עבור לתוכן

גלישה סלולארית

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע את הNOKIA 6100

אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט,

משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ?

אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני.

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

הכי פשוט, אם אתה לקוח עסקי זה לקנות כרטיס PCMCIA עם כרטיס GSM בתוכו מהחברה שלך (ומסלול גלישת data בשבילו)

.

פורסם
  • מחבר

אני לא עסקי.

שמעתי גם שיש infra משהוא יכול להרחיב ?

פורסם

יש פלאפונים שתומכים באינפרא (אני לא זוכר אם הדגם שלך תומך או לא), וגם ב bluetooth במקרה כזה, אתה מתקין איזה דרייבר על המחשב הנייד, ומחבר אותם ביחד, ואז אתה משתמש בחייגן רגיל בלאפטופ.... עדיין נראה לי שאת הצריך לסגור חבילת data עם הספקית שרות שלך בשביל שזה יעבוד, ואם אתה לא עסקי (ובסלקום למשל), אז זה עולה המון כסף (שוב, תקח את הכל בערבון מוגבל, עשיתי את זה ממש מזמן).

פורסם
  • מחבר

תודה על מידע אני ימשיך לבדוק עם אורנג

פורסם

אכן אפשר לחבר את ה-6100 באינפרא למחשב.

צריך להגדיר מודם על פורט האינפרא, ולהגדיר חייגן.

כדי לבדוק לאן לחייג, מספר טלפון/משתמש וסיסמה צריך לבדוק מול אורנג'.

קח בחשבון שבארץ העברת נתונים על גבי הסלולר מאוד יקרה.

בברזיל תמורת 240 ש"ח לחודש אתה מקבל תעבורה בלתי מוגבלת.

פורסם

האמת שגם לי יש 6100 ובזמנו בדקתי בידוק מה אני צריך כדי לגלוש דרכו בעזרת הPCOKETPC בשימוש באינפרא אדום. אם עוד לא דיברת עם אורנג' אז תדע שאתה צריך את מחלקת DATA שלהם, זה יחסוך לך הרבה זמן... ובאתר שלהם גם מצאתי איזה משוה, אבל הוא אחד האתרים הכי מבולגנים שיש, ואני לא מצליח למצוא משהו רלוונטי עכשיו. אז מצאתי מדריך איך להגדיר את הINFRA עם המודם של ה6100.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

אני מקבל את הלפטופ מחר לכן עוד לא דיברתי אם אורנג וכן האתר שלהם מעוד לא מסודר

לגבי האינפרא אני השמח לקבל לינק להסבר

באינפרא צריך בכלל להתקשר לאורנג'?

משהוא יודע את המחירים , מהירות גלישה וכו ?

הבנתי עד עכשיו שיש להם כרטיס DATA3G אבל המחירים בשמיים וזה על כמות DATA שעובר...

פורסם

אם אתה רוצה להשתמש בטלפון שתור מודם סלולרי, אתה חייב לדבר עם אורנג' כי זה חבילה נפרדת לגמרי משיחות רגילות, או גלישה באינטרנט דרך הטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים