עבור לתוכן

802.11n - התקן כבר בשימוש?

Featured Replies

פורסם

הוא יצא כבר?

אנחנו רוצים סוף סוף לעבור לרשת אלחוטית אחרי המעבר לבית חדש..

אבל יש התלבטויות.

עד עכשיו רציתי לקחת את ה WRT54G אבל אני רואה מכשירים שתומכים ב 802.11n כמו איזה מכשיר של BELKIN שהוא PRE-N ויש את

LINKSYS WRT300N שכתוב שהוא תומך ב 802.11n.

האם זאת באמת תמיכה מלאה בתקן? או שלא?

ואם לא.. איזה ראוטר כדאי לקנות? אני ראיתי שיש ל WRT54G כמה גרסאות (WRT54GS WRT54G WRT54L ...)

מה הכי טוב מבינהם?

ואיזה כרטיס רשת כדאי לקחת איתם?

תודה

פורסם

באשר ל wrt54gl - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181113.0

אפשר למצוא בקלות בחיפוש.

באשר ל 11N - התקן עדיין לא יצא, אמנם יש מכשירים שהם PRE N שלכאורה תומכים בתקן ויוכלו לעבוד איתו לכשיצא, אבל גם הם לא מבטיחים תמיכה מלאה בתקן.

אם אתה מחפש גם תכונות - WRT54GL וGL בלבד! של לינקסיס. אם אתה מחפש טווח יותר גדול וביצועים\ מהירות גבוהה יותר אז אפשר לנסות את הPRE N.

אם המכשירים קרובים \ אין מכשולים רציניים בדרך אז הWRT54GL מרובה התכונות שפועל בתקן 11G יעבוד מצוין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מקווה שזה מה שאבא שלי קנה.. אמרתי לו רק את הדגם עם ה G.. לא אמרתי GS GL וכל השאר.. :kopfpatsch:

תודה רבה

עריכה:

אבא שלי קנה GS (לפי מה שהוא אומר).. כשהוא יבוא היום אני אהיה בטוח כי הוא לא יודע בעצמו..

פורסם

אוקיי, אני מקווה שזה מה שאבא שלי קנה.. אמרתי לו רק את הדגם עם ה G.. לא אמרתי GS GL וכל השאר.. :kopfpatsch:

תודה רבה

עריכה:

אבא שלי קנה GS (לפי מה שהוא אומר).. כשהוא יבוא היום אני אהיה בטוח כי הוא לא יודע בעצמו..

לרוץ עכשיו לחנות ולהחליף ל GL. :silly:

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזה היה כזה פשוט... :nixweiss:

טוב בינתיים זה מה יש... :s07:

פורסם

תבדוק אם הוא V5 או לא לפחות. אפשר לבדוק את זה לפי SERIAL NUMBER. תחפש קצת באינטרנט אם אתה מתעניין.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, V5 זה טוב או לא?

ה4 ספרות הן CGN8, ולפי מה שהבנתי זה V5 לא?

פורסם

כן זה V5 , ובמקומך הייתי מחליף אותו, כי עבור אותו כסף אפשר לקבל תמורה הרבה יותר גדולה.

פורסם
  • מחבר

כן.. הבנתי את זה. טוב נראה מה נעשה אולי נוכל להחליף אותו.. :nixweiss:

ואם לא, אז לא. אני במילא לא צריך את האינטרנט האלחוטי ממש.. המחשב שלי נמצא ליד הראוטר.

זה יותר אבא שלי עם הלפטופ ואמא שלי שנמצאת בחדר עבודה במרתף.. והסיגנל שם הוא 60%..

אני לא יודע אם אני אתקין את כל התוכנות ואשנה את ה FIRMWARE (אלא אם זה יחזק לי את הסיגנל)

פורסם

אפשר לשנות ל DD-WRT , וחוץ מזה שמקבלים עוד הרבה אופציות אפשר לשנות את הסיגנל שהוא עכשיו 28MW ~ עד ל 251 MW (כאשר 100 MW זה המקסימום המומלץ) . אתה יכול להחליף את הקושחה לMINI DD-WRT לדעתי עם מה שיש לך , אבל הגרסה של הקושחה כרגע לא מתירה לחזור לקושחה המקורית בינתיים.

בכל מקרה ולסיכום -

אם זה מספיק לך ואתה לא מעוניין בעוד אפשרויות ושטויות - If it ain't broken dont fix it

פורסם
  • מחבר

האמת שעוד לא בדקתי אותו.. רק חיברתי בשביל לבדוק.

אבא שלי קנה את זה בשביל משהו שהוא צריך לכמה ימים בשביל פרוייקט שהוא עושה.. בסוף אחרי שהוא יסיים להשתמש בו (עוד שבוע בערך)

אני אחבר אותו.. לרשת בבית.

מה שהפריע לי זה שאין בנתב מודם. הייתי בטוח שהוא בא עם מודם ביחד ולא רק עם החייגן הזה..

יש לי קקי של מודם.. 270PR והוא כל הזמן קורס ומתנתק מהאינטרנט..

פורסם

זה דווקא טוב שהנתב מגיע ללא מודם, משום שאפשר לעבור תשתית ולהישאר עם אותו מכשיר לדוגמה.

ה270PR מצוין, הוא עובד אצלי בלי בעיות, כמובן שלא מתנתק ומחובר ל WRT54GL.

בטח יש לך בעית סנכרון \ בעיה במחשב ואתה באשליה שזה המודם...

פורסם
יש לי קקי של מודם.. 270PR והוא כל הזמן קורס ומתנתק מהאינטרנט..

זה קורה כאשר המודם מחובר ישירות למחשב או לנתב?

אם לנתב:

זו בעיה ידועה כבר ב-wrt54g v5 שיש ניתוקים ב-adsl והפתרון הוא להתקין את הקושחה הכי עדכנית.

פורסם
  • מחבר

עוד לא חיברתי את הנתב. חיברתי רק כדי לבדוק שהוא עובד ואיזה סיגנל אני מקבל בכל הבית..

עכשיו הנתב אצל אבא שלי.

המודם מחובר עכשיו להאב של PLANET ודרכו הוא מחובר למחשב שלי.

לפעמים אין אינטרנט.. פתאום.. ובדרך כלל הוא קורס כשאני מפעיל את ביטורנט ומשתף יותר מדי קבצים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים