עבור לתוכן

שאלות בנוגע ל SONYPLASTATION 3

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות על הסוני 3 שאמור לצאת בנובמבר הבכן:

האם שווה לחכות ליצאתה של הקונסולה של סוני או ללכת ולקנות בחנות XBOX 360 (אגב ראיתי שמשווקים בארץ.) שכבר יצא בישראלאם כן למה?

כאשר יצא הסוני 3 בארץ למה לדעתכם יהיה יותר ביקוש לסוני 3 או לXBOX 360 של מיקרוסופט?

האם המשחקים לסוני 3 יעלו יותר מהמשחקים של סוני 2 או XBOX 360 (למרות שגם המשחקים של סוני 2 לא זולים!)?

ולבסוף האם המשחקים שיצאו לסוני 2 היו יותר טובים משל הXBOX הרגיל או ההיפך (משחקים שיצאו השנה)? וגם קשה לענות על השאלה כי מיקרוסופט ישראל לא שיווקה רישמית את האקס בוקס הרגיל בארץ בזמנו ביגלל אי הביקוש למוצר בארץ!.

תודה@@@ ;D אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3...

פורסם
אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3.

אז שיהיה לך בכיף, מה איכפת לך מהתשובות לשאלות ששאלת?

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות על הסוני 3 שאמור לצאת בנובמבר הבכן:

האם שווה לחכות ליצאתה של הקונסולה של סוני או ללכת ולקנות בחנות XBOX 360 (אגב ראיתי שמשווקים בארץ.) שכבר יצא בישראלאם כן למה?כל אחד מה שאוהב לדעתי שניהם אותו דבר

כאשר יצא הסוני 3 בארץ למה לדעתכם יהיה יותר ביקוש לסוני 3 או לXBOX 360 של מיקרוסופט? לא יודע

האם המשחקים לסוני 3 יעלו יותר מהמשחקים של סוני 2 או XBOX 360 (למרות שגם המשחקים של סוני 2 לא זולים!)? כן

ולבסוף האם המשחקים שיצאו לסוני 2 היו יותר טובים משל הXBOX הרגיל או ההיפך (משחקים שיצאו השנה)? וגם קשה לענות על השאלה כי מיקרוסופט ישראל לא שיווקה רישמית את האקס בוקס הרגיל בארץ בזמנו ביגלל אי הביקוש למוצר בארץ!. מייקרוספוט מתווכנת לשווק אותו ב2007

תודה@@@ ;D אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3...

פורסם
  • מחבר

לTerjen

מיקרוסופט מתכוונת לשווק ב2007 בארץ (ישראל) את האקס בוקס 360 או את הרגיל?

ומאיפה המידע?

ואם היא כן אז לדעתך יהיה ביקוש למוצר???

אני אומר פעם 3פ!ק תמיד 3פ1ק###

פורסם

תיקרא את כל זה-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189568.0

ותיצפה בזה-

http://www.youtube.com/watch?v=-Hx07coihqA&search=Nintendo%20E3%202006%20%20

ותיקרא את זה להבין למה אתה חיב ליראות את כל הסירטון-

עכשיו סיימתי לראות את ה"סרטון" של נינטנדו של השעה ו-25 דקות ( למען האמת העברתי את הקטע על DS כי זה פחות מעניין אותי ).

אני חייב לומר, אני מאוד מאוד התרשמתי ואולי אני אקנה את זה. אני מבין למה כמעט כולם אמרו שהם נצחו בתערוכה, אולי לא ראיתי את הקטע של 360 ן-PS3 אבל מאוד מאוד מאוד התרשמתי מה-Wii.

מאוד התרשמתי מהקטע של הספורט עם הטנים ובייסבול, רק מעניין אם הם יצליחו לעשות משהו מגניב כזה עם כדורסל? אני גם מאוד התרמתי מה-FPS, זה נראה ממש כיף לשחק ככה, ובכלל נדלקתי על הקטע שכאשר את מסובב את השלט אז הוא מחזיק את האקדח בצורה אחרת, למשל כמו גנגסטר וכאלה. אבל הכי התרשמתי זה מהמשחק חרבות שאתה ממש שולט על החרב, אני רק משאר להחזיק 2 שלטים כאלה אחד בכל יד, וכל אחד שולט על חרב אחרת, זה כבר הכי טוב שאפשר לקבל!!!

יש לי רק 2 שאלות שאני לא בטוח לגביהם- עד כמה הגרפיקה של Wii נמצאת מאחור יחסית לאחרים??? מה הרמה שלה יחסית לכרטיסי מסך של מחשב?

וכמה משחקים יהיהו ל- Wii של ספורט ויריות מגוף ראשון וחרבות?

כבר ראינו של-PS3 לא חסרים בעיות, ומה שנשאר זה ה-Wii ו-360. עכשיו הרבה משחקים שיש ל-360 יש גם למחשב ובלי שום קשר לזה, סגנונות המשחק שלו דומים לזה של המחשב ( לא שזה רע ), אומנם ה-Wii מביא משהו חדש לגמרי! לכן לדעתי הכי כדאי זה לקנות את ה-Wii ( כמובן אם יש לך בבית מחשב חזק ).

ותיקנה את מה שלמטה(בחתימה שלי) שאמור להיות הרבה הרבה יותר זול ולפי זה אמור מאוד להצליח-

http://www.nexgenwars.com/

:xyxthumbs:

פורסם

לא שווה ולא משתלם לקנות PS3...ובטח ובטח שלא שווה לחכות לה.

להלן הסיבות לכך:

-הPS3 הולכת לצאת בעתיד הלא מאוד קרוב...ההשקה שלה בחו"ל הולכת להיות איטית ועד שהקונסולה הזו תגיע לארץ בהשקה נורמאלית ייקח במינימום שנה עד שנה וחצי

-הPS3 הולכת להיות מאוד,אבל מאוד יקרה [600 דולר בארה"ב ו-600 יורו מאירופה...בארץ אנחנו הולכים לקבל את הקונסולה האירופאית]

-הPS3 מגיעה עם כונן BLU-RAY....מה שאומר שהמשחקים לקונסולה יהיו מאוד יקרים [70 דולר למשחק] ולא יהיה ניתן לראות סרטים עליה [כי סרטים בפורמט בלו ריי יצאו רק ב2010,ועד שזה ישווק בצורה נורמאלית בארץ ייקח במינמום עד 2011-2012...עד אז כבר יהיו קונסולות חדשות]

-לPS3 אין משחקים שמצדיקים קנייה....חוץ מMGS4 ועוד כמה מעטים פשוט לא משתלם לקנות אותה כי יש לה פשוט חרא של משחקי השקה...לXBOX360 יש עדיפות גבוהה בהרבה עליה

-כונן הבלו-ריי של הקונסולה הולך להיות כאב בתחת...ברור לכולנו שאם המשחקים יהיו כלכך יקרים אנחנו נרצה גם להוריד משחקים...אבל צורב בלו ריי עולה 1000 דולר,ודיסק ריק של בלו-ריי עולה 30 דולר...ככה שכבר יותר משתלם לקנות משחקים מקוריים,וגם קניית המשחקים המקוריים היא לא משתלמת

-הקונסולה מגיעה עם מערכת הפעלה פתוחה ומתיימרת להיות מחשב,ואני שואל-לא יהיה יותר פשוט לקנות מחשב ולחבר אותו למסך הטלויזיה?

-הקונסולה מגיעה עם מעבד גראפי של NVIDIA,מעבד שלא מאפשר שילוב של ANTIALIASING וHDR ביחד....ככה שאתה לא באמת הולך להנות מחווית HIGH DEFENITION אמיתית כי התמונות שיתקבלו יהיו מפוקסלות...לXBOX360 יש יתרון עליה בכך שהוא כן מאפשר לעשות גם AA וHDR.

-הקונסולה היא בעלת כוח כמעט זהה לזה של הXBOX360,אבל יקרה בהרבה-עדיף לקנות XBOX360

-לגיימפאד של הקונסולה אין רטט יותר....מינוס גדול

-ה"תוספת המדהימה" של הגיימפאד של הקונסולה [חיישן התזוזה] היא תוספת פרימיטיבית שמיקרוסופט הציגה לפני יותר מ10 שנים בשלטי הSIDEWINDER שלה...זו טכנולוגיה מפגרת,חסרת טעם,וממש לא נוחה או מגניבה...מן הסתם של-WII יש יתרון גדול על השלט של הPS3,ושאם אתה מחפש חדשניות בתחום התנועה-אז לך על WII ולא על הPS3

-פיתוח משחקים על מעבד הקונסולה הוא ממש תהליך מסובך...והמרה של משחקי PS3 לקונסולות אחרות וההיפך היא תהליך שנע בין מסובך מאוד לבלתי אפשרי....ככה שאולי תזכה לראות כמה משחקים בלעדיים לPS3,אבל משחקים טובים שיצאו למחשב ולקונסולות אחרות סביר להניח שלא יומרו לPS3 בשל הסיבוך שבעניין.

לסיכום?

-אם אתה מחפש משהו נורמאלי,עם הרבה תוכן פתוח וגראפיקה TOP NOTCH-פשוט קנה מחשב טוב

-אם אתה מחפש קונסולה ביתית של הדור הבא על כל תכונותיה-לך על הXBOX360

-אם אתה מחפש קונסולה חדשנית ומעניינת,על חשבון גראפיקה פחות טובה-לך על הWII

אין שום סיבה שבעולם ללכת על הPS3 המגוכחת והעלובה הזו.

פורסם

לסיכום?

-אם אתה מחפש משהו נורמאלי,עם הרבה תוכן פתוח וגראפיקה TOP NOTCH-פשוט קנה מחשב טוב

-אם אתה מחפש קונסולה ביתית של הדור הבא על כל תכונותיה-לך על הXBOX360

-אם אתה מחפש קונסולה חדשנית ומעניינת,על חשבון גראפיקה פחות טובה-לך על הWII

אין שום סיבה שבעולם ללכת על הPS3 המגוכחת והעלובה הזו.

אתה די צודק, רק אני חייב להוסיף שעם המחשב אתה תמיד יכול לשדרג ליכולות הכי מתקדמות שיש בשוק.

ל-360 יש גרפיקה ממש טובה.

וה-Wii בא עם גרפיקה די נחותה- לדוגמא, אמרו לי בפורום שהמפתחים של COD3 יפתחו את המשחק ב-2 גרסאות ( כל אחת עם גרפיקה שונה )- אחד ל-360 ול-PS3 והשני ל-PS2, XBOX ול-Wii, כך שזה די מאכזב.

פורסם

אתה די צודק, רק אני חייב להוסיף שעם המחשב אתה תמיד יכול לשדרג ליכולות הכי מתקדמות שיש בשוק.

וה-Wii בא עם גרפיקה די נחותה- לדוגמא, אמרו לי בפורום שהמפתחים של COD3 יפתחו את המשחק ב-2 גרסאות ( כל אחת עם גרפיקה שונה )- אחד ל-360 ול-PS3 והשני ל-PS2, XBOX ול-Wii, כך שזה די מאכזב.

הWII יכול להציג רק 480P ולא HDTV אמיתי ככה שהם לא יכולים לעשות גירסאות זהות

אבל לWII יש היתרון גדול שזול לפתח לו וחוץ מיזה הוא יותר חזק מהPS3 או XBOX1

פשוט הוא לא קרוב לכח של ה360 או PS3

אבל בכסף שאפשר ליקנות PS3 אפשר ליקנות 360+WII

פורסם

כל מה שראית בתמונות/סרטונים על ה WII ,

ATI שמייצרים את הציפ הגרפי של WII אמרו שזאת קצה היכולת של הציפ ועוד לא ראינו כלום.

אז אין מה לדאוג.

פורסם

אבל עדיין. אם הוא לא יכול לעשות HD אז כנראה שלא מצפה ממנו להרבה

פורסם

בנתיים האחוזים שלאנשים יש טלויזיות עם HD קטן מאוד.

וגם נינטנדו רמזה על קונסולה דור הבא. (לא יודע כלום)

פורסם

אכן, נינטדו רמזה ככה בעדינות (זו השערה שלי ושל עוד כמה על סמך חלקי משפטים שנאמרו) שהויי היא רק ניסיון ולא קונסולת הדור הבא האמיתית שלהם

הבעיה המרכזית בתיאוריה הזו היא למה הם יצאו כל כך מאוחר

פורסם

הסיבה היחידה שאני שוקל לקנות XBOX360 היא הטלויזית HD LCD 32 שיש לי בבית

ביחד עם מערכת הסראונד שלנו,זה יכול להיות חלומי :-*

פורסם

איך הם לא שיווקו את זה בארץ ואני מכיר אנשיםש יש להם את זה מהארץ?

פורסם

אכן, נינטדו רמזה ככה בעדינות (זו השערה שלי ושל עוד כמה על סמך חלקי משפטים שנאמרו) שהויי היא רק ניסיון ולא קונסולת הדור הבא האמיתית שלהם

הבעיה המרכזית בתיאוריה הזו היא למה הם יצאו כל כך מאוחר

ככה נינטנדו אמרו על הDS,שזו רק קונסולת נסיון לקראת הגיימבוי הבא

תירוץ נינטנדואי דבילי,כי בסה"כ הדאבל סקרין היא ספינת הדגל של נינטנדו,להוציא את הWII.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים