עבור לתוכן

בעיית זיהוי DISK ON KEY במערכת הפעלה WINDOWS NT

Featured Replies

פורסם

אפשר לכווץ אותו לפורמט יותר נורמלי כמו OGG (חלק יגידו גם WMA) שמשמר את האיכות בגודל קטן יותר, ואם זה למשל רק דיבור, אז בכלל אפשר להוריד את הגודל בלי לפגוע באיכות.

פורסם

הקובץ 8 מגה והוא בפורמט MP3 ןזה לאחר שקודדתי אותו מ-WAV

לא נראה לי הסרבול הזה של לעשות ספליט לקובץ עם תוכנה ואז לאחד חזרה במיוחד שאני צריכה לעשות את זה כמה וכמה פעמים ביום.... אני אבדוק את את האופציה של LIVECD .

תודה לך ולכולם על הרצון הטוב !! :xyxthumbs:

1. אין על מה...:)

2. שימי לב שלא תמיד LiveCD יוכל לפתור את הבעיה. יתכן מצב שבו תוכלי לקרוא את הקובץ מהDOK אבל לא תוכלי לקרוא את מערכת הקבצים (נגיד, אם היא NTFS ישן מדי).

ספרי לנו איך הצלחת בסוף.

פורסם
  • מחבר

sdfzxc , שמונה מגה זה אחרי כיווץ מקסימלי .. בדוק . להפוך ל-OGG זה יהיה אולי הפתרון האחרון שלי למרות שלא נראה לי שהוא יוכל לכווץ יותר מדי ממה שקיים .

realmagic - אני אעדכן מחר ...אני יוצאת עוד מעט מהעבודה ורק מחר אני אביא את הדיסק אחרי שאוריד מהרשת ..

:hi:

פורסם

למה ? OGG יכול לתת תוצאות לא פחות טובות בפי 2 פחות ביטרייט, ככה שזה יהיה קובץ קטן ב 50% (השאלה כמובן מה מקודדים)...

באיזה ביטרייט הכיווץ הנוכחי?

פורסם

PE זה אכן "כמעט XP" מדיסק. הייתרון שלו הוא שיש לו כמעט את כל מה שיש ל-XP להציע (חפשי דיונים קודמים בנושא אם זה מעניין אותך).

רוב הגרסאות של PE שלא התעסקו איתן יותר מדי (האמת שבנושא הזה אני מעודכן נכון ללפני שנתיים) לא מריצות את ה-service של plug and play ולכן התקני USB יזוהו לך בדרך כלל רק אם היו מחוברים לפני העלאת ה-PE.

ולפני שאת משתמשת ב-PE, תוודאי שיש לך לפחות SP5 על ה-NT, אחרת התוצאות עלולות להיות לא נעימות בכלל.

פורסם
  • מחבר

היי... אז ככה , הסתדרתי בסוף עם ה-WINPE ..לא עשה לי בעייה עם זיהוי הדיסק און קי .ת'אמת לא היה לי זמן כבר לבדוק עם LIVECD ...בהזדמנות אחרת

שוב , תודה לכל מי שעזר :xyxthumbs:

פורסם

בשביל FTP צריך לחבר את זה לרשת לא ? כבר עדיף file sharing לא?

פורסם

חייב רשת פנימית\חיצונית,

היא אמרה שהוא יושב ברשת...

רק אם השרת הוא stand alone אז אין מה לעשות עם FTP .

הפיתרון היחידי הוא , דיסקים\דיסקטים\USB\הוספת HD או לחבר ישירות בכבל מוצלב למחשב אחר

FTP הרבה יותר נוח להעברת קבצים. מהיר .

בשביל FTP צריך לחבר את זה לרשת לא ? כבר עדיף file sharing לא?

2 האופציות מחייבות רשת Wan או Lan ;)

אני לא ממליץ על share כי הגדרות לא נכונות , במיוחד בNT4 ,נותנים לכול העולם להתחבר לשרת

רמת הSECURITY חייבת להיות גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים