עבור לתוכן

מעבד ולוח אם דרושים בתקציב מסויים - שונה התקציב

Featured Replies

פורסם

תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע...

תודה רבה מראש!

בן

=)

פורסם

אין דבר כזה טכנאי ממוצע....

כול אחד מתעסק עם יבואן שונה ומיבא מוצרים שונים....

תשאל אותו איזה חברות הוא מיבא שנדע על מה להמליץ לך...

ואם אתה מתכוון להשים תזיכרונות ותכרטיס מסך הישנים על הלוח והמעבד החדש זה ממש יגביל אותך....וחבל...

פורסם
  • מחבר

יש לי שתי סטיקים של 512 ראם (ג'יגה יחד). ואת הכרטיס מסך אני מחליף (כנראה ל7600GS)... עכשיו... אני יודע שלטכנאי הזה יש מעבדים של AMD שזה די מה שאני רוצה... לוחות אם אני לא ממש יודע איזה יש לו... הדבר היחיד שאני רוצה בו כמובן זה DDR400 וPCI -E... זה כל המידע שיש ברשותי אם זה עוזר...

פורסם

המצב הוא כזה:

במחירים של היום זה מספיק לך בערך ל-Semrpon 3000 בסוקט 939 ולוח ASRock 939Dual SATA2

במחירים של ה-24/7 זה יכול להיות Pentium D 805 ולוח Gigabyte 8I945P-G RH

ההבדל הוא כמובן עצום, ה-Sempron הוא חד ליבה, ה-D805 הוא כפול ליבה

פורסם

ליאור נכון שאולי הוא יוכל להכניס את 805 ואת הלוח שנתתה לו אבל הוא יהיה חייב להחליף גם את הזכרונות ולא ניראה שהוא רוצה:)

פורסם

בחירה שלו, ליאור המליץ לו על פיתרון מצויין, לא לפעול על פי זה יהיה טיפשי לדעתי.

פורסם

ברור אחי אני פשוט רק אמרתי מה הוא ביקש

אין ספק מה יותר טוב השאלה מה התקציב שלו:)

פורסם
  • מחבר

מדוע אצטרף להחליף את הזכרונות?... יש לי שתי סטיקים של DDR 400...

פורסם

מדוע אצטרף להחליף את הזכרונות?... יש לי שתי סטיקים של DDR 400...

תצטרך להחליף זיכרונות מכיוון שכל הלוחות החדשים שמתאימים למעבדי אינטל ו AMD תומכים רק ב DDR2. אם אתה רוצה כפול ליבה של אינטל, אתה חייב ערכת שבבים מדגם 945 או NF4-SLI גירסת אינטל, ששתיהן עובדות רק עם DDR2 (אולי יש גם של VIA או SIS שכן תומכות ב DDR1, לא יודע), ואם אתה רוצה מעבד של AMD, עדיף בסוקט AM2, שמחייב זיכרון DDR2. אם אתה רוצה AMD ו DDR1, אתה תהיה מוגבל לסוקט 939 ואחורה (סוקט 754 או סוקט A), שבעצם כבר "עברו מהעולם" (לא מייצרים עבורם מעבדים).

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני רוצה 939. =)

פורסם

סוקט 939 הוא סוקט שעבר זמנו - לא ייפותחו יותר מעבדים עבורו, מה שאומר שאם אתה קונה לוח ומעבד לסוקט 939 היום, בשידרוג הבא אתה תצטרך להחליף לוח, מעבד וזיכרון.

בכל מקרה, מומלץ שתמתין מספר שבועות (אם אתה יכול), כיוון שלאחר יציאת הקונרו, המחירים גם של מעבדי AMD וגם של מעבדי אינטל יירדו.

פורסם

במקום הלוח של Gigabyte אפשר להכליל ASRock 775Dual-880Pro

אמנם לא באותה רמה, ואיכויות OC לא ידועות

אבל אופציה ל-DDR ו-DDR2

ואפילו ל-AGP ו-PCI-Express (גם אם לא במהירויות מלאות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים