פורסם 2006 ביולי 1619 שנים משום מה הוואלה שלי לא מקבל מיילים אם שלחו לי כשנתתי, אז שלחו לbenluria@gmail.com*תודה למי ששולח ><
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מה אני עושה אחרי שהגעתי ל 10 מליון, הוא רושם לי כל מניי דברים באנגלית :s05:אני ואח שלי משחקים בזה בלי הפסקה כבר שבוע
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מה אני עושה אחרי שהגעתי ל 10 מליון, הוא רושם לי כל מניי דברים באנגלית :s05:אני ואח שלי משחקים בזה בלי הפסקה כבר שבועLOL!זה דורש צילום מסך.אם תוכיח, אני אעזור לך לפתוח פייפאל ולהכניס לשם את הכסף.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אפשר גם ?imwithstupid@walla.comאל תתנו לו!אני רוצה:larry.page@gmail.comאפשר גם ?stopit@plz.comאפשר בבקשה:idont@want.comאפשר גם בבקשה ל:pplare@bored.comהבן זונה רוצה לבזבז לכולם את ההזמנות מסיבה לא ידועה..(בעצם כן ידועה: הוא אידיוט בן ז***!)
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אל תתנו לו!הבן זונה רוצה לבזבז לכולם את ההזמנות מסיבה לא ידועה..(בעצם כן ידועה: הוא אידיוט בן ז***!)חחח, ילד קטן ומפגר, אמא שלך יודעת שאתה מדבר ככה ? מה הבעיה שחברים שלי רוצים גם הזמנות לאתר הזה... (ושכחת כמה כמו חברי billg ו steveb)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מה הבעיה ? כל הדומיינים רשומים ויש להם שרת דוא"ל.זדיין יא בזו**.אני שלחתי לך לכתובת של PLZ.COM ועדיין לא נירשמת. שלחתי לך גם 2 מיילים(דרך האתר) של תיזכורת.למה שיהיה לך מייל ב bored.com?! לך לך תשקר במקום אחר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.