פורסם 2006 ביולי 819 שנים איזה איזור זה הערים הבאות :בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו'ואיזה איזור זה:הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו'בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז?או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו'ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים בת-ים,חולון,ראשון לציון,תל-אביב,רמת-גן וכו זה מרכז או כפי שנהוג לכנות-גוש דן.הוד השרון,רעננה,כפר סבא,נתניה וכו זה איזור השרון.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים קרית אונו ובני ברק הן גם חלק מגוש-דן.חוץ מזה, קרית אונו, גבעת שמואל, רמת אפעל, כפר אז"ר וגני תקווה הם חלק מאיזור יותר קטן בגוש-דן שנקרא בקעת אונו.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר יש צדקתי =] אני וחברה שלי התכווחנו איפה כל אחד נמצא...אני בבת ים והיא בכפר סבא...היא אמרה שכפר סבא זה מרכז ואני לא המרכז..חח
פורסם 2006 ביולי 919 שנים קצת יותר מידע כפר סבא רעננה הרצליה רמת השרון הוד השרון וכל האזור הזה הם השרון כמו שנאמר יש גם את איזור בקעת אונו מנס ציונה ודרומה זה כבר השפלה איזור תל אביב רמת גן בני ברק גבעתיים נחשב מרכז גוש דן ראשון וחובתי"ם זה דרום גוש דן או חלק מהמרכז פ"ת בעיקרון נחשבת נפה בפני עצמה כיוון שהיא מחוברת ל 3 אזורים מרכז גוש דן השרון ו שומרון למשל איזור ראש העין והישובים עד הקו הירוק נחשבים חלק מנפת פ"ת כך גם גבעת שמואל וגת רימון אם אתם רוצים לדעת עוד יש את הלמ"ס שמרכז את המידע הזה בדוחות שנתיים
פורסם 2006 ביולי 919 שנים בעת מלחמה, גם כפר-סבא נחשבת חלק מנפת פ"ת. וגם במשרד הרישוי.אבל, היא נחשבת איזור דרום השרון, שמשתרך על פאתי פ"ת.פ"ת היא כבר חלק מגוש דן, כך גם בת-ים.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים ליד גני תיקוה יש מלא אין על פתח תיקוה מרכז העוולם הארץ שלנו מיתחלקת ככה למעלה חיפה מרכז פתח תיקוה תל אביב ירושלים דרום אילת סתם בצחוק ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.