עבור לתוכן

קפיאות פתאומיות במחשב

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות...

אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב

נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים.

הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל

מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק)

הרצתי MEMTEST - בסדר גמור

ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה.

המחשב הוא זה שמופיע במפרט.

אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.

פורסם

אוווווו יש לי את הבעיה המחורבנת הזאתי כאילו יותר נכון להגיד את התופעה הזאת

אז אצלי עשיתי דאון קלוק הורדתי את המהגרצים של הליבה של הכרטיס מסך תנסה להוריד באיזה 20-30 סתם תבדוק מה אכפת לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני בדאון קלוקינג של 50 מה"צ (פחות בגלל הכרטיס יותר בשביל שטמפרטורת המארז תרד) ושהמעבד

וכרטיס המסך לא באוברקלוקינג

פורסם

תקשיב תעשה ריפר לווינדוס או שיש לך בעית חומרה

אם יש לך חלקים תבדוק כל חלק אחד אחד

אוף איזה באסה הדברים האלה יאללה

פורסם
  • מחבר

אני כבר אחרי כל זה... מטרת התרד הזה הוא שמישהו יסתכל על המפרט ויגיד "ויי איזה קטע אני יודע שאסוס עם קריאיטייב עם לידטק

חייבים שיגדירו אותם בצורה כזו..." או משהו כזה

בקיצור מישהו שבמקרה יכיר התנגשות מסוימת או שכבר קרה לו ופתר בצורה כזו או אחרת.

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שזה הזיכרון

תארגן זיכרון אחר רק לבדוק למה יודע למה אני מרגיש שזה קשור לזיכרון תבדוק אחי

קח ממחשב אחר בבית

פורסם

יש מצב עשית עדכון לווינדוס בחודש וחצי האחרון ?

אולי זה בכלל העדכון של מיקרוסופט שמקפיא את המחשב.

בעיקרון זה אמור לקרות רק למחשבים עם חומרה של HP, אבל בפועל זה קורה להרבה יותר מחשבים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html

אני מחקתי את העדכון ואת הקובץ שאמור להיות בעייתי (Verclsid.exe) אחרי שהמחשב התחיל להנעל - מעדיף לקחת את הסיכון מאשר לא לעבוד בכלל מרוב עצבים.

שווה בדיקה :)

פורסם

לדעתי אתם צריכים להחזיר את כל ההגדרות של המעבד ושל הכרטיסים ומצב הסטנדרטי ולראות במשך כמה זמן אם הבעיה נמשחת. אני לא מאמין שהבעיה בזיכרון. זיכרון בדרך כלל נותן מסכים כחולים.

פעם נתקעלתי בבעייה כזאת וזה היה מגע רופף בכרטיס מסך. אבל לפני שאתם פותחים את המארז תחזירו את ההגדרות של הBIOS למקור ותנסו לעבוד ככה כמה ימים. כיתבו מה קורה 8)

פורסם

מסביב למעבד על הלוח יש קבלים (הם פזורים בכל רחבי הלוח אבל הריכוז הגדול הוא באזור המעבד).

תבדוק שהם לא נפוחים או מוצפים, תבדוק את כל הקבלים.

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הגבתי עד עכשיו לא הייתי באיזור של מחשב.

קודם כל תודה רבה על כל התגובות, נחמד לדעת שאנשים באמת רוצים לעזור.

ראשון ראשון אחרון אחרון:

אני צריך לגדל זיכרון כדי לבדוק בכל מקרה הMEMTEST אומר שהוא בסדר אז זו סבירות נמוכה אבל עדיין

זה כבר יותר מחודש כך שזה לא העידכון

המעבד והכרטיסים לא באוברקלוק

הקבלים לא נפוחים או מפוצצים.

כל הזמן חשבתי שהספק גרם לי לחוסר יציבות (400W גנרי) אבל גם כשעברתי לENERMAX LIBERTY 500W (אחלה ספק אגב, מומלץ

בחום) הבעיה לא נפתרה

אם לעוד מישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע.

פורסם

נסה להחליף זכרון, עזוב תוכנות. לפעמים הבעיה בסטיק או בסלוט או פשוט לחזק מגעים.

על כל מקרה תעשה SCANDISK לHD, זה תמיד טוב.

פורסם
  • מחבר

הHD תקין. עשיתי נקיון כללי וחיזוקים לזכרונות. רק את המודולים לא החלפתי. כרגע אין לי מאיפה להשיג

פורסם

אני חושב עדיין שזה HDD תנסה להחליף כבל DATA הרבה פעמים הם אלה שעושים בלגן!!!

אני לא חושב שזה זיכרון כי אם יש שגיעות בזיכרון אז אתה אמור לקבל מסך כחול, וכתובת בזיכרון. אם זה לא יושב טוב בסלוט, בדרך כלל אחרי ReStart המחשב לא עולה, עד שלא תחזיר את החומרה למקום. לדעתי זה רק HDD

או שיש עוד אפשרות שזו לוח אם, אם זה לוח אם מוח של SIS או VIA (לפעמים הם לא מודעים לזה שיש לוח בכלל וכל מיני בעיות מסוג זה). תחפש קצת מידע על דגם ה מוח (ChipSet) יכול להיות שהוא מתנגש אם איזה משהו

אה, וקרה לי משהו דומה לא מיזמן כאשר הייתה בעייה אם Sound Blaster אפילו שהוא OnBoard. לא פתרתי עוד את הבעיה, בנתיים כיביתי אותו מBIOS ומשתמש בכרטיס PCI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים