פורסם 2006 ביולי 1019 שנים |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מישהו הולך לעוף / לקבל אזהרה פה...קשה לך לקרוא את הסטיקי?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.0
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?אין קשר בין השנייםמארז בא לבד (לפעמים עם ספק)מעבד בא לבד
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר אבל בכללי יהיה מארז אבל למה זה נראה שטוח וממש ענק כאילו האורך ולא הבנתי כלום למה הוא כל כך מיוחד כי גם מחשב רגיל יכול להיות ליבה כפולה לא?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים המארז הוא אותו מארזהלוחות אם באותם גדליםואם מאוד בא לך, גם המסך זה אותו מסך
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר לא הבנתה אותי נכון כמו במארזים אחרים אז יהיה אפשרות שלנות את המארז במקום אלומיניום ליותר יפה כאילו פאנל על האלומיניות מה שאינטל מראה עכשיו זה רק בשלד של המעבד? והאם אינטל תוריד תמחירים של המעבד הזה סליחה שאני משגע אותך משופ אני חייב לדעת כיי לכבוד הבר מצווה שלי קונים לי מחשב חדש ורק היום הודיעו לי על המעבד הזה
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר אתם פשוט לא הבנתם אותי אני מתכוון אם למעבד הזה יהיה מארז? או שזה ישאר ככה ותרגיע אתה סטלן זה לא בעיה שלי שאתה לא מבין
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אתם פשוט לא הבנתם אותי אני מתכוון אם למעבד הזה יהיה מארז? או שזה ישאר ככה ותרגיע אתה סטלן זה לא בעיה שלי שאתה לא מבין אתה לפחות מבין מה אתה שואל ? הנה מעבד : והנה מארז : מה הקשר ביינם ?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר לא הבנתה אותי אינטל שידרגה את המעבד לכזה דק אני שואל אם יהיה למעבד כזה מארז?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אתם פשוט לא הבנתם אותי אני מתכוון אם למעבד הזה יהיה מארז? או שזה ישאר ככה ותרגיע אתה סטלן זה לא בעיה שלי שאתה לא מביןSorry to tell you but it is your problem you don't know how to ask a question noone here has any idea about what you want from usEdited: i managed to see the picture you asked about and i have to say: WTF???That is not the CPU that's a 1U server it has nothing to do with home computersBTW 1U servers don't have to be core 2 there are computers that look exactly like that that have Xeon, Opteron, G4, G5 or almost any othe CPU
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים Well at least my english is better than your hebrew...and i gave you an answer for your question so say thank you and shut up (or ask someone to translate it for you if it's too hard for you)
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים I don't know where you got the idea this is a forum for little kids that want to flame each other and i think you should go back to gamer or whatever forum you came fromi tried to help you and if you don't want help so don't ask for it
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.