פורסם 2006 ביולי 819 שנים לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו .נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה}האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ?הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מה פתאום אתה נורמלי???מייקרוספט תשלח את ביל גייט אליך לאסור אותך תשב מינמום 4 שנים בכלא ותיהיה ה"חברה" של בחור צעיר בשם בייל! שיתקע לך בתחת מברשת שינים כל יום ב 6אל תעשה את זה!
פורסם 2006 ביולי 819 שנים לא, שילמת על רשיון לעותק אחד שיותקן במחשב אחד, מבחינתם זה לא בעיה שלהם שגנבו לך את המחשב, זה נשמע קר אבל אני בטוח ב100%שאם תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט זה מה שהם יענו לך.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אני דווקא חושב שאתה רשאי להשתמש בעותק שלך.הבעיה היא שאם המחשב שנגנב רשום ב MS אז המספר סידורי כבר רשום ולכן לא תוכל להתקין שוב ולהירשם עם אותו מספר.MS מוכרים לך רישיון לשימוש במחשב אחד. אבל לא מחשב ספציפי. כלומר אם נניח קנית והתקנת מחשב, ולאחר 3 שנים תקנה מחשב חדש, תפרמט את הישן ותמכור אותו ללא ווינדוס ותתקין את הווינדוס על המחשב החדש זה בסדר מבחינת MS.אז הבעיה היחידה כאן היא הסידורי שלא אצלך ולכן אין לך הוכחת קניה.אני מניח שאם יש לך אישור תלונה במשטרה שהמחשב נגנב, ותוכל להראות ל MS הוכחת קניה של ווינדוס הם יספקו לך פתרון חוקי למחשב החדש שתקנה.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אם יש לך את הקוד שלו, אתה מוזמן לנסות להתקין אותו וזה כנראה יעבוד לך אפילו בלי להתקשר למיקרוסופט, הם בדרך כלל נותנים לך להתקין אותו על 3~ מחשבים.אם לא תצליח לעשות את האקטיבציה (זה כן יצליח אם באמת התקנת אותו רק על מחשב אחד עד כה) תתקשר למיקרוסופט ותספר להם את הסיפור ותראה מה תהיה תגובתם.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר מדובר במחשב לעסק לכן חשוב לי לא לעבור על החוק בנושא זה.אנסה לברר אם התמיכה של מיקרוסופטתודה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אם אתה יכול לעדכן פה בת'ראד מה היתה התשובה שלהם אני אודה לך, אני סקרן לראות מה העמדה שלהם בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.