פורסם 2006 ביולי 719 שנים תראו...שמתי לב שהאתרים הבאים:wallananaynetstartוכו' וכו'...בחיים לא נפלו , אפילו לא פעם אחת .על איזה שרתים הם מאוחסנים?על מחשב שעשו ממנו שרת?חוות שרתים ?מעניין אותי לדעת איך הם לא נופלים אפילו נפילה הכי קטנה למשך שנים...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר באמת שאלה מעניינת ;D. אולי יש להם חוות שרתים משלהם או משהו כזה? לא יודע זה מה שאני שואל אותכם =]
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אני בטוח שנפלוואני גם בטוח שיש להם עוד מספר שרתי גיבוי במיקרה ואחד קורס יש את השני בישביל להציג את האתר
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אתה חי בארץ?אתה יודע כמה פעמים וואלה נפל או לא הגיב, למרות שהוא תמיד חוזר מהר מאד.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אולי תפנה את השאלה למנהלי האתר , למה האתר הזה נופל כל כך הרבה פעמים(במיוחד בזמן שאני כותב את ההודעה הכי ארוכה שכתבתי מאז ומעולם )
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כי בצוות האתר שלהם יש יותר מעובד אחד, ככה שגם בשעות הלילה האתר נצפה ע"י עובדים.כל האתר לא על גבו של geek אחד, אלא על הרבה כאלה.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אולי תפנה את השאלה למנהלי האתר , למה האתר הזה נופל כל כך הרבה פעמים(במיוחד בזמן שאני כותב את ההודעה הכי ארוכה שכתבתי מאז ומעולם ) הבחור צודק , (רק בלי הגישה העצבנית) באמת האתר נופל הרבה פעמים , יש לי 1.5 מכה בייט חיבור לאינטרנט ורק פה אני מקבל איטיות מחרידה , וזה לא היה קורה אף פעם , (תסתכלו מתי נרשמתי אז יש לי קצת ניסיון פה)
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר מה קשור עכשיו לשרת של HWZoneאני מדבר איתכם על נענע ווינט וואלה וכו'...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מה אתם עושים צחוק כתוב בתחתית כל אתר איפה הוא מאוחסןSite developed by RealCommerce - ניהול תוכן באינטרנטOptimized By שיווק באינטרנט Application delivery by Application delivery by radwareas18-c כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©של YNET
פורסם 2006 ביולי 719 שנים נענע בנטוויזן(שיום אחד כל החווה התנתקה והאתר נפל יחד איתה)תפוז באנטרנט זהבוואלה בבזק בינלאומי(אולי....)וכל האתרים האלה משתמשים בקלאסטר:שרת חזק ראשי מקבל הפנייה(www.walla.co.il/mail), מעביר אותה הלאה, לאחד מהמחשבים(ולא חסר מחשבים בדרך כלל P4 פשוטים), או שהוא מעביר הוראות לכמה מחשבים והעומס מתחלק שווה בשווה,באופציה השנייה משתמשים בדרך כלל במשימות גדולות ולא באנטרנט....ואם אחד מהשרתים נופל, הקלאסטר לא מפנה אליו פניות וממשיך לתפקד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.