עבור לתוכן

R9000 + UT2003 = ?

Featured Replies

פורסם

ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים...

בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב.

אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל.

אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB.

TUVM.

פורסם

תצא מנקודת המבט הבאה : אין לך אופציות טובות יותר אחרות בסביבה, אז אם אתה לחוץ על כרטיס מסך עכשיו זה הכרטיס הטוב ביותר שתוכל להשיג כרגע כדי לקבל את אותה תוספת ביצועים...

פורסם

יש לי הרגשה חזקה מאוד, שעם הרדאון 9000 פרו, והמפרט שיש לך, אתה תקבל ביצועים טובים יותר משיש לי עם הלידטק 4200..בכל מקרה אני מניח שה AVG FPS יעמוד על 80.

פורסם

חחחחח.....חכה עד פברואר....תוכל כבר לקנות ראדון 9700 ב 600 שקל שלך..... ;D

פורסם

תראה.. עם מפרט כמו שלך

לפי דעתי Radeon 900 זה ביזבוז

הייתי מציע לך לנסות להשיג עוד 300 שח ולקנות ti4200

או לנסות למכור את שלך ולגרד את ההפרש

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

חחחחח.....חכה עד פברואר....תוכל כבר לקנות ראדון 9700 ב 600 שקל שלך..... ;D

ואיך בדיוק הגעת למסקנה גאונית זו? ::)

יש לי הרגשה חזקה מאוד, שעם הרדאון 9000 פרו, והמפרט שיש לך, אתה תקבל ביצועים טובים יותר משיש לי עם הלידטק 4200..בכל מקרה אני מניח שה AVG FPS יעמוד על 80.

אני לא רוצה לבאס אותך אבל כבר עכשיו יש לי 4700 בערך נקודות ב 3dmark ::) ;D

פורסם

בחייך, אל תחליף.. הכרטיס שלך לא רע בכלל...

חודשיים תשחק על 800X600 במקום 1024X768, ואז תקנה את ה9500 או 4200, מה שיבוא ליד

פורסם

GEFOREC2 PRO אחלה כרטיס!

ויספיק לעוד כמה חודשים עד שיצא הכרטיס הבא של NVIDIA

והוא ה-NV30 או OMEN

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך אבל כבר עכשיו יש לי 4700 בערך נקודות ב 3dmark ::) ;D

אממממממ.... :lol:

לא נורא..יש לי AXP 2000+ בדרך, ;)

פורסם

כמו שאמרו לפני, היום שוק הכרטיסים בתקופה דיי רגישה כך שאני מציע לך לחכות עוד כמה שבועות עם הכרטיס שלך ולא לקנות כרטיס חדש שבעוד שבועיים אתה יכול לקנות כרטיס טוב ממנו באותו מחיר!

פורסם

If you can add another 100-150 NIS then go for the Radeon 8500LE, it's worth it

פורסם

כמו שאמרו לפני, היום שוק הכרטיסים בתקופה דיי רגישה כך שאני מציע לך לחכות עוד כמה שבועות עם הכרטיס שלך ולא לקנות כרטיס חדש שבעוד שבועיים אתה יכול לקנות כרטיס טוב ממנו באותו מחיר!

למה אתה כל כך בטוח שהמחירים יצנחו בקרוב?

יש איזה שהיא סיבה מיוחדת להורדת מחירים?

פורסם

זה לא שאני בטוח שהמחירים ירדו אבל אני יודע שכרטיסי value כמו ה R9500 יצאו בקרוב!

פורסם
  • מחבר

:nono: ::)

פורסם

:nono: ::)

מה רע?

אני שיחקתי UT2003 על דורון 800 וג'יפורס 2 MX ברזלוציה הזאתי, פרטים בינוניים וזה לא כזה נורא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים