פורסם 2006 ביולי 919 שנים שלום , השאלה היא כזאת , מה יפיק ביצועים יותר טובים?המחירים של המעבדים יחסית זהים (אולי 300 שקל הפרש או פחות)...ועוד משהו , נכנסתי לאתר הזה:http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&chart=68&model2=248זה amd 3800 X2 נגד amd 3000 ...מה שמוזר זה:* ה amd 3800 ניצח בקושי את 3000*מעבדים כמו amd 3200 / 3500 עקפו את שניהם!!! (amd 3500 רגיל עקף AMD X2 3800 )איך זה יכול להיות?תודה!
פורסם 2006 ביולי 919 שנים עם תקציב כזה למעבד מחכים וקונים קונרולגבי הבדיקה ב-Tom'sיש לפעמים בעיות מסוימות עם משחקים וכפולי ליבה, לצורך כך יש הערה מיוחדת שמוסיפים בקובץ boot.ini וכך המעבד מזוהה בתור חד ליבה בלבדAMD גם הוציאה השבוע תיקון שאמור לתקן את זה
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים AMD כי לפי מה שהבנתי באינטל הליבות לא מתקשרות אחת עם השנייה ובAMD הם כן אתה קונה מעבד לפי הארכיטקטורה שלו או לפי הביצועים שלו?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים חשבתי שזה משפיע על הביצועים ככה שAMD לוקחים את אינטל... טוב אני גם בנאדם גם לי מותר לטעות(או שלא?)
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים חשבתי שזה משפיע על הביצועים ככה שAMD לוקחים את אינטל... טוב אני גם בנאדם גם לי מותר לטעות(או שלא?)כשמדובר על שיקולים בקנייה של אלפי שקלים,תשתדל שלא.בכל מקרה - מזל שפה תמיד יש מי שייחפה על טעויות.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים עם תקציב כזה למעבד מחכים וקונים קונרולגבי הבדיקה ב-Tom'sיש לפעמים בעיות מסוימות עם משחקים וכפולי ליבה, לצורך כך יש הערה מיוחדת שמוסיפים בקובץ boot.ini וכך המעבד מזוהה בתור חד ליבה בלבדAMD גם הוציאה השבוע תיקון שאמור לתקן את זהואז איך אפשר להנות מביצועי מעבד דו ליבתי בתוכנות אחרות?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים חשבתי שזה משפיע על הביצועים ככה שAMD לוקחים את אינטל... טוב אני גם בנאדם גם לי מותר לטעות(או שלא?)לחשוב זה טובאבל תבדוק גם בנצ'ים כדי להיות בטוחואז איך אפשר להנות מביצועי מעבד דו ליבתי בתוכנות אחרות?באותה הפעלה? אי אפשרמה שכן, יש טענות שאומרות ש-Set Affinity דרך ה-Task Manager עושה את העבודה טוב ג"כ, אבל משפיע ברמת היישום הבודד ולא ברמת מערכת ההפעלה כולה
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אפשר להנות מתמיכה בריבוי ליבות בוינדוס כמובן שתומך בריבוי ליבות ובמשחקים ובתוכנות שתומכים גם הם.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים גם נכון, בכל מקרה את המשחקים שתומכים בריבוי ליבות אני יכול לספור על כף יד אחת.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים לחשוב זה טובאבל תבדוק גם בנצ'ים כדי להיות בטוחבאותה הפעלה? אי אפשרמה שכן, יש טענות שאומרות ש-Set Affinity דרך ה-Task Manager עושה את העבודה טוב ג"כ, אבל משפיע ברמת היישום הבודד ולא ברמת מערכת ההפעלה כולהמה זה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.