עבור לתוכן

האם אפשר להתחבר לכבלים דרך התשתית של האינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה

והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן

השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית?

ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל

בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים

תודה מראש

• תגובות 54
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאד לא חוקי

אוטוטו יתחילו האיומים

בסוףך כנראה יגידו לך שאם תתחייב אליהם לשנתיים הם לא יתבעו אותך

פורסם

למה אנשים ממשיכים לפרסם את הפנטזיות הפליליות שלהם על גבי הפורום?

פורסם

לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה

והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן

השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית?

ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו

בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים

תודה מראש

אני חושב שהמונח החוקי הוא "גניבה".

פורסם
  • מחבר

המינוח "גניבה" מתייחס ללקיחת רכוש השייך לאדם ללא רשותו

אם יגנבו לך את האוטו תבין את ההבדל

סתם לזרוק את המילה הזאת באוויר גם אני יכול, למשל... "לדרוש 170 שקל בעבור מלא ערוצים בערבים כמה ברוסית ועוד כמה בשפות זרות אחרות ואיזה 5 ערוצים נורמאלים בערך זאת גניבה

אבל אני לא עושה את זה נכון?

אבל אם אתה באמת כזה צדיק ובחיים לא הורדת איזה שיר או סרט באיזו תוכנת שיתוף אז תבורך

אני לא אומר שאני איזה צדיק אבל יש הרבה דברים לא הוגנים בעולם הזה שיקח לי ימים רק לפרט, אל תתפש בנורמות, תחשוב לבד גם

והנה הארנב של ההוא

(/__\)

( O.o)

( > <)

פורסם

אני לא בא להצדיק אף אחד, ויש מספיק שגם אני עושה ועשיתי בצד האפור של ה"חוקי לא חוקי" (יותר בצד השחור האמת) ותסלחו לי אם אני לא אפרט.

אבל עדיין המינוח הוא גניבה, לא משנה איך אתה מגדיר את זה, זאת גניבה, זאת עובדה, אתה לא יכול לומר שלא, אז אל תגיד.

פורסם

אני לא בא להצדיק אף אחד, ויש מספיק שגם אני עושה ועשיתי בצד האפור של ה"חוקי לא חוקי" (יותר בצד השחור האמת) ותסלחו לי אם אני לא אפרט.

אבל עדיין המינוח הוא גניבה, לא משנה איך אתה מגדיר את זה, זאת גניבה, זאת עובדה, אתה לא יכול לומר שלא, אז אל תגיד.

ולהגיד שאתה ילד קטן ומתלהב אני יכול להגיד, או שגם את זה לא ?

בכל מקרה, אני בספק שהם עלו עליך (הרבה משתמשים במגברים בלי להגיד).

פורסם

בינינו, כל מי שקורא את הת'רד הזה, רואה מי הילד הקטן, צא לי מהוריד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, ואני עדיין טוען שהמינוח הוא לא "גניבה" בטח ישנה מילה או צירוף מילים לתאר את זה אבל אני די בטוח שזה לא "גניבה" אני לא יודע מה הם המקורות שלך לחשוב כך אם יש לך בכלל כאלה, אני אישית הסתכלתי במילון ולפי זה ראיתי שהמינוח לא מתאים

בכל אופן הבאים להגיב בבקשה להתייחס ללמה הם חשבו שאני צופה בטלויזיה, אם מישהו יודע

פורסם

זה לא חוקי חד וחלק.

פורסם

זה שזה לא חוקי זה ברור השאלה אם באמת עלו עליו ומה הוא צריך לעשות עכשיו כדי לצאת מזה נקי?

לדעתי הם יכולים לראות את העוצמות מהמחשב שלהם הרי כל פעם הם בודקים את העוצמות כשיש ניתוקים באינטרנט ואם העוצמה חלשה מידי

הם שולחים טכנאי לשים מכשיר להגביר את העוצמה כדי שהאינטרנט יעבוד תקין.. לכן בטח ראו שהעוצמות שלו התגברו בצורה מוזרה והבינו

שהוא חיבר משהו בלי אישור שלהם.

אח שלי לא משתמש במכשיר שמגביר את העוצמת שידור, אלא סתם מפרק את המסנן מהכבל ומחבר אותו לטלויזיה ואז רואים את רוב הערוצים האנלוגים של הכבלים באיכות סבירה.. וזה ככה כבר כמה חודשים ולא עלו עליו

פורסם

א- אתה יכול לחבר כל חוט שאתה רוצה בתוך הבית שלך ולראות מה שאתה רוצה וזה לא גנבה ולא כלום!כל עוד אתה נוגע בתוך הבית שלך ולא בכבל שנמצא בחוץ, זה חוקי!!

לחברת הכבלים ישנו פילטר שהם יכולים להרכיב לך על יציאת הדירה שלך בארון השרות שלהם וזה יאפשר לך גלישה באינטרנט בלבד+כמה ערוצים שהפילטר לא חוסם כמו:ערוץ הילדים, ערוץ 2, ערוץ 1 ועוד כמה שאני לא ממש זוכר כבר.

בגדול על חברת הכבלים לדאוג שלא יופיע לך DB בדירה אלא חזור בלבד לאינטרנט.

ואם במידה ו... התקשרו אלייך ולא נגעת בארון התקשורת או בכבל כל שהוא הם יכולים לחפש את החברים שלהם ואתה יכול להגיב "שהם רשאים לבוא ולבדוק את הארון שלהם או כל כבל אחר שמגיע אליי לדירה" "כל מה שקורה אצלי בדירה הוא עינייני הפרטי ואם אתם מאפשרים צפייה של ערוץ כזה או אחר ללא התערבותי, מה אתם רוצים בדיוק שאני יעשה? יעביר ערוץ?"

חוץ מזה שאין להם שום דרך לדעת אם אתה צופה בערוצים שלהם כאשר מדובר באנלוגי.

האפשרות היחידה שלהם לדעת זה ע"י בדיקה פיזית בארון שרות ו\או חיבור פירטי לכבל RG שמופיע מהארון ונכנס לדירות.

ו\או הפרעות שידור לדיירים.

ששום דבר מהנאמר למעלה לא קיים.. אז... גם שיחת הטלפון נראת מוזרה.

פורסם

בטח שזאת גניבה!.

זאת גניבה שירות.

אם אתה לא משלם על כבלים בצורה אנלוגית ואתה רואה אותם. אז זאת גניבה לכל דבר. אתה גונב שירות.

מה הקשר אם הכבל מחובר אליך לדירה או לא.

פורסם

שאלה, אנחנו היינו מחוברים לכבלים והתנתקנו בגלל ההורים שלי שרואים רק ערוץ 1 2 ו10, הם לא מעוניינים לשלם לחברות כמו יס והוט, אז חיברנו את הטלוויזיות שלנו רגיל לחיבור ש להכבלים וקולטים רק ערוצים כמו 1 2 10 חינוכית 23 MTV VH1 ועוד כמה מסריחים, אבל לא קולטים את כל הערוצים האנלוגיים כמו שאתם אומרים כמו ערוץ הילדים ויוה ערוץ הסרטים 3 וכו'... ופה אני ראיתי שיש כמה שקולטים, הכיצד?

פורסם

הערוצים האלה עולים כסף

הדרך היחידה לקלוט אותם בלי לשלם היא בצורה לא חוקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים