עבור לתוכן

לוחות אם לקונרו

Featured Replies

פורסם

ליאור אני לא יודע היחידי שאני מאמין לו עד שהעבדות יראו אחרת זה הספק שלי וכרגע אף אחד אבל אף אחד לא יודע מה ירד בכמה ומתי

שוב תיהיה ירידה ביקר בAMD אבל בלוחות והמעבדים של אינטל תיהיה ירידה הרבה יותר קטנה מהצפוי או יותר נכון מצפויות של כולנו אני מקווה שאתה צודק ולא הספק שלי:)

בכול מקרה איזה לוח אתה הייתה לוקח למערכת אם 940 שאמורה להיות ללימודי תלת מימד אבל סביר להניח שהיא תעבור מהר למערכת של משחקים פלוס פוטושופ+תלת מימד במצב של היום אם חבר הקשן שלא מוכן להמתין יותר רחוק מ17 לשמיני?

אממ, אם זה 17 לשמיני אז יש לו עוד מעל חודש=\

ועדיף לו להשקיע יותר בכרטיס מסך. לפחות לדעתי, הריי אם הוא לא קונה קונרו אז זה לא שעוד חצי שנה פתאום הוא יחליט שהמעבד שלו לא מספיק והוא צריך להוציא עוד 1000+ שקל על קונרו. ככה שהמחשב הזה יחזיק חיים שלמים של מחשב (אלא אם הוא באמת עשיר ואז זה שיקול אחר).

בכל אופן אני הייתי קונה מערכת מבוססת 945 ולא מתחיל לבזבז טונה כסף על לוח אם.

אגב למי שהמליץ פה על 965 בגלל ה-MCH8...הMCH8 לא מחדש עד כדי כך בשביל שיהיה שווה בשבילו להוסיף כסף...או שאני טועה?

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על העזרה למרות שאני עדין לא סגור על המערכת השמח לקבל את דעתכם על הכיוון שלי

לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד 940 זכרון 2 גיגה 667 אולטרה של GEIL כרטיס מסך אני מתלבט בין 7900 256 מגה ל X1800XT256 מגה

קרור ביג טיפון ניראה לכם סביר:)

עריכה

SIMLA101 הוא רוצה עד 17 לחודש הזה מחשב ב16 משתחרר הכסף ב17 הוא רוצה מחשב בבית:)

פורסם

זה ICH8

צחי

עד ה-17/8 יהיה אפשרי לקנות קונרו ולוח לקונרו וכו' וכו'

כמובן שזה עדיף

לגבי ירידות המחירים תעשה חיפוש ותסתכל בת'רד עם המידע המרוכז על הקונרו

אין כאן מה לסמוך, זה מידע שיצא מחברות המעבדים (גם אם הן לא רצו שהמידע ייצא)

והמפרט הזה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

ראיתי את התרד על הירידה אבל כמה הוא נכון ואמין לפי מה שאני שומע הוא לא מדיוק לגבי המעבדים של אינטל אני לא אומר שמה שאני שומע אמין יותר וכמו שאמרתי אני מקווה שאתה צודק והמפרסמים על ירדה כזאות חדה צודקים כי זה טוב לנו:)

לגבי התאריך הקניה של חבר שלי זה 17.7.06 :)

פורסם

שידחה את תאריך הקנייה בשבוע

אלא אם כן יש לו רצון מאוד חזק לאבד שווי של לפחות 30% ממערכת חדשה בת שבוע

במקרה כזה הוא יכול לתרום את הכסף וזה יהיה הרבה יותר מועיל

המידע אגב, אמין

אתה יכול לבדוק בשנתיים האחרונות, כל ירידות המחירים התקיימו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים