פורסם 2006 ביולי 1119 שנים שלום, הבעיה שלי זה במהלך התקנת המשחק, יש לי את שני הדיסקים, וכשזהמגיע ל 100 אחוז במהלך ההתקנה זה פותח את ההודעה הזאת:http://img502.imageshack.us/img502/6343/247cl.jpgאני מכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ על "OK" זה פותח לי עוד פעםאת ההודעה שאני צריך להכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ Cancelזה מבטל את כל ההתקנה, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?תודה רבה רבה לעוזרים.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים תראה אחי הוא מבקשה ממך עכשיו את הדיסק 4 של סימס 2 הקודם ולא של סימס יוניורסיטה אז מה תעשה תסים את הדיסק מספר 4 של סימס 2 הרגיל הבנתה אחי כי עם לא אז תכתוב לי פה ואני ינשה להסביר לך יותר טוב כי לי יש גם את המשחק הזה ולי גם היה את זה
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר אני יודע אחי, מין הסתם להרחבה יש רק 2 דיסקים ככה שזה ברור, אני ניסתי לשים את הדיסק הרביעי שלסימס 2 (לא ההרחבה), ובכל פעם שאני לוחץ ok הוא פותח לי את ההודעה שוב, כאילו לא הכנסתי אתהדיסק הרביעי לכונן..
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר כן אני מכניס את הדיסק הרביעי לאותו כונן שבו אני שמתי את הדיסקים של UNIVERSITY.ולא זה לא מקורי.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אז כנראה הדיסק נהרס ולכן הוא לא מזוההבגלל שהדיסק לא מקורי לא תוכל לקבל כאן עזרה ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.