פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים הלך לי הכרטיס קול שלי OnBoard ..ואני בתור די.ג'י החלטתי לקנות כרטיס קול טוב - ולא ממש יקררציתי לדעת אם הכרטיס שבחרתי Hercules Game Theater xp 6.1 הוא כרטיס טוב ? אם כן למה .. ומה האופציות הכלולות בו ..ראיתי בפנדה (שמשם אני הולך לקנות אותו) שיש לו חלק שנמצא מאחורה וחלק שנמצא בחזית .. האם זה טוב ? והאם הכרטיס הזה מתחבר כמו קול כרטיס .. ל PCI ..אני מזמין אותו מפנדה במחיר של 580 ש"ח - האם כדאי להזמין משם ?אני מזמין אותו משם כי זאת הפעם הראשונה שאני מזמין מהאנטרנט - אל תצחקו !ואמא שלי פוחדת לתת את הכרטיס אשראי שלה שם ... אז נשלם לשליח שיגיע תודה על כל העזרה חבר'ה
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים 1. הכרטיס עצמו מתחבר לPCI ןמהכרטיס מתחבר כבל ל"ראק" שזה מעין רסיבר שיושב מחוץ למחשב ובו נמצאות כל הכניסות והיציאות2. הכרטיס טוב ואיכותי עם כניסות ויציאות דיגיטליות
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים במילה אחת - מומלץ , ובשתי מילים - פצצות לגבותובשלוש מילים - מיותר לרוב האנשים.(יש יציאות שאתה בחיים לא תשמש בהם..)
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים "(יש יציאות שאתה בחיים לא תשמש בהם..) " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הרגת אותי
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אתה לא צריך את ההרקולס XP .אם אתה DJ אז אתה בטח מבצע הקלטות - הקריאטיב לייב 5.1 יתאים לך ביותר.אם לא היית DJ אז הייתי אומר פורטיסימו III .
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים למה הוא צריך את ה GTXP ?!עדיף בשבילו את הלייב כי הוא מבצע הקלטות, ובטח הוא מכניס אפקטים בזמן אמתאז בשביל זה הלייב מתפקד יותר טוב עם הדרייברים של ASIO .
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים עדיף לך לחכות ל-audigy 2 שהוא כרטיס 24/96 מלא תמיכה ב-6.1 ב-directsound ,eax והכי חשוב ל-dj asio אם משתמש ב-cubase 5.1 או sx וגם ב-sonar xl .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.