחחחיש לך רעיון כבר לעניין עם הקטודות או להתחיל לשבור את הראש ?חן
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים קצת בעייתי, קטודה עובדת על 12V, הלד של הHDD, לאממסר לא יוכל לעבוד בתדירות של ON\OFF, הוא מכני, לכן הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמןאולי משחק עם טרנזיסטור..נסה לחפש בגוגל את הצירוף של מילים הנ"ל..
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר התחלתי לנסות לבנות מעגל שייתן מתח קבוע וכל הבהוב שאמור להיות בLED יהוו עליית\ירידת מתח קטנה שתגביר\תנמיך את התאורה...חן
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אין שום בעיה לחבר קתודה במקום הלד של ה HD.צריך דרייוור פשוט מבוסס טרנזיסטור או מעגל משולב אחר. שישלט ע"י הבקרה של ה LED בלוח אם ויתן 12V למקור האור שאתה רוצה.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אני דווקא חשבתי על :במקום לחבר לד של HDD (או במקביל אליו) לחבר את הרגליים ישירות לטרנזיסטור והטרנזיסטור יהווה כמתגאל תנסה לא על אחריותי תחכה שאחרים יאשרו את זה עוד מעט אני יעלה שרטוט של מה שהתכוונתישכח ממה שכתבתי ניסיתי לשרטט ולא הלך לי
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים החלון לא משהו אחי, אתה יודע למה?, כי ברוב החלון כל מה שרואים זה רק את הסלוטים של ההארדיסקים והסידירומים, וחוצמיזה, זה קל מאוד לחתוך, תוכל להשתמש במסור מתכת, דרמל, מספרי פח, ועוד, אלו הם דברים נגישי שאפשר להשיג בזול בכל חנות של כלי עבודה ועבודות בית.בקשר לדבר השני, אם אתה צריך עזרה אני יכול לעזור לך בשמחה ולחתוך לך, אני גר בירושלים.קפיש???,אבי
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר תודה,אני מתכוון לחתוך איפה שאין את הכוננים והכל, חלון צר כזה.תודה רבהחן
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני גם רוצה לעשות חלון במארז שלי הבעיה היא שאין לי פרספקט אבל זה הבעיה הקטנה הבעיה הגדולה היא שאני לא יודע כיצד לחתוךבצורה יפה בקו ישר אין לי דרמל ואני לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי שמעתי על זה רק מהאתר הזהשמעתי וראיתי דיסק השחזה אבל לא דרמלושתבינו מערכת אפקט תאורת לדים כבר עשיתי...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר הרגע חזרתי מACE עם דרמל חדש :-)עשיתם לי חשקעלה 519 ש"ח וקיבלתי מתנה סט דיסקיות....בקרוב אסע למישהו שהציע את עזרתו מהפורום ונראה מה יצא :-)חן
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הרגע חזרתי מACE עם דרמל חדש :-)עשיתם לי חשקעלה 519 ש"ח וקיבלתי מתנה סט דיסקיות....בקרוב אסע למישהו שהציע את עזרתו מהפורום ונראה מה יצא :-)חןתתחדש...
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2267מה דעתכם על זה ?שלי הגיע בלי צינור גמיש כזה, יש מצב ?כי בוולף אמרו לי שיש....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.