עבור לתוכן

חברים שלא יודעים כלום ומשחקים אותה ביל גייטס

Featured Replies

פורסם

אני מעוצבן היום כי חבר שלי חושב שהוא ביל גייטס או אומר לי שASUS הם הצורבים הכי טובים שINNO3D הכי טובים בכרטיסים ובנוסף הוא אמר לי שיש אצלו במחשב Windows Mac פיגור מכירים את זה?

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מממממ

כן אתה

פורסם
  • מחבר

מממממ

כן אתה

מה?

פורסם

אויי זה כזה מעצבן

חבר שלי מנסה להתווכח איתי שעות ש:

" adsl 0.5 יותר מהיר מכבלים 0.75"

"אני קונה ג'י פורס 4 mx עם 3 מאווררים"

והוא גם עשה דאונקלוק לפנטיום 4 1.6 שלו ל1000 מגה הרץ, בטענה ש: "אני לא צריך כל כך הרבה מהירות" חחחחחחחחחחחחחחח

חבר אחר אומר שמאג יותר טובים מ lg וש lg לא באמת שטוחים...

חחח ויש עוד מלא שטויות....

פורסם

כן, יש אחד שהתווכח איתי איזה חצי שעה, והתעקש ש-adsl 0.5 זה חצי מגה ביייייט לשניה ("לפחות בתיאוריה")....

גרר :bash:

פורסם

ספאמרים!

פורסם

ספאמרים!

who?

פורסם

זה עוד ת'רד שמגיע לשום מקום................

פורסם

זה עוד ת'רד שמגיע לשום מקום................

וזה מציק לך כי?

(יש פה הרבה ת'רדים כאלה שלא מגיעים למקום מיוחד...אבל זה כללי....)

עריכה- וכרגע אתה הורס ת'תרד, וגם אני בכך שאני מגיב לך...

פורסם

תסתכל מה כתוב לך מתחת לתמונה...

פורסם

אז מה? וואי אפשר לחשוב שיש איזה ליימר שחושב אותה במחשיבם, אל תתיחס אליהם תמיד יש אנשים כאילה.

כשאני פוגש אחד כזה אני מדבר איתו במושגים הכי מסובכים ואז הוא לא מבין כלום, ואחר כך סתם יורד אליו והוא שותק ומפסיק לעצבן. אגב השיטה הזאות גם עובד בשביל להרשים אנשים(בחורות) ;)

פורסם

אז מה? וואי אפשר לחשוב שיש איזה ליימר שחושב אותה במחשיבם, אל תתיחס אליהם תמיד יש אנשים כאילה.

כשאני פוגש אחד כזה אני מדבר איתו במושגים הכי מסובכים ואז הוא לא מבין כלום, ואחר כך סתם יורד אליו והוא שותק ומפסיק לעצבן. אגב השיטה הזאות גם עובד בשביל להרשים אנשים(בחורות) ;)

מרשים בחורות בעזרת דיבור על מושגים מסובכים במחשבים?

פששש בנות מזן אחר יש אצלך, כי אצלנו זה בין הדברים האחרונים שמעניינים אותן....

פורסם

אני לא מדבר בשביל שיבינו, אני מדבר בשביל להרשים ;)

פורסם

אני לא מדבר בשביל שיבינו, אני מדבר בשביל להרשים ;)

מעניין אם זו הסיבה למה חברים שלי תמיד עם בחורות מדברים על קונסולות ומחשבים גם כשאני מנסה להשתיק אותם (למען הסר הספק - לא, זה ממש לא מעניין את אותם בנות)

פורסם

אני מכיר איזה ילד אחד, פעם אחת דיברנו ואיכשהו השיחה הגיעה לנושא מחשבים. הוא אמר לי שהוא מתכנן לקנות מחשב חדש מניורון. אחרי הרבה מאוד שיכנועים, ואחרי שהבאתי לו תמונות מהשוואות המוכיכות ש-AMD יותר טוב, ואחרי שבניתי לו מפרט שלם, ונתתי לו שם של חנות שבה יש את הכל, כבר חשבתי שהוא בטוח ב-100 אחוז שהוא קונה AMD. ביום למחרת אני פוגש אותו, ומה הוא קנה? פקארד בל :bash:. אידיוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים