עבור לתוכן

|שאלה| בקשר למעבד CORE2

Featured Replies

פורסם

Lipa,

איזה מעבדים חדשים אמורים לצאת בתחילת 2007? אתה מתכוון אולי למעבר של AMD ל65 ננו?

פורסם

Lipa,

איזה מעבדים חדשים אמורים לצאת בתחילת 2007? אתה מתכוון אולי למעבר של AMD ל65 ננו?

מרובעי ליבה בטוח ואולי גם בשילוב DDR3

פורסם

אוקיי, תודה :xyxthumbs:

ועוד דבר: שמעתי מכמה מקומות שאם אני קונה בעוד מספר חודשים מחשב עם קונרו (כלומר לוח אם שעבר שדרוגים וכל אלה ולא מהראשונים שיצאו לקונרו)

אז הוא יהיה תואם גם למעבד מרובע ליבות, מה שאומר שיש לי שקט נפשי מבחינת הלוח אם והקונרו... זה נכון?

פורסם

צריך לוח עם צ'יפסט מעל 965 של אינטל (הצ'יפסט הזה עוד לא יצא אבל 975 כבר בשוק, אבל הוא עולה הרבה).

צריכה לצאת גם ערכת שבבים נוספת, תקציבית יותר - ה 946, שאמורה להחליף את ה 945 בכך שהיא מספקת תמיכה בקונרו.

מבחינת הצ'יפסט - כל צ'יפסט החל מ-865PE ומעלה תומך בקונרו, כל עוד הסוקט תואם

מבחינת הלוח - מערכת ייצוב החשמל חייבת להיות VRM 11 (האחרונה)

מה שליאור כתב אולי נכון, אבל כל עוד יצרני הלוחות לא מייצרים לוחות עם מערכת חשמל מתאימה, וכמובן - לא משחררים עידכוני BIOS שיאפשרו תמיכה בקונרו, אין טעם לבנות על לוחות אחרים - עדיף ללכת על בטוח ולקנות לוח המבוסס על 975, 965 או ה 946 (כשיצא).

פורסם

איך הE6600 יעלה 316$?!?!

ראיתי פה מפת דרכים של אינטל שכתוב שהE6600 יעלה 225$

והE6400 יעלה 187$

:s05: :s05:

ואפשר איזה טווח מחירים לE6600 ??!

ומה הטווח מחירים של הלוחות לקונרו???

פורסם

איך הE6600 יעלה 316$?!?!

ראיתי פה מפת דרכים של אינטל שכתוב שהE6600 יעלה 225$

והE6400 יעלה 187$

:s05: :s05:

ואפשר איזה טווח מחירים לE6600 ??!

ומה הטווח מחירים של הלוחות לקונרו???

intel_core_2_duo_and_pentium_pricing.PNG

אפשר לשער שהE6300 יעלה 1100~1200

פורסם

תודה רבה :xyxthumbs:

סליחה על כך שלא זכרתי כמה הוא יעלה..

אלב וואו זה יקר!!

כבר אמרתי לעצמי שאם אני יקח קונרו אני מעדיף לקחת את ה4MB

ואני משער שאחרי שיבואו אותו כבר לארץ הוא יהיה הרבה יותר יקר...

אני כבר יעשה הזמנה מארה"ב לבית של אמא שלי שם והיא תשלח לי לפה..

ושוב תודה ;)

פורסם

cache needs cash

פורסם

cache needs cash

אהבתי

פורסם

cache needs cash

and alot

:'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

אפשר לשער שהE6300 יעלה 1100~1200

עם קצת מזל, יהיה אפשר אולי למצוא אותו גם בסביבות ה 1000 ש"ח. החישוב שאני עושה:

1018 ~ 1.1 * 1.15 * 4.4 * 183. החישוב הוא המחיר בדולרים כפול ערך הדולר (4.4 ש"ח) כפול מע"מ (15%) וכפול רווח של 10% בדרך.

אלב וואו זה יקר!!

כבר אמרתי לעצמי שאם אני יקח קונרו אני מעדיף לקחת את ה4MB

בכל מקרה, מכיוון שהמעבד הזה אמור להחליף את המעבדים לשוק הבינוני-נמוך (לפחות עד שייצא ה E4200, שמיועד לשוק הנמוך), אני מניח שהוא אמור להיות מתומחר כמו מעבדי ה D920 או ה D930 בשיאם. מכיוון שמחיר מעבדים אלו לא היה אף פעם נמוך מ 1000 ש"ח, קשה לראות איך המחיר של המעבד הזה יירד שוב בהמשך (עד שתצא סידרת מעבדים טובה יותר מ AMD או מאינטל), מקסימום המחיר יירד ב 100 ש"ח בחודשים הקרובים.

מצד שני - אנחנו בישראל, וכאן נוטים לתמחר מעבדים חדשים במחיר הרבה יותר גבוה מהחישוב הנ"ל (ככה לפחות היה עם רוב המעבדים החדשים שיצאו), ורק בהמשך המחיר שלהם יורד ומתאזן, כך שאולי יישתלם להמתין חודש-חודשיים לאחר יציאת המעבדים האלו לפני שקונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים