עבור לתוכן

איך להרוס בנאדם, אבל חזק?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האהא.

שונא שבפורומים ברגע שמישהו שומע את הגיל הוא מתחיל להתלהב. אז אני בן 14 ורוצה לעשות לבן זונה רע, איזה צ'חצ'ח אני. רוצה לצאת גבר.

אני לא ערס, ובאמת שבד"כ אני משתדל להתחמק בכאלה דברים, וההורים שלי כבר עלו על רעיונות נוראים יותר שהורדתי אותם מזה.

תאמין לי שכל מה שאתה מזכיר פה כבר נלקח בחשבון, ואין שום דבר משפטי שאפשר לעשות לו, כי כבר ציינתי פה אני לא יודע כמה פעמים שאין לנו הוכחות שיספיקו לבית משפט.

אז יעשו לו תעלול קטן. אם הטיפש הצליח לצאת מזה ככה בלי כלום נראה אותו מצליח לעשות לנו משהו. הוא לא חכם.

• תגובות 96
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבקש מחבר עורך לדין לנסח איזה מכתב יפה על תביעה של עוגמת נפש שנגרמה לאחותך, ואז תגיד לו שאם הוא מתקרב בכלל למשפחה שלך או משו אתה תתבע אותו בכל כל הרבה דרכים שהוא יצטרך למכור את התחתונים בשביל לשלם הוצאות משפט.

הריעון הכי טוב שראיתי עד עכשיו, אבל גם הוא בעייתי תביעות יכולת להמשך המון המון זמן אפילו שנים וחוץ מזה גם לתובע יעלה הרבה כסף להחזיק את עורך דין...

אל תעברו על החוק, אני אישית הייתי תובע אותו ומתקשר למשטרה (בחיים שלי לא שמעתי על חוק שאומר שאסור להשמיע מוסיקה מחוץ לבית בכול שעות היום מאוד מוזר)

ואגב, אם תשרוט לו את האוטו והוא ואשים אותך בזה בגלל "העבר המשותף שלכם" ואיך שהוא לא יודע איך יצליחו להוכיח שאתה באמת עשית אז אתה תסתבך בגדול....

פורסם

תגיד למשטרה שהוא קונה סרטים צרובים

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת השוטר כן. קראו את התגובות לפחות בעמוד האחרון. אין שום אפשרות להגיש נגדו איזשהי תלונה, מה שיש לנו לא מספיק לבית משפט.

אני אישית הולך אליו הביתה ומחנך אותו, אבל לא רושם את זה כאן ולא מחפש לצאת גבר.

נו ברור, לא רשמת פה את זה הרגע. אתה לא תעבור על החוק ותחנך אותו. זה כי אתה אדם כ"כ שומר חוק. כבר תכננו לסדר לו מכות ואמרתי שלדעתי עדיף לשגע אותו.

לשרוף חרא על מפתן הבית מחוץ לדלת זו לא תקיפה וזה לא בתוך הבית שלו, זה מחוץ לבית, זו אפילו לא פגיעה ברכוש. במה הוא יאשים את מי?

לתקוף ארבעה אנשים בביצים זה כן.

פורסם

א. שונא אנשים כאלה

ב. צריך להעניש אנשים כאלה

ג. הרעיון עם החרא+עיתון - :lol:

ד. תוריד לו ת'אוויר בצמיגים.

ה. שלח לו פרחים אם איזה כיתוב "נחמד" (על חשבונו כמובן)

ו. אם אפשר, וזה עובד ;) - תארגן כמה רכבים - ותחסמו לו ת'מונית, שיתחנן ..(תשתדל לא להיות בבית..)

ז.דחוף לו זבל בתיבת דואר (עלו כאן מספיק דברים שאפשר לדחוף לשם.)

פורסם

[ltr]here's a nice idea.

get a female friend to call them when both of them are in the house, if the dude picks up she will talk with him. survey, wrong number, what ever the point is that when his wife ask who is it he's replies would sound idiotic. now when ever his wife picks up you friend will hang up. every once in a while when the wife picks up let the female voice "slip" a bit. after doing this for about 2 weeks or so. call their place when he is not home and at the moment someone picks up (don't wait for the hello) your female friend will say something like "I can't stop thinking about you, when are we gonna meet" or something like that in a sexy voice.

now in order for this to work the amount of calls should be low in the beginning and raise exponentially, start in once every 2 days and move to once every day by the end of the first week. near the middle of the second week call twice every day. and on the day before you drop the bomb call 3 times.

hopefully the wife will think he's having an affair, fun no...

and if all of this is too much of a hassle for you, you can just invited a prostitute to their home while the wife is there.[/ltr]

פורסם

^^^^^^^

:lol: :lol: :xyxthumbs:

בהצלחה.. ;)

עריכה:

יש מצב שתשלח לו #)$% , שאשתו בבית?

פורסם

תשלוח לו שש פיצות, ארבע מוניות מחברות שונות, וזונה הביתה

פורסם

חחח, זה מעלי אני מאמץ את הרעיון לשכן שלי!

פורסם

ותשלח כל דבר אחר יקר שמחייבים במזומן, למשל ארוחות גורמה או משהו, ואם אתה לארג' אז גם פרחים

וכל דבר שהוא יצטרך לשלם עליו.

שונא אנשים כאלה..

היתה לנו אחת כזאת בדירה למטה,

יום אחד קשרתי רמקולים לחבל והורדתי לה מול החלון ואז הפעלתי byzantine בפול ווליום.

בינתיים חבר שלי היה ברחוב, וכשהיא הסתכלה על החלון הוא סימן לי ומשכתי את הרמקולים שלא ייראו אותם, ואז החזרתי

וככה איזה 15 דקות

וגם הייתי עובר כל יום, מוציא לה את הדואר מהתיבה ושם אותו בתיבות של אנשים אחרים.

זה עבד.

עריכה

רעיון אחר זה באמת להתקשר ולנתק מלאאאאאא אם יש לך את הטלפון שלו. זה ממש מחרפן.

או להתקשר, להציג את עצמך כנציג של בזק ולומר לו לסגור את הטלפון, ואז להתקשר שוב ולומר לו...

פורסם

והנה רעיון פחות אלים

שים בפתח ביתו תבנית ביצים ופתק בנוסח הבא :

שיעור 1:

ביצים לא זורקים

ביצים אוכלים

בתיאבון

ניתן אפילו להוסיף תרגום לאורנג-אוטנגית , אם כי לא מומלץ:

Ook. Ook? Ook! Ook Ook?! Ook. Ook? Ook

יתרונות השיטה

1) חוקי, ותקין. ולא יסבך אותך

2) מתנשא ומשפיל - וכולנו יודעים שאין דבר יותר טוב מזה

3) בלתי צפוי - ולכן סביר להניח שיגרום לו לחשוב על תגובתכם.

4) לא יאפשר לו להגיב בתגובת נגד מבלי לצאת יותר דביל, ולכן מותיר לכם את המילה האחרונה.

חשוב מאוד - לא לכתוב בפתק קללות או איומים! ולשמור על נוסח קצר (ולכן עדיף הנוסח שהצעתי)

כי כל מה שתכתוב יכול לשמש כנגדך.

בהצלחה.

פורסם

להזמין לשכן שלך פיצות ומוניות זה בידיוק מה שילדים בני 14 עושים.

אתם אשכרה חושבים שזה סרט/משחק מחשב.

פורסם

נו עכשיו מטיפים פה?

תקשיבו, בד"כ אני כן בוגר, אני תלמיד בסדר ומכזה מניאק לא יקרה שומדבר לחיים שלי. יש הרבה אנשים שמכירים אותי ויכולים להעיד על זה, אבל לתת לבן זונה כזה לצאת מכזה דבר בשקט זה כבר מוגזם. הבן זונה הזה כבר כמה פעמים קילל ועשה דברים וויתרנו לו, אבל כשהגענו למצב שאפילו ההורים שלי חושבים על מה לעשות לו, שזה נדיר בצורה שאני לא יכול לתאר, צריך כבר לעשות משהו.

ככה לא מטפלים בשכנים כאלו? אז איך כן? המשטרה בארץ היא בושה ולא תעשה כלום. לתבוע אותו אי -אפשר כי מה שיש לנו לא ייתקבל בבית משפט. אם לא להבהיל אותו ככה אז בוא תסביר לי איך כן מטפלים בחראות כאלה.

הוא לא עשה ולא ייעשה שום דבר, לא יותר מתעלולים מרושעים כמו זה. בטח שלא לילד, הוא עושה בעיות אבל הוא לא יסתבך עם המשטרה וינסה לדקור אנשים.

בתור אנשים שלא מכירים אותי אין לכם יותר מדי אפשרות להגיד לי עכשיו שאני צריך ללמוד ולהתבגר.

אני מתערב שאתה מזרחי נכון?

תגיד מה עם התחשבות בשכנים אם הוא זרק עליכם ביצים אז כנראה הרגזתם אותו(לא שזה מצדיק ביצים ישר אבל ממה שהבנתי היתם מסוכסכים עוד לפני זה ולכן היתי אומר מגיע לכם)

אם היתם רוצים לעשות בת מצווה על הכיפק היתם שוכרים אולם ולא היתם מפריעים לשכנים שלכם עם הרעש והבלגאן שיצרתם

שונא אנשים כמוכם :pissed: חסרי התחשבות לחלוטין גאוות תרבות ה"הכל מגיע לי" :pissed:

פורסם

ממתי במשחקי מחשב אפשר להזמין פיצות לשכן? :bash:

פורסם

אני מתערב שאתה מזרחי נכון?

תגיד מה עם התחשבות בשכנים אם הוא זרק עליכם ביצים אז כנראה הרגזתם אותו(לא שזה מצדיק ביצים ישר אבל ממה שהבנתי היתם מסוכסכים עוד לפני זה ולכן היתי אומר מגיע לכם)

אם היתם רוצים לעשות בת מצווה על הכיפק היתם שוכרים אולם ולא היתם מפריעים לשכנים שלכם עם הרעש והבלגאן שיצרתם

שונא אנשים כמוכם :pissed: חסרי התחשבות לחלוטין גאוות תרבות ה"הכל מגיע לי" :pissed:

אני מכיר אותו והוא בכלל לא מזרחי. וחוץ מזה מה הקשר מזרחי או לא מזרחי?

אני מכיר המון אשכנזים שהם בלתי נסבלים פי 10 יותר.

להזמין לשכן שלך פיצות ומוניות זה בידיוק מה שילדים בני 14 עושים.

אתם אשכרה חושבים שזה סרט/משחק מחשב.

להזמין פיצות ומוניות זה לא אלים ועדיין מצחיק. לשים חרא על הדלת שלו זה מעיד על יותר בגרות?

נקמה באופן כללי היא לא דבר בוגר. אבל אם גיא {GD} עשה חושבים עם המשפחה שלו וזה מה שהוא בחר לעשות, אני לא אפריע לו בדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים