עבור לתוכן

ATP3 Vs. JBL Creature II 2.1

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין הATP3 לJBL.

מה לבחור ולמה?

תקציב: 400 גג.

תודה.

פורסם

עניין של טעם, אחד יגיד לך ככה אחד ככה.

אתה לא תקבל פה תשובה חד משמעית בחיים. לי יש את ה-ATP3 ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.

וכן יש לי בקומה העליונה מערכת קולנוע שלפני שנתיים עלתה לי קרוב ל-5,500 ש"ח כך שאני יודע מה זה סאונד על רמה וללא ספק רואים את ההבדל העצום בניהם, אבל בשביל חדר שינה משחקים ואפילו סרטים בגדול של חדר בינוני ואפילו גדול הם אחלה רמקולים. עשה את הבחירה שלך מה שלא יהיה אם תיקח את ה-ATP3 אתה לא תתחרט זה בטוח. לגבי השניים אין לי מושג לא ראיתי ולא שמעתי אותם ולכן אני לא יכול לתת לך ביקורת עליהם.

פורסם

לי יש את הJBL והם אחלה של רמקולים ולאח שלי יש את הATP3 והם גם אחלה ואין בניהם הרבה הבדל באמת שאין אבל אם אתה רוצה יותר באסים לך על הJBL ואם אתה רוצה יותר איכות צליל לך על הATP3 גם ככה ההבדל לא כזה גדול בניהם שניהם רמקולים טובים במחיר הזה

פורסם
  • מחבר

האם יש באמת הבדל משמעותי?

אם אין אז אני מעדיף לקחת את הJBL מטעמי נוחות (פחות מקום, יופי).

פורסם

כפי שאמרתי אין הבדל משמעותי אתה יכל ללכת אם כל אחד מהם ולצאת מאוד מרוצה (אבל עדיף את הATP3 אם אתה אודיופיל מתחיל)

פורסם
  • מחבר

אז אם ההבדל לא כל כך גדול אני אלך על הJBL.

תודה רבה.

פורסם

NP

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל יש לי שאלה.

אני מבין שהסאב של הatp גדול מאד ולעומת זאת הסאב של הjbl קטן? אני פשוט רוצה לקנות אחד מהשניים והמקום דיי חשוב לי.

פורסם

^

כן הסאב של ה ATP3 יותר גדול

פורסם

האם הזוג שבכותרת שיפור משמעותי מול ה CREATIVE 2.1 (דגם לפני ה INSPIRE, מישהו זוכר את השם,צבע לבן)?

במידה וכן האם AUDIGY 2 ZS יהיה בגדר הכרחי בכדי להרגיש שיפור?

בתודה לעונים

פורסם

האם הזוג שבכותרת שיפור משמעותי מול ה CREATIVE 2.1 (דגם לפני ה INSPIRE, מישהו זוכר את השם,צבע לבן)?

במידה וכן האם AUDIGY 2 ZS יהיה בגדר הכרחי בכדי להרגיש שיפור?

בתודה לעונים

הcambridge soundworks?? אם כן, אז אני לא יודע בקשר לחדשים אבל הוא ישן ומדהים. כבר לא מייצרים רמקולים כאלה.

זה מה שיש לי, אבל הבעיה היא שהרמקול הימני נדפק...

פורסם

הcambridge soundworks?? אם כן, אז אני לא יודע בקשר לחדשים אבל הוא ישן ומדהים. כבר לא מייצרים רמקולים כאלה.

זה מה שיש לי, אבל הבעיה היא שהרמקול הימני נדפק...

כן בדיוק ,

יש לי cambridge soundworks 2.1 . מדהים? הכל יחסי. ולמה לא עושים כאלו יותר? אתה אומר שה INSPIRE 2.1 פחות טוב משלי?

חוזר לשאלה המקורית:

כדאי לי לשדרג ל ATP? ו אם אני משדרג כדאי גם להחליף את ה O/B ל AUDIGY 2 ZS?

פורסם

כן בדיוק ,

יש לי cambridge soundworks 2.1 . מדהים? הכל יחסי. ולמה לא עושים כאלו יותר? אתה אומר שה INSPIRE 2.1 פחות טוב משלי?

חוזר לשאלה המקורית:

כדאי לי לשדרג ל ATP? ו אם אני משדרג כדאי גם להחליף את ה O/B ל AUDIGY 2 ZS?

קניתי היום את הatp הלחליף את הקיימברידג' הישנים והפצועים שלי.

אין ספק שהatp לפחות ברמה אחת מעל מבחינת באסים. בקשר לאיכות הסאונד... אני מצונן והאוזניים שלי סתומות אז אני לא בדיוק מצליח לשמוע במדויק^_^ אני מקווה שעד מחר זה יעבור ואני אדע מה קורה כאן=]

פורסם

להחליף כרטיס קול o.b אתה לא יכול כי הוא מובנה... אבל כדאי לשדרג לaudigy 2 או x-fi אם תוכל. אני לא מוכן לגעת כמעט בלפטופ שלי מאז שיש לי x-fi כי יש שם רילטק o.b ורמקולים מובנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים