עבור לתוכן

בעיה בהורדה מהאימיול לאחר שדרוג ל-3M

Featured Replies

פורסם

שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול.

יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך).

אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה.

אני במזהה גבוה.

כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים.

אולי כדאי לשנות הגדרות ?

מה עושים ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ברור לי משהו. יש לך HIGH ID אבל בבדיקת הפורטים כתוב שהם סגורים?

פורסם

לי לא ברור משהו אחר, למה לקחת את החבילה של ה-3 מגה אם אתה לא מנצל מימנה 20%?

היה עדיף לך בהרבה לקחת את החבילה של ה-1.5 הורדה על 0.5 שליחה וככה העומנם המהירות מקסימום שלך לא הייתה ממש גבוה, אבל תאמין לי, להוריד סרט חדש על 190 קיי זה לא כזה נורא. וככה לפחות הקרדיט שלך יהיה חיובי ואם אתה עושה בשכל ומשתמש באתרי טונרט אז הרטיו שלך גם יהיה חיובי. אני כבר שבוע מחובר לחבילה הזאת ושיפרתי את כל הרטיו שלי בכל האתרי טורנט לבין 2-5. ואני אחד שמוריד הרבה..

תאמין לי בתקופה הזאת אם אתה רוצה להוריד מהר בכל תוכנה כמעט (למעט DC) אתה חייב לשלוח גם מהר..

פורסם

החבילה של ה3 מגיעה עם העלאה מהירה גם.

פורסם

תלוי אם התחברת לחבילה שלש הWED 2 עם הUP המהיר או שהתחברת לרגיל שזה כמו ה 1.5 (150).

פורסם

אתה צריך לסמן עליהם פשוט המשך, נראה לי הם במצב של "עצור", כי זה לא מתחבר לשום משתמשים.

פורסם

כתוב שהם במצב של ממתין, אז הם בטוח לא במצב של עצור. תנסה להריץ את אשף ההגדרות הזה של אימיול מחדש, או אפילו להתקין אותו מחדש. זה מאוד מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים