עבור לתוכן

הקמת גריד

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא יודע אם זה המקום, אבל זה עדיין ניראה לי הכי רלוונטי לפה

התחלתי להכנס לעולם הלינוקס ...

ואני מתעניין בבניית גריד ממחשבים ישנים

{אין לי הרבה (או בכלל) ידע בלינוקס}

אפשרי ? לא אפשרי

מסובך לא מסובך ?

מה בכלל צריך ואיפה מתחילים

יש לי כמה מחשבים ישנים בבית שעומדים יתומים שמעתי שמועות שאפשר לנצל אותם אם גורדים ....

זה בכלל הפורום הנכון לשאלה כזאת :s05:

:xyxthumbs:

פורסם

מה הצורך שלך בגריד ? כאילו מה אתה רוצה לעשות עליהם...

מכיוון שגם ככה הם ישנים ולא שווים יותר מדי, הכי פשוט זה לחבר אותם ברשת בייתית, אחד לשני (עם האב).

אפשר להפוך אותם לחוות קימפול עם distcc למשל, או להריץ על כל אחד איזה seti@home וכו'...

פורסם
  • מחבר

לרשת זה החלק הפשוט

הקונספט שלי הוא יותר כללי

אולי הייתי צריך לשאול גם אם יש בכלל שימוש לגריד ביתי?

הקונספט שאני אישית מתעניין בו הוא להפוך שניים שלושה (או יותר) מחשבי עגלה לתחנת עבודה אחת סבירה

אני אישית מתעסק בעיקר בעיבוד תמונה ושטויות אחרות.

התהיה שלי נוגעת לעניין ביזור ג'נרי ולאו דווקא אפליקיישן אוריינטד כמו קימפול או חישובים למען חקר החלל, הסרטן, פענוח חלבונים ודברים אחרים שרצים היום באינטרנט ...

חוצמזה שלא ראיתי ממש מאמרים מדריכים וכאלה על הנושא.

פורסם

אני שמעתי על ה openMosix

http://en.wikipedia.org/wiki/OpenMosix

וגם אין כזה דבר "גנרי".. זה צריך להיות משהו תלוי משימה ושאפשר לפצל אותו (ושיש תוכנה/ספריה שעושה זאת).... תחשוב בהגיון...

בגלל גם שיפורים באריטקטורות וקצב הקידמה, מחשב בינוני + היום, אוכל הרבה מחשבים ישנים ביחד, ככה שלא יודע בדיוק מה יש לך, אבל רוב הסיכויים שזה לא כזה שווה כבר...

אם יש תחום שאתה עוסק בו (עיבוד תמונה וכו'), אתה צריך לחפש באינטרנט מערכת שיודעת לבצע דברים שאתה צריך באופן מבוזר על כמה מחשבים ולהשתמש בה (או לבנות אחת, זה לא יותר מדי מסובך עם ספריות שיש כבר, והרבה ידע בתכנות :) ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים