פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGGומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טובהוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כהוא יעשה את העבודה? יתאים?אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20)תודה מראש טל
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר תודה על התגובה אחירק שאלה אחרונהכתוב שם Data Transfer Rate Max. 2.7MBps אין לי מושג כמה Data Transfer Rate הצג צורך כדי לתפקד טוב2.7 זה בסדר?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לי הייתה אותה בעיה וקניתי כרטיס LPT, רק שים לב לכתובות של הכרטיס ותדאג להזין אותם לתוכנה של הLCD.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מה זתומרת כתובות של הכרטיס?גם לך יש צג LCD קטן?איזה תוכנה אתה משתמש?כןjalcdsmartie lcd
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים זה צג LCD לא מסךזה צג קטן של 4*20 שורותהוא מתחבר דרך כניסת Parallel חחחחח איזה דפוק אני... לא יודע למה חשבתי שהוא מדבר על מסך lcd רגיל...אני יודע שצג lcd מתחבר ב Parallel אבל חשבתי שהוא מדבר על מסך רגיל.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לכרטיס PCI LPT שתתקין יש כתובת מסויימת, דאג להזין זאת לתוכנה.ממירי USB 2 LPT לא מתאימים לLCD אלה רק למדפסות.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר זה לא USB ל Parallel זה PCI ל Parallel כבר לא זוכר אם שמתי פה את הלינקאבל זה הכרטיס שאני רוצה לקנותיעבוד?ואם לא אז אני יכול לקנות ממיר מ LPT לUSB ולחבר את הצג LCD לאחד מחיבורי ה USB הפנויים שלי?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לכרטיס PCI LPT שתתקין יש כתובת מסויימת, דאג להזין זאת לתוכנה.ממירי USB 2 LPT לא מתאימים לLCD אלה רק למדפסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.