עבור לתוכן

Ipod Nano 1GB ב 660 ש"ח ,חדש, שווה ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת .

:xyxthumbs:

פורסם

לא שווה בכלל :bash:

שלא תתקרב לזה!!!!!!!!

כאילו שאתה לא יודע אתה שואל כדי שכולם ישאלו אותך ויגידו לך "כן בטח איפה?!?!?!" , "מאיזה חנות" וכו'.

בכל אופן צדקת?, מאיפה?! :cool2:

פורסם
  • מחבר

המטרה היא ממש לא בשביל שישאלו אותי מאיפה

אלא האם זה שווה והנגן איכותי , אני יודע ש IPOD נחשב לנגן טוב .

אבל האם זה באמת שווה , ואין תחלופה יותר טובה במחיר הזה ?

פורסם

המטרה היא ממש לא בשביל שישאלו אותי מאיפה

אלא האם זה שווה והנגן איכותי , אני יודע ש IPOD נחשב לנגן טוב .

אבל האם זה באמת שווה , ואין תחלופה יותר טובה במחיר הזה ?

לא אין, שווה כל שקל לדעתי. הכי זול שראיתי זה ב-800 ש"ח את הנגן הזה שאתה רוצה לקנות..

מאיפה אתה משיג אותו במחיר כזה?

פורסם
  • מחבר

מבצע דרך העבודה

פורסם

שווה בלי ספק ליקנות כל השאר במחיר הזה זה חרא של מוצרים!!!

פורסם

לא שווה שיש באותו מחיר iRiver T10 1GB

קורע לנאנו את הצורה.

ולא חסרים עוד נגנים טובים באותו המחיר.

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=86393

מציע לך להעיף מבט

מה ההיתרונות שלו על פני האייפוד?

אני גם חשבתי להציע לו אותו, אבל במחיר כזה שהוא מצא את האייפוד אמרתי שאולי לא הכי שווה..

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר פה על להוסיף 220 ש"ח

זה לא קצת בכלל

פורסם

למה להוסיף?

הוא עולה 650

האייפוד עולה 660

חסכת 10 שקל.

אמרתי T10, לא U10

www.noacomp.co.il

מוכרים אותו פה.

היתרונות על פני האייפוד-

איכות שמע (ובהבדל גדול)

זמן סוללה

עמידות (זה נגן מ-א-ו-ד עמיד, זרוק אותו על הרצפה- לא יקרה לו כלום, בניגוד לנאנו השברירי)

יש רדיו

תומך OGG

לא מחייב שימוש באייטונס.

פורסם

ממ אז ככה שוב אכנו לא מסכימים חחח

אין הבדל כזה גדול באיכות הסאונד

כן זמן סוללה אבל הוא הרבה יותר גדול גם!!

גם הנאנו זה היה רק ה5000 הראשונים אם הבעיה הזאת ואין כבר בעיה אם עמידות של הנאנו הוא מאוד חזק!!! (נבדק אצל חבר שלי מרוב טיפשותו אם הנאנו שלו חחח)

מי שומע בOGG? זה כל כך נדיר שזה לא יתרון חחח

ממ כן רדיו

וכן ITUNS

פורסם

זו לא הייתה שום בעיה ב 5000 הראשונים, הנאנו הוא פשוט מכשיר שברירי, נקודה.

זה קיים גם היום. אפל לא שינו את החומרים מהם עשוי המכשיר.

יש הבדל ע-צ-ו-ם באיכות הסאונד.

OGG- ממירים בעצמך. מה נדיר בזה? קבצים בעלי איכות מעולה וגודל קטן, יתרון בהחלט.

גודל? אתה עושה צחוק? אנחנו לא מדברים על נגן הארדיסק, זה נגן פלאש. בין "מזערי" ל "קטן", אין סיבה לשנות החלטה. זה לא גורם כזה גדול ששני הנגנים במימדים כאלו.

פורסם

ממ אם אתה ממיר קבצי MP3 לOGG זה יהיה באותה איכות- חחח זה לא ישתפר או משו זה רק ישנה את הסיומת של הקובץ ושירים מדיסקים מקוריים אז לנאנו יש כאן יתרון כי הוא יודע לנגן את הפורמט המיוחד של אפל שלא מעבד מאיכות השיר אזז בזה הנאנו מנצח ולא הנאנו לא כל כך שביר אני אומר את זה מניסיון כפי שאמרתי כבר וגם אני ראיתי את הסרטונים והתמונות של הנאנו נישבר (רובם אחרי שדרסו אותו ואני לא חושב שיש נגן שיכל לשרוד את זה חח) הוא באמת ניראה מאוד שברירי וגם כל

הIPODים ככה נראים אבל הם ממש לא שברירים הם חזקים ואמידים כמו כל שאר הנגנים וכן היה בעיה בייצור של ה5000 הראשונים לא שינו את החומרים אבל הייתה בעיה בייצור

פורסם

בשם אלוהים

,

תשתמש בזה!!!!!!!!!!!

"הפורמט של אפל שלא מאבד איכות"- AAC

יש לי מכשיר שמנגן AAC. ו AAC מאבד איכות יופי.

אגב, אם תמיר mp3 של 320kbps ל OGG של 96, זה יישמע נפלא, ויקח פחות מקום, זה נקודת המפתח.

הנאנו כן שביר, מה שלא תגיד. אני לא מדבר על סמך תמונות או שטויות מהאינטרנט.

האייפודים ממש לא חזקים ועמידים. תעמיד לדוגמה אייפוד דור 5 ליד H320. בוא ננחש מה יישבר ראשון. וזה תופס לגבי עוד הרבה נגנים.

אתה מוזמן לבדוק בכתבות ברחבי אתרים בעולם, שום שטות של 5000 יחידות, ככה זה הנאנו, ככה הוא מיוצר, ככה הוא היה, וככה הוא יהיה. זה הכל.

iRiver T10>iPod Nano

זה לא ניתן לויכוח.

פורסם
תעמיד לדוגמה אייפוד דור 5 ליד H320. בוא ננחש מה יישבר ראשון. וזה תופס לגבי עוד הרבה נגנים.

1. אם תעמיד iPod ליד H320, אני יכול להבטיח לך שלא יקרה להם כלום. גם אם תעמיד אותם זה מול זה, הם לא יתחילו לריב.

2. כידוע לי, לבנה/בלטה יכולה לשבור כמעט כל מוצר חשמלי שעשוי מפלסטיק, כך שאין טעם להשוות.

3. ניסיתי להצחיק, מקווה שהצלחתי.

T10 - קראתי בכמה ביקורות באינטרנט שיש לו ממשק לא נוח, לדעתי זה חשוב מאוד.

iPod nano - לדעתי, היתרון של ה-nano היה נפח 4GB של פלאש, כשמדובר ב-1GB לא כדאי (יש חלופות), כמו שלא קונים iPod Video 30GB כשיש חלופות.

OGG - איכות מעולה, קראתי באינטרנט שהיא טובה יותר מ-MP3 ותופסת פחות מקום. הסיבה העיקרית שעדיין משתמשים ב-MP3, היא מכיוון שזהו הפורמט הנפוץ ביותר ולא הרבה נגנים תומכים ב-OGG (אנשים קונים דיסק, ממירים ל-MP3 עקב תמיכת הנגן שלהם ומשתפים באינטרנט, אין להם סיבה להמיר ל-OGG). שמעתי דיסק של שמעתי דיסק של Black Eye Peas Lyrics ב-OGG, נשמע מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים