פורסם 2006 ביולי 1319 שנים טורקיה ביחסים טובים עם ישראל היא לא תתקוף ערב הסעודית אם היא תתקוף תהיה בעיה לא קטנה(לא בגלל שהם בעלי צבא חזק מידי אלא בגלל הכלכלה והכסף שלהם)לא אמרתי שיתקפו אלה איזה צבאות איכותיים יש עוד מסביבה.איזה מטוסים יש לערב הסעודית? ואני בטוח שיש לנו טילי א"א שהם היו רוצים. ואם הם יתערבו אנחנו נשארים לבד? ארה"ב לא תעזור משהו תזרוק עצם?על מה אתה מדבר?ארה"ב מכרה לטורקיה דגמי אפצי חדשים יותר ועוד כמה טילים שונים שהיא מסרבת למכור לישראל וגם היא לא מוכר לישראל F22 וגם לא את הF35.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא מוכרת לישראל? בוגדים.טוב אז מה הסיכוי שערב הסעודית יתערבו? היינו איתם כבר במלחמה? כולם עלינו גוד דאמט, הלאה יום הדין.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא מוכרת לישראל? בוגדים. טוב אז מה הסיכוי שערב הסעודית יתערבו? היינו איתם כבר במלחמה? כולם עלינו גוד דאמט, הלאה יום הדין. אוי נו אנשים אני פה מדבר על איזה צבאות איכותיים יש בסביבה ואתם ישר קופצים למלחמה ארה''ב תכנס באמא שלנו אם נתקוף את ערב הסעודית שהם האוצר שלהם כן והם אוצר גדול יותר מישראל זה בטוח כל ההנהגה האמרקנית בייחסים מאוד טובים עם המלוכה וגם ערב הסעודית בין המשקיעות הכי גדולות בכלכלת ארה"ב.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים המשפחה של בין לאדן הייתה עם ממשל ארה"ב (או עם אנשי בנקים לא זוכר בדיוק) בזמן ההתקפה על התאומים, והאמריקאים הבריחו אותם מהמדינה... אז רק תחשוב.האלוהים של ארה"ב זה כסף.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני לא מאמין שהממשלה שלנו עד כדי כך מטומטמת כדי להיכנס בערב הסעודית, אבל אם ערב הסעודית תירה עלינו אז לא תיהיה לנו ברירה אלה לירות עליהם בחזרה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא רק של ארה''ב של כול העולםבשביל ארה''ב אנחנו נכס בגלל שאנחנו יצרן קבוע של נשקכן יש לנו חוזה שאוסר עליינו לקנות רובים חוץ מ m16 ולכן צה''ל מחרים ושומר את כול רובי ה ak47 מהמחבלים \:כמו כן כול חלקי החילוף למטוסים והפצצות החכמות וטילי הפטרטיוט, מנועים לטנקים של גנרל מוטרס הכול made in the usa
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים דווקא המנוע של טנק המרכבה הוא גרמני לא?< עריכה: לא רק המנוע רק עכשיו רכשנו מהם 103 משוריינים ושני צוללות. עכשיו אני רוצה להבין משהו ברור, אם ערב הסעודית מתערבת ואנחנו מורידים להם את הנפט זה לא שארה"ב תתקיף אותנו לא?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא רק של ארה''ב של כול העולםבשביל ארה''ב אנחנו נכס בגלל שאנחנו יצרן קבוע של נשקכן יש לנו חוזה שאוסר עליינו לקנות רובים חוץ מ m16 ולכן צה''ל מחרים ושומר את כול רובי ה ak47 מהמחבלים \:כמו כן כול חלקי החילוף למטוסים והפצצות החכמות וטילי הפטרטיוט, מנועים לטנקים של גנרל מוטרס הכול made in the usa מה אתה עושה צוחק?מעניין גם בטח לצה"ל אין את הM4 ורובי צלפים וגם את הטבור נכון?דווקא המנוע של טנק המרכבה הוא גרמני לא?<כן.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אוו. שמעו משהו מוזר. אין לי מושג מה קורה עכשיו במדינה.הייתי עסוק בימים האחרונים וברגעים היחידים שהייתי על המחשב לא קראתי חדשות.איך לעזאזל הכל התחיל? וקצת רצף אירועים, או לינק לכתבה שמתארת מה קורה, כי אני לא יודע כלום.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אנשים!, בואו לעזור פה:http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=478148צריך להרשם.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים איך לעזאזל הכל התחיל? וקצת רצף אירועים, או לינק לכתבה שמתארת מה קורה, כי אני לא יודע כלום.החיזבללה חטפו 2 חיילים+הרגו 8 חיילים+השמידו 2 טנקים+פצעו 11 ומשם הכל מתחיל...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים נחש... אולי על האירוע ה"קטן" הזה?עוד נכתב, שחטיפת חיילים לא גוררת מלחמה...אני פוחד להתפרץ שם, כי אני גם ככה עצבני כל היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.