פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO.בעייה מוכרת? יש פתרון?תודה לעוזרים.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים לא יודע איך זה בMCE אבל בXP כנס ללוח הבקרה ואז בהגדרות זמן ושעה תיכנס ללשונית השלישית ותוריד את הבחירה לסנכרן את השעון מול שרת באינטרנט.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר תודה , עשיתי זאת , מקווה שיעבוד.MCE ממש בול כמו הPRO חוץ מהעיצוב והתוכנה של הMedia Center.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים או יותר פשוט זה ללחוץ פעמיים על השעון שנמצא ב task bar, ולהוריד את ה V מהסינכרון ב internet time.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר שכחתי לעדכן , אני לא תמיד עם העין על השעון שבמחשב , אבל אני שם לב שעדיין הבעייה קיימת , לפעמים הוא מאחר ב3 שעות!יש פתרון אחר?תודה.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תעשה כך :לחיצה כפולה על השעון בצד שמאל למטה>שעון אינטרנט>ותבטל את ה-V מסינכרון אוטומטי.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר ביטלתי את הסנכרון האוטומטי עוד מהתחלה שהצעתם פה , הבעייה יכוללה לקרות אפילו בזמן אמת (הווינדוס פועל ומול העיניים הוא לא מעביר שעה לפעמים) כך שזה גם לא נראה לי בעייה בלוח אם.זה קורה גם אם המחשב אחרי פרמוט וזה קורה גם לעוד מחשבים של חברים שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.