עבור לתוכן

איך להרוס בנאדם, אבל חזק?

Featured Replies

פורסם

כמה תראדים הזויים...

להפיץ שהוא הומו זה לא חוקי. קוראים לזה הוצאת דיבה או משהו.

אני מציע לכם לוותר. אם אין לכם הוכחות מוצקות שזה הוא, חבל לכם על הזמן. יכול להיות שזה איזשהו ילד זרק עליכם ביצים, ולא הוא.

חוץ מזה, מה אתם מאפיה?

• תגובות 96
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי כלב, אני אשים את החרא שלו, אני לא הולך לחרבן באמצע חדר מדרגות של בניין דירות...

גם לזרוק ביצים על אנשים זה לא חוקי. זו תקיפה. מהקומה השניה שם זה יכול לפגוע כמו אבן.

שיוכיח שאנחנו שלחנו את המכתב שהוא הומו (אם נשתמש בזה...)

ותעשה לי טובה, אין שם ילדים זה אנחנו יודעים, אנחנו מכירים את הועד בית.

הבניין נעול בקוד ואינטרקום. אם זה לא הוא אני צנצנת.

פורסם

תבוא אליו ב3 בלילה..תחבר נפץ טייגר לפתיל ארוך ותשים מחוץ לדלת..ככה כמה לילות תראה איך אשתו מקבלת התקף לב..או שזרוק נפץ וחרא של כלב בשקית..תדליק את הנפץ ותברח כאילו חייך תלויים בזה..תראה איזה גוון יהיה לדלת שלו..(אולי גם של עוד שכנים :jump:)

פורסם
  • מחבר

אחלה רעיון..

לשים לו בשלוש בלילה חרא עם נפץ ולדפוק בדלת שיבוא לראות.

פורסם

ככה הכי טוב [מנסיון]: כך חרא ותעטוף את זה בעיתון, תדליק את העיתון ושים לו בדלת, תדפוק בדלת וברח, הוא יפתח את הדלת וינסה לכבות את השריפה=מצחיק.

פורסם

אבל תשרוף את החרא קודם כדי שיהיה ריח!

פורסם

יופי, ילד בן 14 מקבל עצות על איך לצאת גבר מעוד ילדים בני 14.

אחר כך שהוא יבוא לדקור אותך תשאל איך לרצוח אותו בלי להשאיר ראיות? אם תצא מזה בחיים בכלל.

ומי שלא הבין, בשכנים כאלה לא מטפלים ככה.

פורסם

היי דבר בשם עצמך, אני בן 16 :silly:

פורסם

יש לי רעיון ענק של מה שאתה צריך לעשות!

1: תבליג

2: תתבגר

3: תשקיע בלימודים ותצליח בחיים במקום להסתבך בגיל 14.

ואם זה לא עובד אז תחרבן לו בכניסה לדלת ;D

פורסם

:lol: :lol: :lol:

^^^^^^^^^

פורסם
  • מחבר

נו עכשיו מטיפים פה?

תקשיבו, בד"כ אני כן בוגר, אני תלמיד בסדר ומכזה מניאק לא יקרה שומדבר לחיים שלי. יש הרבה אנשים שמכירים אותי ויכולים להעיד על זה, אבל לתת לבן זונה כזה לצאת מכזה דבר בשקט זה כבר מוגזם. הבן זונה הזה כבר כמה פעמים קילל ועשה דברים וויתרנו לו, אבל כשהגענו למצב שאפילו ההורים שלי חושבים על מה לעשות לו, שזה נדיר בצורה שאני לא יכול לתאר, צריך כבר לעשות משהו.

ככה לא מטפלים בשכנים כאלו? אז איך כן? המשטרה בארץ היא בושה ולא תעשה כלום. לתבוע אותו אי -אפשר כי מה שיש לנו לא ייתקבל בבית משפט. אם לא להבהיל אותו ככה אז בוא תסביר לי איך כן מטפלים בחראות כאלה.

הוא לא עשה ולא ייעשה שום דבר, לא יותר מתעלולים מרושעים כמו זה. בטח שלא לילד, הוא עושה בעיות אבל הוא לא יסתבך עם המשטרה וינסה לדקור אנשים.

בתור אנשים שלא מכירים אותי אין לכם יותר מדי אפשרות להגיד לי עכשיו שאני צריך ללמוד ולהתבגר.

פורסם

יש לי רעיון ענק של מה שאתה צריך לעשות!

1: תבליג

2: תתבגר

3: תשקיע בלימודים ותצליח בחיים במקום להסתבך בגיל 14.

ואם זה לא עובד אז תחרבן לו בכניסה לדלת ;D

:funnypost:

---

תגיד אתה יודע אם יש לו מחשב בבית?

אם כן כל 15 דקות תכבה את החשמל מדירה שלו ותהרוס לו את כל החשמל בבית .

הפילו המכשירים הכי חזקים יכולים להרס מי דברים כאלו...

פורסם

לכל אמרו שאמרו להתבגר - הוא פאקינג הרס לאחותו את הבת מצווה. תחשבו על זה קצת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה ברעיון של החשמל הוא שאני לא יודע איזה פקק שלו וחבל לעשות לכל הבניין הפסקות בגלל טיפש כזה.

פורסם

אתה כולך בסך הכל איזה צ'חצ'ח קטן שרוצה לצאת גבר.

אין פה להטיף מוסר או לא, אתה שואל איך לעבור על החוק, לא כאן.

אני אישית הולך אליו הביתה ומחנך אותו, אבל לא רושם את זה כאן ולא מחפש לצאת גבר.

אז מה שתעשה זה כזה, רד מזה לפני שתהרוס לך את החיים עם כמה תיקים במשטרה, ונראה אותך משיג עבודה נורמלית או מתקבל ללימודים עם כמה רישומים כאלה.

תבקש מחבר עורך לדין לנסח איזה מכתב יפה על תביעה של עוגמת נפש שנגרמה לאחותך, ואז תגיד לו שאם הוא מתקרב בכלל למשפחה שלך או משו אתה תתבע אותו בכל כל הרבה דרכים שהוא יצטרך למכור את התחתונים בשביל לשלם הוצאות משפט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים