פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מצטער לבשר לכולם אבל לא חייב הזמנה!!! בדף הראשי www.moola.com כתוב: Want an invite פשוט לוחצים, נרשמים, ומקבלים במייל הזמנה! ביום שראיתי את הנושא כאן לחצתי שם וכתבתי את שני המיילים העיקריים שלי ולא קיבלתי :
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מצטער לבשר לכולם אבל לא חייב הזמנה!!!בדף הראשי www.moola.comכתוב: Want an inviteפשוט לוחצים, נרשמים, ומקבלים במייל הזמנה!מסכים בהחלט - גם אני נירשמתי דרך האתר שלהם והגיעה אלי הזמנה לדוא"ל. יש לי עוד 2 הזמנות לחלק כרגע, אז אם אתם לא רוצים לחכות - תזרקו את כתובת הדוא"ל שלכם לפה ואני אשלח לכם הזמנה.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אם אני לוקח שני הזמנות, אני יכול לשחק נגד עצמי ככה אני בטוח ינצח ?פתחתי 30 אימיילים, לוקח 10 דקותלפי חישוב זה מה שצריך כדי לזכות בכסף 30 משתמשים של סנט
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אתה לא יכול לשחק נגד עצמך כי אתה לא בוחר נגד מי לשחק, בכול רגע יש כ 100 שחקנים וזה רנדומלי.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אם 30 מהם זה שלי, אז יש לי סיכוי טובגם ככה יש לי מעל 50 תיבות דואר, אני משתמש בזה ב Digg
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אם 30 מהם זה שלי, אז יש לי סיכוי טובגם ככה יש לי מעל 50 תיבות דואר, אני משתמש בזה ב Diggלא חשבתי שיש אנשים כל כך משועממים...אם תצליח לעבור את ה10 דולר דבר איתי(מה שקנרא לא יקרה)
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים יאללה, בואו נתארגן כל הפורום עליהםלי יש 50 תיבות כל אחד יביא כמה תיבות שיש לו, נחליט מראש מי המנצחכל השאר חוץ ממנו, שמים תמיד מספרים, ואחרי זה נתחלק בינונו בכסףצריך מישהו עם paypal שאפשר למשוך ממנומי יש פה בפורום עם זה, יאלללה בו נביא להם עוקץ
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים יאללה, בואו נתארגן כל הפורום עליהםלי יש 50 תיבות כל אחד יביא כמה תיבות שיש לו, נחליט מראש מי המנצחכל השאר חוץ ממנו, שמים תמיד מספרים, ואחרי זה נתחלק בינונו בכסףצריך מישהו עם paypal שאפשר למשוך ממנומי יש פה בפורום עם זה, יאלללה בו נביא להם עוקץיאללה בואו
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים יאללה, בואו נתארגן כל הפורום עליהםלי יש 50 תיבות כל אחד יביא כמה תיבות שיש לו, נחליט מראש מי המנצחכל השאר חוץ ממנו, שמים תמיד מספרים, ואחרי זה נתחלק בינונו בכסףצריך מישהו עם paypal שאפשר למשוך ממנומי יש פה בפורום עם זה, יאלללה בו נביא להם עוקץאי אפשר למשוך תכסף בארץ ולא להעביר אותו לחשבון ישראלי
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים בסדר אחי, בטוח יש פה מישהו בפורום עם חשבון בחו"לבואו נעשה את זה, כמו אושן איליבן, נתכנן הכל לפרטי פרטים ונעשה עליהם קופה שהם לא ידעו מאיפה זה נפל עליהם
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים נגיד ונצליח להגיע ל 10 מיליון, אתה לא חושב שהם יגלו שהאימילים שלנו?אתה חי בסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.