עבור לתוכן

התקנת רשת אלחוטית דרך אינטרנט זהב

Featured Replies

פורסם

שלום

דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל

כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות

54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית?

ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו?

תודה

פורסם

זה תלוי. מצד אחד, כמו שידעת לפתוח פה ת'ראד ולשאול אם כדאי אתהת וכל לשאול לגבי כל בעיה שתהיה לך בהגדרת הרשת הביתית, שזה לא דבר מסובך. ככה גם לא תהיה מחוייב לציוד מסויים ואתה תוכל להחליט מה אתה עושה איתו, במקום להיות כפוף לאיזה חוזה שיגביל אותך מלשנות את ההגדרות בנתב.

מצב שני, אתה תקבל בטח תמיכה טכנית לרשת שאולי זה משהו שיעניין אותך. אני הייתי ממליץ לך לקנות באופן עצמאי ולעשות הכל לבד.

פורסם

אני גם כן ממליץ לקנות הכל לבד, להתקין ולתחזק לבד - וככה גם אין תלות באנשים אחרים ומבינים את דרך העבודה של הציוד.

מצד שני אם אתה לא מבין כלום ולא רוצה ללמוד - רק להתחבר לרשת ולגלוש אז זה יכול להיות פתרון טוב בשבילך.

פורסם
  • מחבר

תראו,אני לא בדיוק טכנופוב,אני אוכל להסתדר .פשוט השאלה היא האם יש הסברים לכל דבר והאם ניתן יהיה לקנפג את הרשת בצורה טובה מספיק שהכל יעבוד חלק?

אגב,מה הראוטר הכי מומלץ? :s05:

פורסם

1. יש הסברים ואפשר למצוא המון עזרה באינטרנט וגם פה.

2. Linksys WRT54GL :);) :-X

הסבר על הנתב ומה שאפשר לעשות איתו -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181113.0

פורסם
  • מחבר

נניח ואני קונה את הנתב,מה עוד אני צריך לקנות? יש לי מחשב נייח בן 3 שנים ,אז ככל הנראה אין לו עדיין תאימות אלחוטית.יש לי גם מחשב נייד בן יותר מ3 שנים.

אז מה עוד צריך לקנות?

פורסם

לנתב יש גם 4 כניסות חוטיות.

אתה צריך כבל רשת שיתחבר לנתב מהמודם, כבל רשת שיתחבר מהמחשב לנתב וכרטיס אלחוטי שיחבר את הלקוח האלחוטי אל הנתב.

פורסם
  • מחבר

כן פה בדיוק אני תקוע במבוי סתום

באיזה בדיוק כרטיס אלחוטי להשתמש?

איזה אתה ממליץ?

יש לנייד שלי יציאת PCMCIA וגם USB2 ???

פורסם

מה שתרצה. אולי אפילו עדיף USB2 - כי הוא USB2 ולא 1 - ואפשר להעביר אותו לכל מחשב אחר עם יציאת USB.

פורסם

מכיוון שכבר פתחת דיון חדש עם השאלה הזו, אני לא רואה צורך שיענו לך גם פה. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים