פורסם 2006 ביולי 819 שנים עניין של טעם, אחד יגיד לך ככה אחד ככה.אתה לא תקבל פה תשובה חד משמעית בחיים. לי יש את ה-ATP3 ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.וכן יש לי בקומה העליונה מערכת קולנוע שלפני שנתיים עלתה לי קרוב ל-5,500 ש"ח כך שאני יודע מה זה סאונד על רמה וללא ספק רואים את ההבדל העצום בניהם, אבל בשביל חדר שינה משחקים ואפילו סרטים בגדול של חדר בינוני ואפילו גדול הם אחלה רמקולים. עשה את הבחירה שלך מה שלא יהיה אם תיקח את ה-ATP3 אתה לא תתחרט זה בטוח. לגבי השניים אין לי מושג לא ראיתי ולא שמעתי אותם ולכן אני לא יכול לתת לך ביקורת עליהם.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים לי יש את הJBL והם אחלה של רמקולים ולאח שלי יש את הATP3 והם גם אחלה ואין בניהם הרבה הבדל באמת שאין אבל אם אתה רוצה יותר באסים לך על הJBL ואם אתה רוצה יותר איכות צליל לך על הATP3 גם ככה ההבדל לא כזה גדול בניהם שניהם רמקולים טובים במחיר הזה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר האם יש באמת הבדל משמעותי?אם אין אז אני מעדיף לקחת את הJBL מטעמי נוחות (פחות מקום, יופי).
פורסם 2006 ביולי 819 שנים כפי שאמרתי אין הבדל משמעותי אתה יכל ללכת אם כל אחד מהם ולצאת מאוד מרוצה (אבל עדיף את הATP3 אם אתה אודיופיל מתחיל)
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים סליחה על ההקפצה, אבל יש לי שאלה.אני מבין שהסאב של הatp גדול מאד ולעומת זאת הסאב של הjbl קטן? אני פשוט רוצה לקנות אחד מהשניים והמקום דיי חשוב לי.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים האם הזוג שבכותרת שיפור משמעותי מול ה CREATIVE 2.1 (דגם לפני ה INSPIRE, מישהו זוכר את השם,צבע לבן)?במידה וכן האם AUDIGY 2 ZS יהיה בגדר הכרחי בכדי להרגיש שיפור?בתודה לעונים
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים האם הזוג שבכותרת שיפור משמעותי מול ה CREATIVE 2.1 (דגם לפני ה INSPIRE, מישהו זוכר את השם,צבע לבן)?במידה וכן האם AUDIGY 2 ZS יהיה בגדר הכרחי בכדי להרגיש שיפור?בתודה לעוניםהcambridge soundworks?? אם כן, אז אני לא יודע בקשר לחדשים אבל הוא ישן ומדהים. כבר לא מייצרים רמקולים כאלה.זה מה שיש לי, אבל הבעיה היא שהרמקול הימני נדפק...
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים הcambridge soundworks?? אם כן, אז אני לא יודע בקשר לחדשים אבל הוא ישן ומדהים. כבר לא מייצרים רמקולים כאלה.זה מה שיש לי, אבל הבעיה היא שהרמקול הימני נדפק...כן בדיוק ,יש לי cambridge soundworks 2.1 . מדהים? הכל יחסי. ולמה לא עושים כאלו יותר? אתה אומר שה INSPIRE 2.1 פחות טוב משלי?חוזר לשאלה המקורית:כדאי לי לשדרג ל ATP? ו אם אני משדרג כדאי גם להחליף את ה O/B ל AUDIGY 2 ZS?
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כן בדיוק , יש לי cambridge soundworks 2.1 . מדהים? הכל יחסי. ולמה לא עושים כאלו יותר? אתה אומר שה INSPIRE 2.1 פחות טוב משלי? חוזר לשאלה המקורית: כדאי לי לשדרג ל ATP? ו אם אני משדרג כדאי גם להחליף את ה O/B ל AUDIGY 2 ZS? קניתי היום את הatp הלחליף את הקיימברידג' הישנים והפצועים שלי. אין ספק שהatp לפחות ברמה אחת מעל מבחינת באסים. בקשר לאיכות הסאונד... אני מצונן והאוזניים שלי סתומות אז אני לא בדיוק מצליח לשמוע במדויק אני מקווה שעד מחר זה יעבור ואני אדע מה קורה כאן=]
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים להחליף כרטיס קול o.b אתה לא יכול כי הוא מובנה... אבל כדאי לשדרג לaudigy 2 או x-fi אם תוכל. אני לא מוכן לגעת כמעט בלפטופ שלי מאז שיש לי x-fi כי יש שם רילטק o.b ורמקולים מובנים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.