עבור לתוכן

האם אפשר להתחבר לכבלים דרך התשתית של האינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם
·._.·´‾ link=topic=190518.msg1658976#msg1658976 date=1152357586]

א- אתה יכול לחבר כל חוט שאתה רוצה בתוך הבית שלך ולראות מה שאתה רוצה וזה לא גנבה ולא כלום!כל עוד אתה נוגע בתוך הבית שלך ולא בכבל שנמצא בחוץ, זה חוקי!!

אא, ואם אני רוצח מישהו בבית שלי, זה גם בסדר ? לאף אחד אסור לעשות כלום בנידון ?

יש חוזה שאתה חתמת עליו כשהסכמת להתחבר לכבלים ותגיד מה שאתה רוצה, זה עברה על החוק. (זה שיהיה קשה להם לעשות משהו בנידון זה משהו אחר).

• תגובות 54
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח שזאת גניבה!.

זאת גניבה שירות.

אם אתה לא משלם על כבלים בצורה אנלוגית ואתה רואה אותם. אז זאת גניבה לכל דבר. אתה גונב שירות.

מה הקשר אם הכבל מחובר אליך לדירה או לא.

קשר וחצי. אני הייתי מפקח ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

אם מישהו מחבר לך כבל לדירה ונותן לך שרות בלי שתבקש הוא לא יכול להגיד שזה גנבה.

אז נכון שהוא מחובר אליהם לאינטרנט אבל יש להם פילטר בשביל למנוע את זה שתראה גם כבלים כי זה על אותו קו. לא אותו שידור אותו קו.

אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות בדירה שלך וכמה מפצלים לשים

לדוגמא חוק הכבלים אומר שאם במידה והותקן אצלך בדירה נקודת כבלים אחת ואתה פיצלת את זה באופן עצמאי לכמה נקודות\חדרים ויש לך תקלה, חברת הכבלים רשאית לא לתת לך שרות לאותם נקודות. - פרוט: טכנאי שבא למקום ומזהה נקודות נוספות מנתק מהנקודה הראשית ובודק אם התקלה עדיים קיימת במידה ולא הוא לא נותן לך שרות, במידה וכן, הוא נותן לך שרות ובודק תקינות רק לנקודה המקורית.

אין שום חוק שבעולם שיכול להגיד לך מה לעשות בדירה שלך.

אם חברת הכבלים משדרת לך כבלים לתוך הדירה ללא בקשה מצידך אינך חייב לשלם על זה ובטח שזה לא גנבה.

על חברת הכבלים למנוע מלתת לך שרות שאתה לא מעוניין בו. לא ניתן לתת שרות ללקוח בכוח ולבקש תמורה בעדה ובמידה ולא לאמר שזו גנבה.

יותר מזה:

באחד מהתלונות שקבלתי בעבר ניגשתי לראות ארון תקשורת באחד המקומות וראיתי חיבור פרווזורי וכמובן פיראטי של אחד הדיירים בארון התיקשורת, לאחר מספר דפיקות בדלת פתח לי בעל הדירה ולאחר שיחה קצרה והצגה של תפקידי הוא ציין שאין לו מושג במה מדובר וכי אין לו כבלים (כל זה בדלת הכניסה) למרות שאני רואה בברור את ערוץ הילדים בטלויזיה, לאחר שזה הגיע למחלקה המשפטית צויין בפניהם כי זה היה וידאו והקלטה של הערוץ מחברים וכי הוא אינו חיבר ולא יודע על מה מדובר וכי אם החברה חושבת שמדובר בגנבה שיפנו למשטרה.

כמובן שאין הוכחות לכך ולכן חוץ מניתוק חוזר בארון לא ניתן לעשות דבר גם כשמדובר בגנבה כמו בכל גנבה כל עוד אין הוכחות.

ולכן... ברור פי כמה וכמה כאשר הדייר לא עושה דבר, אלא בתוך דירתו, שטח פרטי שלו, לא מדובר בגנבה או בכל עברה על החוק!.

אא, ואם אני רוצח מישהו בבית שלי, זה גם בסדר ? לאף אחד אסור לעשות כלום בנידון ?

יש חוזה שאתה חתמת עליו כשהסכמת להתחבר לכבלים ותגיד מה שאתה רוצה, זה עברה על החוק. (זה שיהיה קשה להם לעשות משהו בנידון זה משהו אחר).

אויייש נו באמת..... טוב הבנתי עם מי אני מדבר... ניסיתי להסביר לפי עובדות ונסיון כעובד בהנהלה לשעבר בחברה.

עשו מה נראה לכם.

**** אגב האם זה אומר לפי הראש שלכם שגם רשת אינטרנט אסור לעשות! התחברת לנקודה אחת רוצה עוד פנה לספק.......

פורסם

אז בוא תסביר לי, ברצינות, אם היית מפקח ואתה אומר שמותר לי לעשות מה שבא לי בבית שלי :

נניח ויש לי מודם כבלים מסויים שקניתי עצמאית בחו"ל.

רכוש פרטי שלי, ולא של הוט

וקו אינטרנט של הוט בבית שלי (מנוי שאני משלם עליו, נניח חבילה פשוטה של 750)

אני מנתק את המודם של הוט ומחבר את המודם שאני קניתי בכספי

אני מגדיר את המודם הזה איך שאני רוצה, בתוך הבית הפרטי שלי, ומחבר אותו לקו של הוט

במקרה, עם ההגדרות האלה, יש לי פתאום חיבור של 4 מגה הורדה ו2 מגה העלאה

לפי הלקסיקון שלך זה חוקי לגמרי, מר מפקח ?

פורסם

בדיוק.

החברה אמורה לתת לך את השרות שאתה ביקשת לביתך. החברה אמורה להגביל לך את השרות למסלול שביקשת.

אם אתה מחבר מודם אחר ומצליח לגלוש במהירות אחרת.....

זוכר את הימים של מודם 56K... לא כולם גלשו במהירות הזאת, הכל היה תלוי במודם שהיה לך במחשב.

בגדול כל עוד אתה לא פוגע להם ברכוש שלהם שאותו קיבלת או רכוש שלהם מחוץ לבית שלך אין עברה.

כמו בימים אלא של המונדיאל רץ קוד שפותח את הממיר שלהם לצפייה בערוץ המונדיאל, הם לא עשו דבר כמו אפילו להתקשר ללקוחות ופשוט עשו הגבלה חדשה.

אין שום דרך לדעת מה קורה אצלך בבית. וגם אין להם שום זכות לבדוק מה קורה אצלך בבית.

מחוץ לבת וברכוש שלהם זה כבר עיניין אחר.

ובנוגע ספציפית לשאלה שלך.. כן אתה יכול לחבר גם 700 סוגים של מודמים אתה משלם על מהירות גלישה שמגיע אלייך לנקודה מסויימת.

ההגבלה אמורה להיות אצלהם.

בדיוק כמו הגבלת הערוצים בממירים.

אחרת היו משאירים הכל בטוח ומחייבים אותך נגיד לפי הצפייה בערוצים, אבל ברור שזה לא הגיוני ולא ניתן להוכיח לכן התשלום הוא על חבילה מראש וההגבלות שם ולא אצלך.

פורסם

אני יכול לקבל את זה בכתב וחתום ע"י מפקח מהוט ?

פורסם

אני לא מבין מה האינטרס שלך להעמיד פני "מפקח" , בן אדם.. :)

התשובות שלך מעידות על חוסר הבנה.

קראת את הלינקים שהביא sdfzxc ? זה לא ככה רק בחו"ל.

פורסם

חברה אני קצת מבין בזה.

ואני אומר שזה לא חוקי.

מי שאמר שהוא מחליף מודם ואז פתום האינטרנט יותר טוב..

אז זה רמאות כמובן .. כי החלפת את הציוד שלהם.

זה כמו שתביא ממיר בחו"ל שיהיה פרוץ ותוכל להזמין את כל הסרטים ולראות את כל הערוצים.

זה שזה בתוך הבית שלך לא אומר שאתה יכול לעשות הכל..

הם הביאו לך מודם שמגביל ל את המהירות לפי מה שקנית!! ואתה מחליף אותו.

תפסיקו עם השטויות.

הקטע עם הנקודות הנוספות. בכבלים הבינו שאין מה לעשות עם זה. אז הם פשוט לא מטפלים בבעיות שיש בחיבורים האלה.

אז לסיכום. זאת גניבה. וגם הרכבת ציוד שאסור היה לך להרכיב אותו, ואתה הרכבת אותו במטרה לפרוץ ולראות חינם

פורסם

אני לא מבין מה האינטרס שלך להעמיד פני "מפקח" , בן אדם.. :)

התשובות שלך מעידות על חוסר הבנה.

קראת את הלינקים שהביא sdfzxc ? זה לא ככה רק בחו"ל.

אני לא מעמיד פני מפקח ואני כבר צייניתי שאני עובד לשעבר בחברה.

את כל מה שאמרתי, אמרתי מתוך הכרה של חוקים ונהלי החברה ושל החוקים ככלל ולא המצאתי אותם.

שכל אחד יעשה מה שנראה לו.

פורסם

טוב אז איך אני רואה ערוץ כמ וערוץ הילדים בלי ממיר?

פורסם

בלי להיות מחובר לתשתית של הכבלים אתה יכול לקלוט רק ערוצים פומביים שזה 1,10,22 וכל מיני ערוצים זרים

אם אתה מחובר לתשתית של הכבלים אתה יכול לקלוט את כל הערוצים האנלוגיים (3, סרטים, ילדים וכו...) ללא ממיר אנלוגי אם בטלויזיה שלך יש היפרבנד מלא

פורסם

ואם אני לא מחובר לכבלים (משלם להם יענו) אבל יש לי תשתית שלהם שאני מחובר אליה וקולט רק הבסיסיים 1,22,10 ולא ילדים וערוץ 3 סרטים וכו'... אין דרך בלי ממיר לקלוט את הערוצים הנ"ל? (יש פעמים שכבלים משחררים ערוצים - כן ישמע מפגר לכמה ימים ואפשר לקלוט AXN ערוץ הילדים נשיונל ג'אוגרפיק... אבל אחרי כמה שעות/ימים זה נעלם שוב... איך יש את התופעה הזו?)

עוד שאלה...

אם אני מתחבר לאינטרנט בכבלים, אך לא לשירותי הטלוויזיה, אז אני בעצם יכול לקלוט ללא ממיר את ערוצים 3,סרטים ונשיונל ג'אוגרפיק למשל?

פורסם

לא.

ב-99% מהמקרים הם שמים פילטר שתקבל רק קו "חזור" ולא תוכל לראות כבלים. לפעמים קורה שלאיזה טכנאי אין פילטר זמין והוא לא רוצה להתעקב אז הוא הולך ולפעמים לא חוזר לנקודה הזו...

בגדול למי שיש פילטר וכן עושה חיבור\פיצול לטלויזיה יצליח לראות ערוץ 1\2 ואת ערוץ הילדים ולא זוכר עוד איזה ערוץ או 2.....

ותשתית לא יתן לך צפיה. יש לך "שקע" בדירה וכבל עד לארון שרות אבל בארון שרות אתה לא מחובר.

פורסם

יש לציין שאני גר בבית פרטי ואני לא מחובר לאנטנה כלשהי, אך ורק לתשתית הכלבים ואני בכל זאת קולט ערוצים בסיסיים, איך זה? הרי אני בכלל לא מחובר אליהם כמו שאתה אומר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים