עבור לתוכן

קניית מאוורר לסוקט 478

Featured Replies

פורסם

שלום חבריה.

יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק)

ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?

פורסם

שלום חבריה.

יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק)

ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?

תקשיב הטמפ' האלו גבוהות מדי מכדי להיות אמיתיות. אני מאמין שבטמפ' כזאת המחשב שלך לא היה עולה או היה נתקע מרוב החום.

במה השתמשת לבדוק את הטמפ'?

פורסם

גם המחשב הקודם שלי גם אותו מעבד היגע ל75 ואחרי10 שניות ראיתי אותו נשרף ב80 :((((( אני ממליץ להשאיר אותו מכובה

פורסם
  • מחבר

אני בודק עם intel active monitor אבל זה בטח מזייף. אני בסוף לוקח קירור של KATANA. מה אתם אומרים?

פורסם

לי היה מקרה בדיוק כמו שלך טוב ברור שזה לא הגיע אצלי למצב נורא כמו שלך 80 90 אצלי במנוחה הוא היה על 60 והדבר הכי קטן שהייתי עושה הוא היה עולה

ל 73 70

בכל אופן קניתי משחה טרמית(גריז) מרחתי כמו שצריך למרוח על גוף הקירור ועל המעבד והפלא ופלא המעלות ירדו פלאים יחסית למה שהיה מ 70 60 ל 45 50 52 גג במאמץ למרות שזה נקרא עדיין חם יחסית אבל המחשב םועל נורמלי ושמדובר במעבדים של פרסקוט אז ברור שזה טבעי שהם יגיעו בלי מאמץ ל 50 בקיץ לוהט שכזה.

בכל אופן זה המעבד שלי והמשחה עזרה לי אז זה מה שאני ממליץ לך לפני קניית קירור שאולי אינך צריך (למעט פרסקוט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים