עבור לתוכן

המלצה לנתב אל-חוטי

Featured Replies

פורסם

יש לו שתי המלצות לנתבים מצויינים שעובדים עם חייגן,

מה היתרונות\חסרונות של כל אחד מהנתבים האלו?

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי על המון המלצות ללינקסיס .. לכן אגוון קצת .

מה דעתך על די-לינק (D-Link) היה לי גם המון התלבטויות לגבי איזה ראוטר לקנות מה ש QTEC המליץ או זה לבסוף בחרתי בזה.

הדגם שבחרתי הוא DI-624 הוא אומנם לא עובד בשיטת הMIMO אך הוא עובד על SUPER G . הוא נותן בעקרון קצב העברה של 108 במקום 54 ...

אני ממש מרוצה ממנו נכון לעכשיו , אין לי בעיות איתו , יש לו אופציות אבטחה טובות WPA וכל זה .. ועוד כל מיני של MAC פילטר וכאלה שנמצאים אצל רובם , אך ראיתי עוד כמה דברים שלא מצאתי אצל הראוטרים האחרים ככה שאני לא אפרט יותר מדי ואגרום לבלבול.

שים לב שיש כמה סוגים של הנתב הזה שלי הוא D מה זה אומר בדיוק אני לא יודע אבל הוא מספק יותר אופציות מהקודמים לפני A,B,C ... נראה לי שיש E עכשיו ... מה ההבדל לא יודע תבדוק באתר שלהם.

לסיום אני מאד מרוצה מהנתב מספק את הסחורה בצורה טובה ואני ממליץ עליו בחום.

גל

פורסם

DLINK הם בסדר אבל לא ברמה של LINKSYS ו3COM. כמו כן, זה יעבוד לך ב108MBPS אך ורק עם כרטיס רשת של DLINK שגם יתמוך בזה, לא עם שום דבר אחר.

פורסם

תודה רבה! אכן אני יודע ו רכשתי גם כרטיס שתומך בזה . חוץ מזה הכרטיס נותן יותר טווח קליטה למרות שזה לא משנה לי ;)

גל

נ.ב. לך על מה שאומרים לך כאן אני לא מבין מספר אחד . קניתי את זה בהונגקונג ועשיתי את זה לפי ביקורות ומאמרים וחוות דעת של משתמשים מחו"ל היה לי בעיה של לקרא עברית שם :)

אז תעשה את השיקולים לבד... אכן רציתי לקנות או את הדגם של לינקסיס או את ה PRE-N של Benlik או משהוא כזה שנחשב לאחד הטובים אבל נורא יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים