עבור לתוכן

איך להרוס בנאדם, אבל חזק?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אם אתם רוצים להגיע לנקודה אז דלגו על הסיפור כי זה אולי קצת חופר.

ביום שישי האחרון (7.7) הייתה לאחותי בת-מצוה, בגינה אצלנו בבית. הגינה היא של כל הבניין (5 דירות) , גינה דיי גדולה, את הגינה מקיפים בניינים מכל הכיוונים.

באחד הבניינים מסביב יש איזה אדם אחד, בשנות הארבעים, שכבר פעמיים-שלוש התווכח עם אבא שלי. פעם זה היה כי כיסחנו את הדשא בחמש אחה"צ, פעם כי דפקנו עמודים לאדמה (עשינו גדר..) גם בשעות אחה"צ המאוחרות...

באירוע היו קרוב ל90 איש, ועשינו הפעלה עם דרבוקות. בשיא האירוע, התחילו לעוף על אורחים ביצים מהבניין של האדם (ופגעו...). בן-דוד של אבא שלי ראה והעיד שהן עפו מהחלון של האיש הספציפי הזה, וחבר שלי שהיה באירוע ראה את אישתו יוצאת לגינה שלהם ומסתכלת על האירוע משם.

הזמנו משטרה, אבל כמובן שהאיש הכחיש וכל מה שיצא מזה שאמרו לנו לסגור את הרמקולים, כי מסתבר שיש חוק שאוסר להפעיל רמקולים מחוץ לבית בכל שעות היום, נשמע בולשיט, אבל נאלצנו לכבות. (היה כולה 9:30 בערב...)

בקיצור, כמה אנשים נכנסו קצת לפאניקה והתרחקו כי לא רצו לחטוף ביצה ובסוף יצא שהאירוע הסתיים דיי מוקדם, לדעתי התקצר בשליש ממה שיכל להיות.

עכשיו לעיקר. אחרי מה שהמניאק הזה עשה, אנחנו מחפשים דרכים להחזיר לו, וחזק. פסיכולוגית וסיבוכים עם החוק בעיקר, אנחנו לא הולכים להכניס לו מכות (חבל להסתבך על הבן-זונה הזה עם החוק).

אז בבקשה, הצעות.

• תגובות 96
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגנוב לו את כול הדברים היקרים ולמכור

לזרוק עליו נפצים ופצצות ולפוצץ בקיצר את הבית

רוצה עוד משהו ::)

כמה אני טוב :biggrinangelA:

פורסם

זרוק לו רימון לחלון של הבית שלו?

פורסם

מריבות ונקמות בין שכנים זה אחד מהדברים הדפוקים ביותר שאפשר לעשות

סך הכל אתם תיראו אותו הרבה וגם הוא ירצה לינקום

לפי דעתי תיתרחקו מימנו לפחות עד שהוא יעשה משהו באמת מעצבן

פורסם
  • מחבר

נחמד, אבל אנחנו צריכים רעיונות ניתנים ליישום בבקשה P:

עריכה: מעליי ^^^^

אנחנו לא רואים אותו כמעט בכלל אז זה לא מפריע, ועד עכשיו עברו רק צעקות, אבל באמת, לזרוק על אורחים? זה הרס לאחותי את האירוע, וגם פגע בכמה אנשים שלא עשו לא כלום. לא להחזיר לבן זונה כזה זה לתת למישהו להשתין עליך ולהגיד שזה גשם.

הוא נהג מונית, אחד הרעיונות שהעלינו כבר זה לברר את מספר המונית שלו ולדווח שהוא סירב לתת קבלה... (עלול לסבך אותו אם הוא באמת עשה את זה כבר, מה שסביר כי כל נהג מונית עושה את זה פה ושם)

לשלוח לו דברים מגעילים בדואר...

פורסם

טוב עזוב את הרימון

תחכה שהוא יביט מהחלון מתי שהוא ותזרוק עליו ביצים

פורסם

תשרוף לו את האוטו ואת הבית בזמן שהוא יושן

או שתקשור אותו לאיזה ספינה או למגדלי אזריאלי או בבור בתוך שירותים ציבוריים ושפוך לשם בטון

פורסם

למלכד לו את הכניסה לבית ...

להקפיץ לו את החשמל 5 פעמים ביום .

להמריק את הרצפה למצב שלא יהיה ניתן לעמוד עליה .

לבנות מערך מראות שיסנוור את החלונות שלהם , בכל החלונות .

לקנות כמה עכברים/עכברושים/נחשים/חופן ג'וקים ולדאוג שהם ישתכנו אצלהם בבית/גינה/חצר .

להתקשר אליהם הבייתה באמצע הלילה ולגנוח בטלפון .

להתקשר אליהם באמצע הלילה ולהציע לאישתו הצעות מגונות .

לא יודע ...

זה מרושע כזה , אבל אנשים כאלה צריך להעניש .

הנחש נשמע לי נחמד כזה .

פורסם
  • מחבר

למלכד לו את הכניסה לבית ...

להקפיץ לו את החשמל 5 פעמים ביום .

להמריק את הרצפה למצב שלא יהיה ניתן לעמוד עליה .

לבנות מערך מראות שיסנוור את החלונות שלהם , בכל החלונות .

לקנות כמה עכברים/עכברושים/נחשים/חופן ג'וקים ולדאוג שהם ישתכנו אצלהם בבית/גינה/חצר .

להתקשר אליהם הבייתה באמצע הלילה ולגנוח בטלפון .

להתקשר אליהם באמצע הלילה ולהציע לאישתו הצעות מגונות .

לא יודע ...

זה מרושע כזה , אבל אנשים כאלה צריך להעניש .

הנחש נשמע לי נחמד כזה .

אחלה רעיונות. תודה. חוץ מהחשמל כי אנחנו לא יודעים איזה פקק שלו וחבל לעצבן שם את כל הבניין בגללו.

פורסם

לקשור לו את הידית של הדלת למעקה בכל לילה\לפנות בוקר ולראות אותם תקועים שם ולפספס עבודה וכו'...

שמן זול מתחת לשטיח בכניסה לבית.

לקחת שקית מהזבל שלהם ולשים בפנים קילו גראס לשים בארון חשמל שלהם ולצלצל למשטרה ולספר.... לאחר טביעות אצבעות יגלו שזה שלהם?!?!???

לצלם את אישתו ולעשות עבודת פוטושופ טובה שלה עם כלב ולשים במעלית....

*** כמה בוגר אה??? מקווה שלא תיקח בטעות את אחד ההמלצות הדפוקות שלי ותבין שהכל בגדר צחוק או דפיקות... או שניהם יחד.

פורסם

לשרוט לו את האוטו עם מסמר, אחרי שהוא עושה פחחות לשרוט עוד הפעם, ככה כול פעם שהוא צובע תרכב מחדש, חחח זה יהיה גדול.

פורסם
  • מחבר

בן 14, אבל בכל אופן אני מספיק בוגר כדי להבין שאת רוב הרעיונות שלך גם אם הייתי רוצה קצת מסובך ליישם...

אנחנו מכירים רק אותו ולא את אישתו.

בכל אופן אנחנו מחפשים רעיונות ברצינות. לא כדי לפגוע בו פיזית, בעיקר כדי לשגע אותו ולהראות לא שעם המשפחה שלנו לא מתעסקים.

פורסם

"עם המשפחה שלנו לא מתעסקים" זה לתת לו מכות

מה עוד תעשה לו, תשים את התמונה שלו במדור של הומואים?

פורסם

לתבוע אותו בבית משפט?... ממש לא נראה לי שלזרוק ביצים זה דבר חוקי.

פורסם

אם אשתו שווה אז תדפוק אותה

ותצלם את זה ושלא יראו את הפנים שלך

ותדפיס 100000 פעם ותתלה על עול השכונה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים