עבור לתוכן

האם אפשר להתחבר לכבלים דרך התשתית של האינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

מר תאונה.. מאיזה תאונה הגעת לפה ?

ברור שעוצרים באדום באופן מלא.. ודברים ישראלים משתדלים לא לדפוק, בטח שלא כמו דברים מחו"ל... שהרי זה כמו לירות ברגל..

• תגובות 54
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך מר האהא... Tkaliber או אולי נקרא לך הרובין הוד של ה... אנשים שיש להם רק תשתית של הכבלים לאינטרנט אבל לא שידורי... קצת ארוך לא משנה, בהחלט החכמנו בזכותך כן ירבו כמוך (אני מתכוון אנשים שיעזרו בעזרת הידע שלהם לאדם הממוצא והקטן שנדרס בידי... או בגלגלי חברות הענק) לא שישבטו אותך או משהו

ובסך הכל פיצלנו את החוט בבית ולא התחברנו בחוץ לשום דבר אז באמת שאני כבר לא דואג

נ.ב אהבתי שהשתמשת הרבה במילה פיטמה חיחיחי... רק ברבים יהיה זה "פטמות" ולא פיטמות... להבא

פורסם
  • מחבר

ל sdfzxcsfsdfsfdcdcdsf אז תקשיב.........

האמת לא הבנתי מה אמרת בכלל, גם שאלתי אם לא עוצרים בעצור לא באדום ואת ההמשך ממש לא הבנתי, אתה בכלל לא קורא כמו שצריך ושם לב רק למה שאתה רוצה ואת התגובות של Tkaliver אתה בכלל לא רואה (מוזר בהתחשב בזה שהן ארוכות למדי) זוכר מה אמר צ'ירצ'יל? הוא דיבר עליך

אני לא מתווכח איתך יותר כי אין על מה אתה לא אומר שום דבר

המשך גלישה נעימה ותודה על ה""עזרה"" לא צריך יותר

אבל תודה שאתה תומך ברעיון שלי או מה שאמרת

פורסם

גם בעצור כמובן.. אני הייתי יורה באנשים שלא עוקבים אחרי החוקים היבשים לפחות של חוקי התנועה (כמו עצירה מוחלטת בעצור/אדום).

אין לי מה להגיד לתשובות שלו כל עוד אין התייחסות מפורשת למה שהוא אומר בחוזה מול החברה.

פורסם

נחמד......

שאלה? איך אדם שלא עשה בכלל חוזה עם חברה HOT וקנה מגבר לאנטנה שלו עובר על החוק?.

שאלה? אתה באמת ותמים חושב שיהיה כתוב בחוזה "לא לפצל נקודות" או בכלל כל שלילה לאזרח למה לעשות בבית שלו?

שאלה? ידוע לך שהיית משלם בעבר תשלום עבור התקנת נקודה נוספת עבור ההתקנה... רוצה? עשה לבד!... פעם היית משלם בנוסף גם כל חודש עבור הנקודה וזה היה עבור השרות לנקודה במידה ויהיה בעיה כזו או אחרת... היום תתקין 70 נקודות לא יקחו ממך כסף גם על זה.. יודע למה.... כי המון אנשים חסכו להם את עלות ההתקנה הנוספת ועשו לבד וגרמו להמון הפרעות והמון טכנאים שהתרוצצו... לכן ....

טוב דיייייי נגמר לי האויר...

כל טוב... שלום.

פורסם
  • מחבר

אווף... בכל זאת אתייחס לכמה דברים שאמרת האהא@!

אנחנו לא חיים במדינה קפיטליסטית, אלה במדינה סוציאלדמוקרטית, ובמדינה "דמוקרטית" כמו שהרבה אוהבים להגיד על המדינה הזאת, למרות שזה מסתכם בסך הכל בזה שכל 4 שנים (או פחות) רוב העם (למרות שהיום זה כבר לא בטוח) הולך לבחור במי שידפוק אותו במשך ארבעת השנים הבאות ותו לא

אבל בעיקרון במדינה שכזאת העם הוא שצריך לבחור מה יהיה חוק ומה לא, ולפי מה שהבנתי ממך אתה תתמוך בכל חוק לא משנה אם הוא צודק או לא, "מותר לחברות לעשות מה שהן רוצות כל עוד זה לפי החוק" (לא יודע אם הצוטוט מדוייק)

ובפעם האחרונה, כבר הוכיחו שזה חוקי

Tkaliber עזוב אותו, הוא פשוט העו"ד של הוט חח חרוז, לפחות בכתב, איזה מצחיק זה, לא ראיתי בחיים פאנאט של חברת כבלים חחח ראיתי דתיים צבאיים שמרניים אבל לא כזה

ו......... אתה אומר שהיית עושה מה למי שלא עוצר עצירה מלאה????!!!!!!

בהתחלה דיברת על חוק אז חשבתי שאתה באמת חושב שזה לא חוקי אגב מה שגם אני חשבתי קודם

זיבולי השכל שלך כבר עברו כל גבול של שפיעות

ובכלל תגיד... אתה גר כאן או משהו?

מילא זה הפוסט שלי והנושא הזה מעניין אותי כרגע אבל...

נראה לי זה איזה ילד שמנסה לשגע את כולם פה, ראיתי את התגובה הראשונה שלו בפוסט הזה

פורסם

לכבוד מיסטר קאליבר רובין הוד (‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾

------------------------------------------------------------------

אמרת שהתמיכה הטכנית של הכבלים לא יכולים לדעת מה קורה בבית שלי, אבל עובדה שכל פעם שיש לי בעיה באינטרנט לדוגמא ניתוקים איבוד סינכרון

או גלישה איטית אני מתקשר אליהם והם בודקים את העוצומות ואומרים לי " שמע יש לך עוצמה נמוכה אנחנו שולחים טכנאי שיתקין לך מכשיר להעלאת עוצמת השידור"

או את הקטע שהם שמים "מעקב" 24 שעות זה לא שהם עיוורים. אז אם מישהו שם מגבר מאותו הכבל של האינטרנט הם לא יכולים לראות?

מר תאונה! פתחת דיון של 6 עמודים על השיחה הראשונה שלך פה.. כל הכבוד!

פורסם

קראתי את הדיון, ותהיתי לגבי הטענה "מותר לי לעשות מה שאני רוצה עם החוטים שעוברים בבית שלי".

אני אשאל אתכם מספר שאלות.

כידוע (או אולי לא), מרכזיות טלפון מתקשרות אחת עם השנייה, בין השאר, באמצעות גלי מיקרוגל שמשודרים באוויר.

מותר לי לשים אנטנה על הגג של הבית שלי? (נניח שאני גר בבית פרטי)

מותר לי לכוון אותה כך שהיא תקלוט את התדר של אחת המרכזיות הללו?

מותר לי לחבר את האנטנה למחשב שיקלוט את השידורים של המרכזיה הזו ויפענח ויקליט אותם?

אם התשובה לשאלות הנ"ל היא כן, אז בעצם מותר לי לצותת לשכנים שלי - מה שבבירור מהווה עבירה על החוק (השב"כ צריך אישור משפטי מיוחד בשביל דברים כאלה).

הנקודה שלי היא שקליטת שידורי טלוויזיה שלא שילמתם עליה אינה חוקית. לאף אחד לא איכפת איך אתם קולטים, גם אז זה רק בגלל חיבור של חוט למקום שלא הייתם אמורים לחבר. וזה נכון בדיוק כמו הדוגמה שנתתי למעלה, או כמו הורדה של סרטים מהאינטרנט.

פורסם

נכון.

אז אם אתה נמצא במקום שבו הקליטה גרועה (בגלל מיקום וכו') אז אתה לא יכול להגביר את האנטנה שלך ולא תראה ערוץ אחד ו-2 באופן תקין למרות שאתה מחוייב לשלם אגרה בגלל שאתה תקלוט כבלים (אולי סיכוי נמןך) בגלל ליקוי של החברה עצמה. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לצחי04 למרות שזה דיון שמביא קצת עצביים!! סליחה

לשניצל לא הבנת נכון ובעצם בכך לא הבנת

במקרה הנ"ל הטכנאי כנראה שכח לשים לי את המסנן או איך שהוא לא קרא לזה, ובגלל זה הכבלים זורמים לי בבית בתוך החוט ואם אני מחבר את החוט לטלוויזיה אז אני רואה את הערוצים, אני אישית לא רואה פה משהו לא חוקי, אולי זה פאק שלהם אבל אם כך זה מתפקידם לתקן את זה ולהגיד לי לא להכניס את החוט לטלוויזיה זה קצת תמים אנחנו בכל זאת חיים בעולם האמיתי ובכל מקרה זאת לא עבירה על החוק

באשר לקליטת השיחות של השכנים שלך, ובכן אומנם אתה יכול לקלוט את זה דרך האנטנה או איכשהו (אגב קרא לי מספר פעמים וגם דרך הטלפון... נמשיך) אבל מדובר בנושא שלא ניתן להשוותו לנושא שלנו מכיוון שאסור לצוטט לשיחות פרטיות בגלל נושא הפרטיות ולא בגלל שאתה אמור לשלם על זה כסף

זאת מחשבה יפה לתת לכולם את הזכויות שלהם אבל זה בהחלט די תמים ולא מציאותי, אתה גם בעד שאף אחד בחיים לא יוריד שום דבר בתוכנות השיתוף חוץ ממשהו שלא יכול להרוויח שקל גם בלי זה? מה עם הקידמה? אם נתחשב בכולם אז כולם יפסידו ולא נתקדם לשום מקום, אם מותר להקליט שיר לקלטת איך אסור לצרוב על דיסק?

אי אפשר לראות הכל בשחור ולבן,

ובפעם האלף חברות הכבלים מנצלות אותנו כמה שרק יכולות במחירים מופקעים ובמונופולים שלהם אז למה אף אחד לא יוצא נגדם על זה? דווקא אני לא גורם להם בכלל נזק בזה כי אני בכל מקרה לא הייתי משלם להם, והם מנצלים את כולם ובמיוחד את מיעוטי היכולת

יש אנשים שיראו מספר סרטים בחיים שלהם כי הם לא יכולים להרשות לעצמם וגם אז הם יכולים ליפול על סרטים גרועים, ראיתי המון תוכניות מדהימות ומעניינות שהעשירו את החיים שלי, וחלקן בכלל לא בטוח ששודרו בארץ, הייתי אמור להפסיד את כל זה ולחיות חיים דלים בגלל over התחשבות כמו שאתה מציע פה, זאת מחשבה קצת איגויסטית ולא תומכת בהתקדמות של כל המין האנושי

פאק זה היה עמוק... טוב עכשיו הורדתי את הרמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים