פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה בכלל נשק ממלחמת העולם השניה אתם משווים את זה לטילים של היום? אומנם הוא הרסני אבל לעומת הטילים שיש לישראל זה כלי חובבני.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ^^זה נהיה רציני כבר אתמול בבוקר.לא הבנת את מה שרציתי להעביר. קטיושה זה לא טיל!זה לא מה שהתכוונתיאמרת שקטיושה זה לא עניין כלכך רציניאבל אם יפילו עלינו טילים זה ימחק איזורים שלמים בארץאז ציינתי את העובדה שיש לנו מערכת הגנה כנגד טילים שכאלו.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה בכלל נשק ממלחמת העולם השניה אתם משווים את זה לטילים של היום? אומנם הוא הרסני אבל לעומת הטילים שיש לישראל זה כלי חובבני.נו אז מה אם זה ממלחמת העולם השניה זה הופך אותו לפחות מסוכן?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני אמרתי שזה הופך אותו לפחות מסוכן? אני אמרתי שהוא הרסני אבל תראה אותו לעומת הטילים שצה"ל משתמש בהם, זה כמו להשוות קיסם שיניים לשיפוד של המנגל. אני פשוט אומר שלנו יש טילים יותר מכוונים ויותר הרסניים ויותר יעילים מהקטיושות האלה.ומתי תבינו שלא משנה אם זה טיל או פגז או פצצה או רימון או כל דבר אחר כל עוד זה הורג זה מסוכן, ולצערנו זה הורג.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הדולר מזנק, הבורסה בירידה (צפוי), רק שלא נכנס לכלכלת מלחמה.בינתיים זה נראה בלתי נמנע אלה עם משהו גדול יקרה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים קטיושה זה נשק טרור-אין לו שום משמעות צבאית במובן של לחימה מודרנית-וכן זה ממלחמת העולם השניה.ובתור נשק כזה הוא עושה עבודה מצויינת-זה מפחיד ולא סתם הוא מכוון לעורף ולא לחזיתצהל לא הצבא הכי חזק בעולם גם לא מקום 5מבחינת "כוחות" צבא איכותיים מולנו במזרח התיכון:מצריםירדןהכי מסוכנים-איראן: אין להם מה להפסיד והם פאנטיםלמשל הכלכלה שלהם לא תשרוד שבועיים לחימה אבל זה ממש לא מענין את המנהיגיםגם לא תשתיות העורף, במדינה "רגילה" זה שיקול לכניעה מראש אבל לא באיראן, מדינה של מתאבדים.סוריה מבחינה צבאית הפכה לבדיחה וטוב שכך
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תראו עד איפה המטוסים שלנו נכנסים הם יכולים לטייל להם מעל לכל מקום ולא יעשו להם כלום, מבחינת להגיע למקומות אני לא דואג. ממה שאני דואג זה זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275117,00.htmlכולם מודעים למפעלים הכימיים הרבים שיש בחיפה, אומנם הם נערכו שפכו מיכלים מיגנו כמה שיותר אבל אם איזו קטיושה תבוא במקום הנכון בזמן הנכון זה יכול להיגמר לא טוב, נקווה שמקרה כזה לא יקרה בישביל זה נצתרך לעשות פעולה מהירה אסור לתת להם לשגר אפילו קטיושה אחת כזאת. מה שכן זה אם תשוגר אחת כזאת ותגיע לחיפה או חדרה ביירות הלכה, טוב זה מה שפרץ אמר אז אל תתפסו אותי במילה בכל זאת-פרץ.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ערב הסעודית הם בעיה כלכלה יציבה שאין לה פחד ונשק מתחוכם יש להם מטוסים שההינו מתים שהיה לנו
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים איזה מטוסים יש לערב הסעודית? ואני בטוח שיש לנו טילי א"א שהם היו רוצים. ואם הם יתערבו אנחנו נשארים לבד? ארה"ב לא תעזור משהו תזרוק עצם?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים שכחת גם את טורקיה וגם את ערב הסעודית.טורקיה ביחסים טובים עם ישראל היא לא תתקוף ערב הסעודית אם היא תתקוף תהיה בעיה לא קטנה(לא בגלל שהם בעלי צבא חזק מידי אלא בגלל הכלכלה והכסף שלהם)
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים סליחה על העיכוב, היה לי טלפון. קבלו עוד תמונות. טישטשתי את אבא שלי. שימו לב איזה חור קטן הדבר הזה עושה. (עוד תמונות מגיעות) כמו שאמרתי, קטיושה עושה חור קטן באדמה והרבה רסיסים לרדיוס מצומצם. זה הכל. שימו לב לרסיסים בקיר ובבלוני הגז. + נזק לחנויות מסביב. ואיך אפשר בלי אוכלי החינם:
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ערב הסעודית הם בעיה כלכלה יציבה שאין לה פחד ונשק מתחוכם יש להם מטוסים שההינו מתים שהיה לנו מה שעושה אותם כל כך יציבים גם עושה אותם כל כך פגיעים-יש להם הכי הרבה מה להפסידוכל הכלכלה שלהם נשענת על.....נכוןפגיעה בנכס הזה תעלה עלינו את כל העולם שמכור לנפט אז כאן בעיקר הכוח שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.