עבור לתוכן

שאלות בנוגע ל SONYPLASTATION 3

Featured Replies

פורסם

איך הם לא שיווקו את זה בארץ ואני מכיר אנשיםש יש להם את זה מהארץ?

אולי כי קיים מקום מופלא שכזה שקוראים לו חו"ל שניתן לקנות ממנו קונסולה? ::)

ואולי כי קיימים מקומות קסומים שכאלה שקוראים להם חנויות פרטיות שמייבאות את הקונסולה בייבוא אישי? ::)

פורסם

זה מוזר שנינטנדו יוציאו עוד קונסלוה זמןם קצר אחרי שהם הוציאו את ה-Wii, וגם זה יהיה ממש מרושע מהם לעשות את הדבר הזה כלפי אותם אנשים שקנות את ה-Wii.

ומישהו יכול להשוות את הגרפיקה של Wii לאחד מכרטיסי המסך של המחשב???

פורסם

זה מוזר שנינטנדו יוציאו עוד קונסלוה זמןם קצר אחרי שהם הוציאו את ה-Wii, וגם זה יהיה ממש מרושע מהם לעשות את הדבר הזה כלפי אותם אנשים שקנות את ה-Wii.

ומישהו יכול להשוות את הגרפיקה של Wii לאחד מכרטיסי המסך של המחשב???

בערך ברמה של GEFORCE FX 5600+-

פורסם

זה לא, כנראה נינטנדו מתכננת שהיו לכם שני קונסולות כמו שרבים מתכננים XBOX 360+WII רק שני קונסולות של נינטנדו. הבנת?

בערך ברמה של GEFORCE FX 5600+-

:kopfpatsch: על פי מה הסקת את זה?

פורסם

זה לא, כנראה נינטנדו מתכננת שהיו לכם שני קונסולות כמו שרבים מתכננים XBOX 360+WII רק שני קונסולות של נינטנדו. הבנת?

:kopfpatsch: על פי מה הסקת את זה?

ע"פ השעון הביולוגי הפנימי שלי.

פורסם

תפסיקו לזין תמוח על עוד קונסולה של נינטנדו

מה שנינטדו אמרה זה שהWII לא יתחרה בגרפיקה של ה360 והPS3

ובימקום זה הם הולכים על קונסולה זולה וחדשנית

האסטרטגיה של נינטנדו בWII זות אותה אסטרטגיה שהיא מישתמשת בה בDS

גם בDS אמרו שזה לא המחליף האמיתי של הGBA אבל אין באופק אף קונסולה נידת אחרת

וגם נינטנדו לא צריכה

הDS מזין תPSP במכירות

לנינטנדו אין סיכוי להצליח אם אסטרטגיה של 2 קונסולות באותו זמן

והיא לא טיפשה -מקסימום הWII יחזיק 4 שנים בימקום 5-6 ושיהיו HDTV בהרבה יותר בתים הם ישיקו משהו חדש

פורסם
  • מחבר

גם לי יש טלוויזיה HDTV עכשיו אני רואה שכולם בעד PS3 עכשיו כול אחד שיכתוב הודעה יכתוב בסופה אני אוהב... PS3,XBOX360,WII ואז נספור ואז נגיע להסכמה מה הדבר שהולך להיות הלהיט בארץ ....

י-א-א-ל -ה ת-צ-ב-י-ע-ו!

פורסם

אין דבר כזה שקונסולה יותר טובה מהשניה ( לפחות לא מה-3 המדוברים )" כי לכל קונסולה יש יתרון על השנייה.

אם הכי חשוב לך גרפיקה אז תלך על PS3 או 360, אם אתה שואל איזה מהם אז אני אשאל אותך: איזה סוג משחקים אתה מעדיף? FPS או גוף שלישי עם חרבות ומשחקים יפנים כאלה???

עכשיו, אם הגרפיקה פחות חשובה לך וממש ממש התלהבתה מהשלט המיוחד של ה-Wii אז תלך עליו.

כל זה כמובן בלי להתחשב בכסף, אם אין לך כסף בשביל הקונסולה שאתה רוצה אז אתה בבעיה.

גם ידוע שיש הרבה בעיות עם ה-PS3 אז צריך לראות מה יקרה איתו כשהוא יצא, האם באמת הוא מתוסבך ולא שווה לקנות אותו כבר?

פורסם
  • מחבר

אז מה היו בעיות בסוני 3 אבל פתרו והצליחו לתקן זה מוכיח כמה חשוב להם שהוא יהיה הטוב ביותר@@@@

פורסם

yuval1101

תיראה את מיספר ההודעות שלו

זה בטח אוברין בשם אחר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הגולם מפראג אפשר לדעת למה את כל הדמן שאני משאריר הודעה אתה נטפל אלי??? :bash:

פורסם

הגולם מפראג אפשר לדעת למה את כל הדמן שאני משאריר הודעה אתה נטפל אלי??? :bash:

כי בימקום לתת תדברים הטובים על הPS3 האהוב שלך ולהגיד מה היתרונות שלו והחסרונות של המיתחרים אתה אומר דברים שיקרים

וכל מה שאין לPS3 אתה אומר שזה לא חשוב

רוצה ליתמוך בPS3 סבבה תדבר על MGS תדבר על VF5

תדבר על זה שה360 ניכשלת ביפן והWII חלש גרפית

אבל על תגיד דברים כמו שהידית של הPS3 דומה לWII או שהPS3 לא יקר

גם פאן בויז צריך להיות אוביקטיבי ואני למרות שאני פאן של נינטנדו אומר שהWII חלשה גרפית מול המיתחרות

פורסם

yuval1101

תיראה את מיספר ההודעות שלו

זה בטח אוברין בשם אחר :kopfpatsch:

זה אתה אוברין???

פורסם
  • מחבר

מה זה אוברין???

ולמה אתם חושבים כך?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים