עבור לתוכן

Fatel ERROR ב-winxp , הצילו!!!

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז זה הסיפור... לפני כמה ימים ניסיתי להתקין WINXP "פרופשיונל" מבלי לפרמט את ההרד דיסק, אך אחרי הRESTART הראשון כשהוא מנסה להמשיך בהתקנה הוא מביא לי הודעת FATEL ERROR על איזו שורה שחסרה בקובץ SXS.DLL או משהו כזה... ולא יכולתי להמשיך את ההתקנה בסוף אחרי עוד אינספור תקלות(ואחרי פירמוט כולל של ההרד דיסק) התקנתי את WIN98 SE.

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, איך אני עדיין יכול להתקין את WINXP?

תודה מראש. :)

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על התקנת גרסה "מועתק" או גרסה שהורדת מהאינטרנט. כמו כל דבר באינטרנט - אתה לא יכול להיות בטוח ב100% שהוא תקין. סביר להניח שבזמן ההורדה נדפק משהו, או שפשוט הורדת את החבילה ממקור מאד מאד לא אמין - כך שיש לך בעיה.

למה שלא תנסה לקנות את התוכנה, להתקין אותה, ואם תתקל בבעיה תמיד תוכל להשתמש בתמיכה הטכנית של חברת Microsoft ?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מדבר על התקנת גרסה "מועתק" או גרסה שהורדת מהאינטרנט. כמו כל דבר באינטרנט - אתה לא יכול להיות בטוח ב100% שהוא תקין. סביר להניח שבזמן ההורדה נדפק משהו, או שפשוט הורדת את החבילה ממקור מאד מאד לא אמין - כך שיש לך בעיה.

למה שלא תנסה לקנות את התוכנה, להתקין אותה, ואם תתקל בבעיה תמיד תוכל להשתמש בתמיכה הטכנית של חברת Microsoft ?

זהו עותק מקורי!!! חבר שלי הביא לי את הדיסק המקורי שלו(כידוע לך ניתן להתקין את המערכת על שני מחשבים)

והבעיה שהרשיון הוא על שמו...

בכל מקרה, יש למישהו עצה?

פורסם

כשהוא מנסה להמשיך בהתקנה הוא מביא לי הודעת FATEL ERROR על איזו שורה שחסרה בקובץ SXS.DLL או משהו כזה...

Hey! thats [glow=blue,2,300][shadow=green,left,300]Me[/shadow][/glow]

פורסם

;D

פורסם
  • מחבר

נו... אתם יכולים להיות רציניים לשניה ולעזור לי? :helpme:

פורסם

תנסה להעתיק את ספריית I386 לדיסק ולהתקין משם

ואם לא תלך בדרך הקלה, תתקין Win98 ולאחר מכן מתוך Windows תתקין WinXP....

פורסם
  • מחבר

אה, שכחתי פרט אחד שאולי חשוב...

כל הסיומות של הקבצים בתיקיה I386 מסתיימים ב"_"

לדוגמא: קובץ SXS שדיברתי עליו מקודם מופיע כך:"_sxs.dl"

אצל כולם זה מופיע כך?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה בגלל שהורדת את הגרסת שידרוג...

נ.ב - לחבר שלי זה קרה

פורסם
  • מחבר

לא זה לא היה זה...

פשוט הייתה בעיה בדיסק ופתרתי אותה ע"י החלפת הדיסק...פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים