עבור לתוכן

שאלה בקשר למאווררים של thermaltake- דחוף ומאוד חשוב!!!

Featured Replies

פורסם

היי,

אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים.

ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין:

בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים.

אז למה יש 2 נתונים???

דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית???

וגם כתוב שה-CFM זה ה-MAX CFM, אז יכול להיות שכאן זה ה"קאץ", ובעצם אם אני אבדוק את הביצועים, אז הממוצע יהיה הרבה מתחת לזה ( משהוא כמו 57cfm )?

אותו דבר גם לגבי הדגם של ה-80mm ששם יש 31.77CFM ו- 21 dBA שגם הנתונים האלה ממש ממש טובים יחסית למאוורר של 80mm ולכן הם ומחשידים.

מה אתם אומרים???

פורסם

TT ידועים בטור אופטימיים הן בקשר לנתוני ה DB והן בקשר ל CFM ...

רוצה שקט עם ביצועים סבירים לך על המאווררים של AC ... יש לי שנים של 92 ואחד של 120 שלהם .. הם דוחפים אוויר בצורה טוב ושקטים מאוד מאוד (אבל לא חרישיים לחלוטין) .

פורסם
  • מחבר

עד כמה כבר שומעים אותם???

ועוד מישהוא יכול לעזור לי בקשר ל-TT???

פורסם

TT ידועים בטור אופטימיים הן בקשר לנתוני ה DB והן בקשר ל CFM ...

זה מסכם את התחום שנקרא "מאווררים של TT" (להבדיל למשל מהמאוורר שיש ב-BigTyphoon שהוא מאוורר של Yate Loon אבל נמצא במוצר TT)

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אתם אומרים שלא כדאי לקנות מאווררים של TT כי אי אפשר לדעת?

ובקשר למאוורר הספציפי silentcat, הוא יותר טוב מהמאוורר של AC כם ה- 56.3cfm ו-23.5dba?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים